CG: Uhapšena teroristička grupa, vođa Bratislav Dikić (bivši šef srpske žandarmerije)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: CG: Uhapšena teroristička grupa, vođa Bratislav Dikić (bivši šef srpske žandarmerije)
popovaca, da nije tu negde i banova jaruga ??
Guest- Guest
Re: CG: Uhapšena teroristička grupa, vođa Bratislav Dikić (bivši šef srpske žandarmerije)
boze miliRayMabus wrote:Padne li CG zna se naš odgowor : ode srpska
Ustaše nehebu Putina nula posto.
Guest- Guest
milorad dodik prodaje celu srpsku za one dve farme junadi kod Ivanić Grada.... :))))pizzon wrote:boze miliRayMabus wrote:Padne li CG zna se naš odgowor : ode srpska
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nije Bog ....ne brini se.pizzon wrote:boze miliRayMabus wrote:Padne li CG zna se naš odgowor : ode srpska
Netko drugi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čekamo kraj dana ....da vidio rezulatat ....padne li CG to je kraj Srba u BiH.
2014-04-11
Brajović 16. oktobar 2016. 09:28 #4251527
Padaj Milo i nepravdo...
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:630251-Parlamentarni-izbori-u-Crnoj-Gori-Velike-tenzije-od-mora-do-Durmitora
aj skidaj to
Padaj Milo i nepravdo...
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:630251-Parlamentarni-izbori-u-Crnoj-Gori-Velike-tenzije-od-mora-do-Durmitora
aj skidaj to
2014-04-11
PUTIN O JUGOSLAVIJI Sunovrat odnosa Rusije i Amerike počeo na Balkanu
Tanjug | 16. 10. 2016 - 15:10h
Pogoršanje odnosa na relaciji Moskva-Vašington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, već je sve počelo još raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
http://www.blic.rs/vesti/svet/putin-o-jugoslaviji-sunovrat-odnosa-rusije-i-amerike-poceo-na-balkanu/z36csb0
Znači ti bi htio obnowu Juge ?
E moj sine Ukri su goli kuraz kad ti ujkani dođu na megdan.
Tanjug | 16. 10. 2016 - 15:10h
Pogoršanje odnosa na relaciji Moskva-Vašington nije prouzrokovano konfliktom u Siriji, već je sve počelo još raspadom Jugoslavije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.
http://www.blic.rs/vesti/svet/putin-o-jugoslaviji-sunovrat-odnosa-rusije-i-amerike-poceo-na-balkanu/z36csb0
Znači ti bi htio obnowu Juge ?
E moj sine Ukri su goli kuraz kad ti ujkani dođu na megdan.
2014-04-11
ali koliko je provdino, vise primitivno.
kao oni nisu mogli da udju u c.g svih ovih
dana nego bas danas.
na dan izbora, dosli ! ee Milo, turcine !
imali su toliko vremena da udju u c,goru,
ali ne, danas je poenta.
kao oni nisu mogli da udju u c.g svih ovih
dana nego bas danas.
na dan izbora, dosli ! ee Milo, turcine !
imali su toliko vremena da udju u c,goru,
ali ne, danas je poenta.
Guest- Guest
Pizdon nahebat čete ako Đuky ode a Nikolić s Putinom ostwari swoje planowe.
Misliš da smo mi u Hr glupi ?
Misliš da smo mi u Hr glupi ?
2014-04-11
Ja mislim da trebamo pjevati ....neizvjesno ....ako Đuky ode Srbi su gotovi.
Tarabiči press
Tarabiči press
2014-04-11
Uhapsilo vam je zapovijednika srpske žandamerije na dan izbora ....doduše bivšeg al ne mjenja ništa.
Aj sad Đuky padni.
Nemate jaču obavještajnu i kontra obawještajnu službu u regionu bio Putin tu ili ne od Hr.
AJ BOG.
Aj sad Đuky padni.
Nemate jaču obavještajnu i kontra obawještajnu službu u regionu bio Putin tu ili ne od Hr.
AJ BOG.
2014-04-11
A kako vas pratimo i igramo se s vama jer vam znamo sve korake i pustili vas da ove porokate i onda ih uhapsili sve na dan izbora .....kako simbolično jbte ....misliš da Đuky ima toliku obawještajnu agenčiju...
ajmo pjesma he he he
PS : Šalim se , da mislim šta ozbiljno nebih dao owe infoe prije.
ajmo pjesma he he he
PS : Šalim se , da mislim šta ozbiljno nebih dao owe infoe prije.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U velikoj akciji razbijena grupa švercera kokaina. Među uhićenima i bivši šef kaštelanske HVIDRA-e
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Beograd domacin 'europa gay pride'.Ocekuje se 100 000 gejeva a dio pripadnika zandarmerije odbilo osiguravat paradu.
» Ministar obrane Srbije Bratislav Gašić:'Prosvjedovat ćemo ako HV izađe na granice bez konzultacije sa Srbijom'
» Mediji: Severina uhapšena u Beogradu
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Beograd domacin 'europa gay pride'.Ocekuje se 100 000 gejeva a dio pripadnika zandarmerije odbilo osiguravat paradu.
» Ministar obrane Srbije Bratislav Gašić:'Prosvjedovat ćemo ako HV izađe na granice bez konzultacije sa Srbijom'
» Mediji: Severina uhapšena u Beogradu
Page 3 of 3