kraj HNL?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: kraj HNL?
Ma glupost s Indexa. Ako i dođe do toga onda bolje da igramo neku srednjeeuropsku ili recimo "austrougarsku" ligu nego nekakvu ex-yu ligu.
Guest- Guest
kaj je najbolje, uopće ne gledam to kroz prizmu nekog nacionalizma, nego me jednostavno ne zanimaju sarajevo i čukarički. ne zanimaju me ni zvezda ni partizan, koji su jedino kao atraktivni, a ne zanimaju me jer bi to bio folklor a ne nogometTommy Ramone wrote:Ma glupost s Indexa. Ako i dođe do toga onda bolje da igramo neku srednjeeuropsku ili recimo "austrougarsku" ligu nego nekakvu ex-yu ligu.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:kaj je najbolje, uopće ne gledam to kroz prizmu nekog nacionalizma, nego me jednostavno ne zanimaju sarajevo i čukarički. ne zanimaju me ni zvezda ni partizan, koji su jedino kao atraktivni, a ne zanimaju me jer bi to bio folklor a ne nogometTommy Ramone wrote:Ma glupost s Indexa. Ako i dođe do toga onda bolje da igramo neku srednjeeuropsku ili recimo "austrougarsku" ligu nego nekakvu ex-yu ligu.
ja bih voleo da gledam cergare kako piju petarde od ekipa koje im se ne sklanjaju. mislim da bi se i raspali hajduk popisao po zlezdi...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:kaj je najbolje, uopće ne gledam to kroz prizmu nekog nacionalizma, nego me jednostavno ne zanimaju sarajevo i čukarički. ne zanimaju me ni zvezda ni partizan, koji su jedino kao atraktivni, a ne zanimaju me jer bi to bio folklor a ne nogometTommy Ramone wrote:Ma glupost s Indexa. Ako i dođe do toga onda bolje da igramo neku srednjeeuropsku ili recimo "austrougarsku" ligu nego nekakvu ex-yu ligu.
ja bih voleo da gledam cergare kako piju petarde od ekipa koje im se ne sklanjaju. mislim da bi se i raspali hajduk popisao po zlezdi...
2015-08-19
jedva čekaju, pričao sam sa mnogim esterajherima i mole Boga da im malo pobacamo baklje po terenuEnd1899 wrote:a austrija recimo jedva čeka pozvati nas u istu ligu
2015-08-19
jedino ne bih igrao ligu sa mađarima, to mi je definitivno najretardiraniji narod na svijetu
2015-08-19
Liga s Austrijancima, Česima i Slovacima bi bila OK, plus Maribor, Olimpija, pa i Ferenc i Honved. Debrecen nebi zvao radi Hajduka, nebi bilo fer.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Uz poštene suce bi bili u vrhu tih natjecanja...
;)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Daj molim te ..pogledaj kvalitetu momcadifridrih_niche wrote:Uz poštene suce bi bili u vrhu tih natjecanja...
;)
Hajduk je na tovarsku zalost kvalitetom 3 klase ispod zdravka dinamića
scorpion-
2014-04-18
kak ne, pa svi pričamo istim jezikomscorpion wrote:Nema od toga ništa
2015-08-19
Dobra!kuracodigraca wrote:kak ne, pa svi pričamo istim jezikomscorpion wrote:Nema od toga ništa
:D
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:kak ne, pa svi pričamo istim jezikomscorpion wrote:Nema od toga ništa
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» KRAJ
» kraj je tu...
» Kraj globalizacije
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» KRAJ
» kraj je tu...
» Kraj globalizacije