Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
http://sinceliverpoollastwonatrophy.co.uk/league-title/
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Koliko Junajtid već sezona nije vidija naslova?
3-4?
Polako, prestit ćete Liverpoola i po tomu...
:D
3-4?
Polako, prestit ćete Liverpoola i po tomu...
:D
Guest- Guest
Kada Liverpool ovako jako dobro starta u sezonu, a poznato je da je Liverpool redovito imao preloš start unazad 12-ak godina zbog čega je redovito pušio svaku utrku u EPL, onda ova sezona obećava a i legendarni Scholes je čak rekao kako vidi Kloppov Liverpool kako uzima prvu Premier ligu ove sezone. Kloppov pressing i gegen pressing je nešto što baš gadno muči premierligaše.
Chelsea je odličan otkako je Conte prešaltao ekipu u 3-4-3 i to sad izgleda sve bolje i bolje.
Tottenham je upao u seriju neriješenih rezultata, inače bi oni bili ti koji drže ljestvicu. Trgnut će i oni. Pochettino je stvarno jako dobar trener.
Vremešni Wenger se stalno trza i tko zna kako će Arsenal odigrati ovu sezonu.
Guardiola će morati trošiti da bi dominirao City. Najgore od svih stoji Jose Mourinho, čovjek koji zadnjih 4 godina ništa nije promijenio u svome radu.
Simeone ga je 2013. u finalu kupa kralja skinuo s Atleticom i onda godinu kasnije u Chelseaju u polufinalu LP pokazao da je to točka prekretnice za Portugalca. U Chelseaju nije uspio zadržati se na željenih 8-10 godina, u Unitedu se nastavlja kao kad su Moyes i van Gaal vodili klub.
Chelsea je odličan otkako je Conte prešaltao ekipu u 3-4-3 i to sad izgleda sve bolje i bolje.
Tottenham je upao u seriju neriješenih rezultata, inače bi oni bili ti koji drže ljestvicu. Trgnut će i oni. Pochettino je stvarno jako dobar trener.
Guardiola će morati trošiti da bi dominirao City. Najgore od svih stoji Jose Mourinho, čovjek koji zadnjih 4 godina ništa nije promijenio u svome radu.
Simeone ga je 2013. u finalu kupa kralja skinuo s Atleticom i onda godinu kasnije u Chelseaju u polufinalu LP pokazao da je to točka prekretnice za Portugalca. U Chelseaju nije uspio zadržati se na željenih 8-10 godina, u Unitedu se nastavlja kao kad su Moyes i van Gaal vodili klub.
Guest- Guest
a kao do sad nije trošio?Fénix wrote:Kada Liverpool ovako jako dobro starta u sezonu, a poznato je da je Liverpool redovito imao preloš start unazad 12-ak godina zbog čega je redovito pušio svaku utrku u EPL, onda ova sezona obećava a i legendarni Scholes je čak rekao kako vidi Kloppov Liverpool kako uzima prvu Premier ligu ove sezone. Kloppov pressing i gegen pressing je nešto što baš gadno muči premierligaše.
sad žežoze i pep ubaciti po još 500M u momčad
Liverpool ima najboljeg trenera i najveću glad za trofejom...
A i mali Coutinho je trenutno stvarno najbolji igrač lige...
Nebo im je granica uz Kloppa...
Nek jos dovedu 1-2 igrača u prvi misec, samo radi širine momčadi, i liga im je u rukama...
;)
A i mali Coutinho je trenutno stvarno najbolji igrač lige...
Nebo im je granica uz Kloppa...
Nek jos dovedu 1-2 igrača u prvi misec, samo radi širine momčadi, i liga im je u rukama...
;)
Guest- Guest
Trenutno 5:0 za Liverpool, a ima još dobrih 20-ak minuta do kraja.
Guest- Guest
Vidi se Kloppov potpis...
(Y)
Od užasnog Poola je napravija samopouzdani stroj koji melje...
Milina za gledat...
Jos pogotovo sta Junajtid izgleda užasno...
Samo nek jos i Pep propadne i niko sritniji od mene...
;)
(Y)
Od užasnog Poola je napravija samopouzdani stroj koji melje...
Milina za gledat...
Jos pogotovo sta Junajtid izgleda užasno...
Samo nek jos i Pep propadne i niko sritniji od mene...
;)
Guest- Guest
Klasa Rooney dva asista za Zlaju...
Kako se on diže, tako i Junajtid...
Al ni on ne može sam, zato nema ništa od njih...
Već 4-5 godina su prosjek...
;)
Kako se on diže, tako i Junajtid...
Al ni on ne može sam, zato nema ništa od njih...
Već 4-5 godina su prosjek...
