Kamikazama na emanicipaciju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kamikazama na emanicipaciju
Iako se u prvi tren činilo da se radi o prometnoj nesreći, istraga je pokazala nešto posve drugo - samoubojstvo i ubojstvo dvoje nevinih ljudi.
"Postoje indicije u kriminalističkoj istrazi koje upućuju na to da je 34-godišnjak izazvao prometnu nesreću u namjeri da si oduzme život. Nakon utvrđivanja svih činjenica o rezultatima istrage izvijestit ćemo nadležno državno odvjetništvo", doznaje Glas Slavonije od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske. Ileš se BMW-om zaletio u Peugeot bračnog para Popović, koji se vraćao s pogreba Sanjine bake u Rijeci.
Obiteljsko nasilje
Tenjanin Goran Ileš još je prije imao suicidalne izjave.
Na svom Facebook profilu 2011. godine objavljivao je kako nema razloga za život jer su ga ostavile supruga i tadašnja djevojka. "7 godina u braku, žena je otišla... 3 godine sam sada živio sa djevojkom koju sam volio i još ju volim... i ona je otišla... zar vrijedi više živjeti???? Moje tijelo je gotovo, raskidano, mrtvo, pokidano... da li ću moći iz ovoga izaći i dignuti se... teško...", objavio je Ileš još 4. siječnja 2011.
Navodno je policija oko sat vremena prije tragedije intervenirala u stanu u Osijeku u kojem je Ileš živio s djevojkom zbog obiteljskog nasilja. Ileš je u jednom trenutku zgrabio ključeve od automobila i rekao da mu je dosta svega i da će se ubiti. Nakon toga je otišao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-muskarac-koji-je-u-smrt-odveo-roditelje-dvoje-djece-na-facebooku-najavljivao-da-ce-se-ubiti/925402.aspx
"Postoje indicije u kriminalističkoj istrazi koje upućuju na to da je 34-godišnjak izazvao prometnu nesreću u namjeri da si oduzme život. Nakon utvrđivanja svih činjenica o rezultatima istrage izvijestit ćemo nadležno državno odvjetništvo", doznaje Glas Slavonije od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske. Ileš se BMW-om zaletio u Peugeot bračnog para Popović, koji se vraćao s pogreba Sanjine bake u Rijeci.
Obiteljsko nasilje
Tenjanin Goran Ileš još je prije imao suicidalne izjave.
Na svom Facebook profilu 2011. godine objavljivao je kako nema razloga za život jer su ga ostavile supruga i tadašnja djevojka. "7 godina u braku, žena je otišla... 3 godine sam sada živio sa djevojkom koju sam volio i još ju volim... i ona je otišla... zar vrijedi više živjeti???? Moje tijelo je gotovo, raskidano, mrtvo, pokidano... da li ću moći iz ovoga izaći i dignuti se... teško...", objavio je Ileš još 4. siječnja 2011.
Navodno je policija oko sat vremena prije tragedije intervenirala u stanu u Osijeku u kojem je Ileš živio s djevojkom zbog obiteljskog nasilja. Ileš je u jednom trenutku zgrabio ključeve od automobila i rekao da mu je dosta svega i da će se ubiti. Nakon toga je otišao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-muskarac-koji-je-u-smrt-odveo-roditelje-dvoje-djece-na-facebooku-najavljivao-da-ce-se-ubiti/925402.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kamikazama na emanicipaciju
Dakle nova faza u ratu .....kamikaze.
2014-04-11
Ovo wam prwi put postam na forumu ( opčenito igdje ) tako da je owo eskluziwitet sada.
Znam za owo čijelo wrijeme.
DO ISTRIJEBLJENJA.
2014-04-11
Budala, kaj su mu drugi ljudi kriv. Mogel se zaletiti u zid sa max. brzinom.
Guest- Guest
Kriwi su. Podržawaju emaničipačiju.Eva wrote:Budala, kaj su mu drugi ljudi kriv. Mogel se zaletiti u zid sa max. brzinom.
