Merkel šila, Merkel parala
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkel šila, Merkel parala
još sam ti i javno poslao poziv.
bil sam na pjaci s jednom tetom
javit ću ti se.
ostavljam auto iza želježničkog kolodvora.
javit ću ti se.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
javno, nisam vidio..veber wrote:još sam ti i javno poslao poziv.
javit ću ti se.
poruku neman u inbooxu, evo provjerio :D
može drugi put, iza željezničko kolodvora parkiraš, tamo ima parking koji se naplaćuje aj čujemo se :D moguće je da forum blokira poruke ako nisi na frendlisti nečijoj
Guest- Guest
imam gratis parking. tamo ga napiknem i u krugu od 1,5km sam pehaka.
poslao sam ti pp, bio s nekim curkama pa rekoh da popijemo pivce.
velim ti, na pjaci mi je štacija. eventualno u marmontovoj nasuprot peškarije, kod zare...
poslao sam ti pp, bio s nekim curkama pa rekoh da popijemo pivce.
velim ti, na pjaci mi je štacija. eventualno u marmontovoj nasuprot peškarije, kod zare...
2014-12-30
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/merkel-pozvala-na-nacionalni-napor-da-se-izbace-imigranti-kojima-je-odbijen-azil-963801
2014-04-16
Kaj će ti on? Štedi lovu radije, pa kad ja dođem da odemo na sladoled.dva brata wrote:bogati što se nisi javioveber wrote:bil sam u splitu,a nismo pivo popili....tccc
Guest- Guest
Stanojko wrote:Kakva vizionarka...
jel to ono "jebem te ćoravu i gluvu... "
2014-05-05
Ima još materijala, izostavio si sjevernu Afriku, poglavito Maroko. U pravilu njima zahtjev za azilom biva odbijen, ali njih ne primaju natrag u Maroko jer tvrde da to nisu njihovi pogotovo ako su spalili svoje dokumente, a bilo je slučajeva da fizički rade sranja u avionu i piloti ne žele u takvoj situaciji poletjeti. I onda tumaraju ulicama, bave se kriminalom, a za spavanje i hranu se brine država.marcellus wrote:ovdje sam neke stvari stavio malo detaljnije
udba wrote:I onda tumaraju ulicama, bave se kriminalom, a za spavanje i hranu se brine država.
ovo je rasistička izjava (nema veze što je točna... to danas nije bitno)
..recimo još da Merkel pregovara s Marokom i Libijom o zaustavljanju migranata, radi se o dealu kao s Turskom, za određeni godišnji reket bi se već tamo zaustavljali migranti, jednostavno ne želi se uvesti gornje granice ili godišnje kvote prihvata nego dati azil svakom ugroženom čovjeku koji stupi na tlo Njemačke.marcellus wrote:udba wrote:I onda tumaraju ulicama, bave se kriminalom, a za spavanje i hranu se brine država.
Ja kad gledam vesti onda obavezno RT, Euronews, France 24, Al Jazeera, i eventualno Sky News..tek onda mogu reci da sam saznao vecinu stvari da su se dogodile a vec interpretaciju moras se malo potruditi.marcellus wrote:https://www.rt.com/news/362924-merkel-rejected-migrants-deportation/
Uglavnom RT je jedna od kvalitetnijih televizija a po zastupljenosti tema su ispred Sky News definitvno. CNN i ne pokusavam da gledam
Naravno da su proruski orjentisani ali su bar za frtalj jos uvek objektivniji od CNN/Sky news, Fox News etc..na Sky News ne prenesu demonstarcije od 50000 ljudi u LOndonu i sl stavri...
Guest- Guest
Samo RT... i oni su, naravno, zna se na kojoj strani, ali jedinu pravu informaciju imam tamo
dzmrdz wrote:CNN i ne pokusavam da gledam
Naravno da su proruski orjentisani ali su bar za frtalj jos uvek objektivniji od CNN/Sky news, Fox News etc..na Sky News ne prenesu demonstarcije od 50000 ljudi u LOndonu i sl stavri...
"Clinton News Network"
Stanojko wrote:CNN=PINK
dobro, na CNN-u nema cajki... doduše ima kardašianki, isti kurac
pa ne svi. Samo ovi besperspektivni imigranti kojima je odbijen azil, imaš Marokanaca koji sami snose svoje troškove, dobro žive imaju para, kupuju aute i stanove, zapošljavaju ljude, imaju uhodane dilerske kanale i prodaju mladim Nijemcima ono što ovi žele.marcellus wrote:udba wrote:I onda tumaraju ulicama, bave se kriminalom, a za spavanje i hranu se brine država.
dva brata wrote:ma kurac, i dalje je podržava nekih 40% švaba, ja sam se osobno uvjerio, iman rodbine po njemačkoj koji su i mješani sa švabama pa sam ih ispita malo, i hrpa njih i dalje podržava merkelicu i misli da nije "toliko pogriješila"..Leviathan2 wrote:jebo majku, poslije ce merkelicino ime postat kletva u njemackoj
Ali kad uzmeš u obzir da je prije imala 75% podrške, 40% znači gotovo slobodan pad.
catabbath-
2015-08-22
marcellus wrote:dzmrdz wrote:CNN i ne pokusavam da gledam
"Clinton News Network"
Mislim da nivo hipkrizije u izvestavanju je dostigao istorijski maksimum. Vise nema ni pokusaja da se neke stavri bar prividno prikazu kao jedno objektivno i nepristarno izvestavanje o nekom dogadjaju.
Svelo se na to da se jednostavno notorne lazi ponavljaju toliko frekventno i sa takvom silinom da prosecan "gutac" takvih medija jednostavno vremenom poklekne, i iskljuci svaku kriticku misao u sebi, navikne na to, ogugla, sve mu to postane "new normal" i tako jednog dana vise i ne pita da li je to istina ili ne.
Ajd ok, tog je bilo i bice samo sto se nikada manipulacija psihologijom mase kroz medije nije toliko ovladalo kao do sada i istovremeno uspela naci put do krajnjeg gutaca takvom brzinom kao danas da je efekat ono..epohalan...
Znaci nemoguce je pratiti TV stanice samo jednog dela sveta i dobiti presek dogadjaja koji je cak i priblizno odgovarajuci nekoj istini..moras pratit Kineze, ruse, Japance, arape, jevreje..ili turn off TV..thats what I do :)
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» sila je jaka s hasanom....
» To je ta vojna sila Bliskog istoka
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» sila je jaka s hasanom....
» To je ta vojna sila Bliskog istoka
Page 2 of 3