;)
Guest- Guest
Žao mi trošit vrijeme na odgovor glupsonu pa ću te kopirat samo.fridrih_niche wrote:Samo se ti smij, kretino...scorpion wrote:fridrih_niche wrote:Liverpool je prvak ove godine...
Al Liverpool ce utakmice igrat utorkom i sridom...
A Junajtid opet četvrtkom...
Ako i to...
:^O
Guest- Guest
Kako si samo glup. Pa ja i ako volim United, želim da ne izbori ni europsku ligu. Ne možeš ti to shvatit, jer si nesposoban da bi razvio i najjednostavniju misaofridrih_niche wrote:Samo se ti smij, kretino...scorpion wrote:fridrih_niche wrote:Liverpool je prvak ove godine...
Al Liverpool ce utakmice igrat utorkom i sridom...
A Junajtid opet četvrtkom...
Ako i to...
:^O
Naravno da ćeš ga kopirat, kad si u najmanju ruku jednako glup kao i onTommy Ramone wrote:Žao mi trošit vrijeme na odgovor glupsonu pa ću te kopirat samo.
scorpion wrote:Naravno da ćeš ga kopirat, kad si u najmanju ruku jednako glup kao i onTommy Ramone wrote:Žao mi trošit vrijeme na odgovor glupsonu pa ću te kopirat samo.
Znači da sam u najmanju ruku dvadeset puta pametniji od tebe.
Guest- Guest
Muf c je postao sve ono cemu su se donedavno rugali
trose apsurdno kao shity
mijenjaju trenere kao cmarsea
pricaju o povijesti kao luzerpul
uspjeh bi bio 4.mjesto na koje cmarsenal uvijek pikira
trose apsurdno kao shity
mijenjaju trenere kao cmarsea
pricaju o povijesti kao luzerpul
uspjeh bi bio 4.mjesto na koje cmarsenal uvijek pikira
Di si pametni? Nisam te odma prepoznaoTommy Ramone wrote:Znači da sam u najmanju ruku dvadeset puta pametniji od tebe.scorpion wrote:Naravno da ćeš ga kopirat, kad si u najmanju ruku jednako glup kao i onTommy Ramone wrote:Žao mi trošit vrijeme na odgovor glupsonu pa ću te kopirat samo.
Nego, jesi pitao djeda kad je liverpool zadnji put bio prvak?
Tommy Ramone wrote:scorpion wrote:Naravno da ćeš ga kopirat, kad si u najmanju ruku jednako glup kao i onTommy Ramone wrote:Žao mi trošit vrijeme na odgovor glupsonu pa ću te kopirat samo.
Znači da sam u najmanju ruku dvadeset puta pametniji od tebe.
Guest- Guest
odlicna utakmica uniteda, i slazem se sa onim sto je rekao niche-kada runara igra, igra i united.
ipak, na veliku zalost ovo kazem, luzerful je ove sezone 2 koplja iznad uniteda i stvarno ih vidim na vrhu i da ove godine konacno uzmijau titulu. ono sto je klopp radio u onim sampionskim vremenima sa BVB-om, preslikao je na danasnji liverpool sa jakim presingom, dosta trcanja i munjevitim i ubitacnim kontrama. podsecaju me na united iz perioda devedesetih i onaj najmocniji united iz sredine prosle decenije koji je mleo sve pred sobom, samo sto je to united cinio talentom svojih igraca, a liverpool cini trkom.
ipak, na veliku zalost ovo kazem, luzerful je ove sezone 2 koplja iznad uniteda i stvarno ih vidim na vrhu i da ove godine konacno uzmijau titulu. ono sto je klopp radio u onim sampionskim vremenima sa BVB-om, preslikao je na danasnji liverpool sa jakim presingom, dosta trcanja i munjevitim i ubitacnim kontrama. podsecaju me na united iz perioda devedesetih i onaj najmocniji united iz sredine prosle decenije koji je mleo sve pred sobom, samo sto je to united cinio talentom svojih igraca, a liverpool cini trkom.
Guest- Guest
Obožavan Rooneyja oduvik...
Klasa je i ža mi je sta se sprdaju s njim u Engleskoj...
;)
Klasa je i ža mi je sta se sprdaju s njim u Engleskoj...
;)
Guest- Guest
contea samo sati dijele od preuzimanja pol positiona premiershipa
Guest- Guest
Na kraju se mrtvi broje. I prije tri godine je Rodgersov Liverpool predvođen sa SSS u napadu igrao najbolji i najljepši nogomet pa su kiksali. Istina, Rodgers nije Kloppov rang, ali opet, nema mjesta za bilo kakvu euforiju.
Guest- Guest
najljepši nogomet su igrali pod vodstvom rafe beniteza. šteta što su im tad konkurencija bili howard webb i mark clatenburg koji su im ukrali titulu.
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017