KAMIKAZE DOLAZE.
2014-04-11
Otwara se nowo bojno polje tj uwođenje nowih jediniča u rat.
Ako se tko siječa pisao samo o emaničipačiji i da smo se mi powukli u brda i samo ako krenu na nas da gađamo strijelčima i to je swe.
Sad ide uwođnje nowih jediniča : kamikaze.
Njihowa zadača je da se zaliječu na tu wojsku na polju koju čine emnaičipirane kenje i swi koji taj sistem podržawaju.
Swrha napada takwih jediniča je kontinuirani napad na to dok ih ne oslabe do te mjere da glawnina wojske koja je na sigurnom u brdu ne udari na to šta je ostalo na polju.
Ako se tko siječa pisao samo o emaničipačiji i da smo se mi powukli u brda i samo ako krenu na nas da gađamo strijelčima i to je swe.
Sad ide uwođnje nowih jediniča : kamikaze.
Njihowa zadača je da se zaliječu na tu wojsku na polju koju čine emnaičipirane kenje i swi koji taj sistem podržawaju.
Swrha napada takwih jediniča je kontinuirani napad na to dok ih ne oslabe do te mjere da glawnina wojske koja je na sigurnom u brdu ne udari na to šta je ostalo na polju.
2014-04-11
Pa tko je papku kriv kaj nemre ženu zadržat. Ekonomska sloboda oslobodila je žena ropstva i služenja mužu. Za zadržat ženu treba se potrudit.
Guest- Guest
OK.Eva wrote:Pa tko je papku kriv kaj nemre ženu zadržat. Ekonomska sloboda oslobodila je žena ropstva i služenja mužu. Za zadržat ženu treba se potrudit.
2014-04-11
Slobodni ste da imate prawo na swoje mišljenje ....to nikad nije bilo upitno ....al to nikoga ne zanima.
KAMIKAZE DOLAZE.
NOWA FAZA RATA.
KAMIKAZE DOLAZE.
NOWA FAZA RATA.
2014-04-11
PA i to se da riješit. Uz vatrogasni aparat bit će i zolja obvezni dio opreme, pa budalu razneseš.
Guest- Guest
Koju budalu ?Eva wrote:PA i to se da riješit. Uz vatrogasni aparat bit će i zolja obvezni dio opreme, pa budalu razneseš.
2014-04-11
Aj ti lijepo pročitaj owo s razumijewanjem .....imaš brojku od miljardu i 900 tisuča u tekstuEva wrote:Pa kamikazu u letu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Aj ti lijepo pročitaj owo s razumijewanjem .....imaš brojku od miljardu i 900 tisuča u tekstuEva wrote:Pa kamikazu u letu.
2014-04-11
A koliko si ih ti napravil? Kaj ste non stop najglasniji vi s 0 potomaka?
Guest- Guest
Sad dolazi wrijeme kamikaza. Lijepo sam rekao nisam lagao da sam se ja i drugi powukli u wisoka brda i da smo wam teško dostupni a ako krenete idu strijelči s wisine i odbijaju waš napad.
Wi dobiwate polje , dakle gazde ste u društwu i ok .....status q koji wama paše.
Međutim zaborawio sam wam napomenit da ču wam poslat kamikaze ....kad za to dođe wrijeme.
A DOŠLO JE.
Wi dobiwate polje , dakle gazde ste u društwu i ok .....status q koji wama paše.
Međutim zaborawio sam wam napomenit da ču wam poslat kamikaze ....kad za to dođe wrijeme.
A DOŠLO JE.
2014-04-11
I kad takav kamikaza ubije majku i oca 3-4 djece to bu onda kozmička pravda, po tebi?
Guest- Guest
Dio si wojske na polju.Eva wrote:I kad takav kamikaza ubije majku i oca 3-4 djece to bu onda kozmička pravda, po tebi?
To ti je odgowor.
Meta si.
LEGITIMNA META.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2