Nisam vidjela u životu ovoliko kriminalaca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nisam vidjela u životu ovoliko kriminalaca
Pa baš me zanima.kaja_333 wrote:Ne, zašto? Kaj je zabranjeno. Bolje da puši nego da jede uostalom.jastreb wrote: Zna li netko da li naša predsjednica puši cigarete?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote: Zna li netko da li naša predsjednica puši cigarete?
Ne stigne jos i cigarete u usta stavljati.
Guest- Guest
Aha, to je pitanje. Mislila da sam da znas pa pitaš znamo li mi.jastreb wrote:Pa baš me zanima.kaja_333 wrote:Ne, zašto? Kaj je zabranjeno. Bolje da puši nego da jede uostalom.jastreb wrote: Zna li netko da li naša predsjednica puši cigarete?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jastreb wrote: Zna li netko da li naša predsjednica puši cigarete?
Ne.
Guest- Guest
pa ove su oni doveli, teško da bi ih išli granatiratkaja_333 wrote:Mislim da bi ovo jedino Amerikanci mogli obaviti kako spada.marcellus wrote:nego, bi li srbi mogli ponoviti ono raketiranje banskih dvora od prije 25 godina, mislim prošli put su otišli neobavljena posla pa... nije red počet a ostavit na pol
Pa znam, mislila sam na jedino na moć njihovih raketa .marcellus wrote:pa ove su oni doveli, teško da bi ih išli granatiratkaja_333 wrote:Mislim da bi ovo jedino Amerikanci mogli obaviti kako spada.marcellus wrote:nego, bi li srbi mogli ponoviti ono raketiranje banskih dvora od prije 25 godina, mislim prošli put su otišli neobavljena posla pa... nije red počet a ostavit na pol
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 20 godina pratim izbore, ovo još nisam vidjela
» Zaspala mi je na ruci.Odveli su je i više je nikad nisam vidjela
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Zaspala mi je na ruci.Odveli su je i više je nikad nisam vidjela
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
Page 2 of 2