Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
Ne shvacas kako se "pila okrece" pa sada se dogadja da toboznja "sloboda govora" u Hrvatskoj pocinje smetati autorima te "slobode"............govora...........debotoijusto wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/176012/Default.aspx
tekst je malo izmakao kontroli , zasluzena kazna .... dalo bi se raspravljati o slobodi govora te tekstovima suprotne strane no nije tema
Javno glasilo, tj. novina, mora paziti kome sve daje da pise..........te sukladno tome platiti i kazne za napisano sto nije sukladno novinarskom pozivu niti temi...........vrijedjanje ljudi koji su podnijeli neki zahtjev................?????????????????????????
Tema i jeste selektivno pristupanje "slobodi govora" u smislu odgovaranja dnevnoj politici ili neodgovaranja....................a takodjer i selektivnog postupanja kod financijskih dugova drzavi.....gdje se nekima oprastaju dugovi i prave predstecajne nagodbe, dok drugi propadaju a nisu ni duzni.......
Nezgodno je to.
tukatukac- Posts : 138
2014-04-14
Re: Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
Pa kolegu je netko sa onog foruma prijavio policiji zbog govora mržnje i onda mu je policija i sudstvo sjeli za vrat pa je to obavljeno u medijima a netko je čitao i povezao konce te je marc pokrenio inicijativu da skupimo lovu koliko možemo da platimo kaznu za kolegu cassanowu no on je to odbio i zahvalio se svima koji su mu dali podršku.markabc wrote:cassanowa wrote:Kad vidim ove cifre, lišo sam prošo... meni je zbog verbalnog delikta rebnulo petaka, prije godinu ipo otprilike... e, i nisam ti zahvalio što si bio onda pokrenuo akciju... evo sad to činim..marcellus wrote:Kolko je tebi naplatilo za govor mržnje, nije li ono tebe tužilo svojevremeno zbog nekih pedera?
kakvu akciju? kaj je bilo?
Guest- Guest
tre91 wrote:Pa kolegu je netko sa onog foruma prijavio policiji zbog govora mržnje i onda mu je policija i sudstvo sjeli za vrat pa je to obavljeno u medijima a netko je čitao i povezao konce te je marc pokrenio inicijativu da skupimo lovu koliko možemo da platimo kaznu za kolegu cassanowu no on je to odbio i zahvalio se svima koji su mu dali podršku.markabc wrote:cassanowa wrote:Kad vidim ove cifre, lišo sam prošo... meni je zbog verbalnog delikta rebnulo petaka, prije godinu ipo otprilike... e, i nisam ti zahvalio što si bio onda pokrenuo akciju... evo sad to činim..marcellus wrote:Kolko je tebi naplatilo za govor mržnje, nije li ono tebe tužilo svojevremeno zbog nekih pedera?
kakvu akciju? kaj je bilo?
hvala... propustio sam to
markabc2- Posts : 25
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Index i Matija Babic Bujancu moraju platiti 25 000 kuna
» Nova katastrofa: Promet izgubio spor sa Slovencima, moraju platiti 42 milijuna kuna
» EU uvodi cenzuru na internetu na mala vrata (zbog govora mržnje)
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» Ravnateljica Hine poručila da će tužiti Glasnovića zbog govora mržnje
» Nova katastrofa: Promet izgubio spor sa Slovencima, moraju platiti 42 milijuna kuna
» EU uvodi cenzuru na internetu na mala vrata (zbog govora mržnje)
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» Ravnateljica Hine poručila da će tužiti Glasnovića zbog govora mržnje
Page 2 of 2