Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
fridrih_niche wrote:United privatizira ligu u stilu Dinama :D
fali samo mamic da preuzme f-ju predsednika...
koliko je pokrao, moze i da kupi united.
Guest- Guest
Ima kakav gej derbi u ovoj shit ligi za vikend?
Paul Scholes o Messiju: "Bio je to trenutak koji će mi uvijek ostati u sjećanju. Prošao je pored mene kao da sam čunj, ispružio sam nogu kako bih ga zaustavio i jednostavno ga više nije bilo."
"Sveukupno sam se četiri puta susreo s Leom u svojoj karijeri, dva puta smo se susreli 2008. gdje sam ušao kao zamjena i još smo se vidjeli u finalima Lige prvaka 2009. i 2011. godine dok nas je njegova Barcelona komotno pobijedila oba puta."
"Dok igrate s njime naučite dosta sitne, ali vrijedne stvari koje se vjerojatno ne mogu uočiti na televizji. Prva je to da on nikada ne priča na terenu. Zapravo mislim da nikada nisam čuo niti jednu riječ od njega. Drugo je to da nitko ne vjeruje koliko je on zapravo jak usprkos tome što je nizak."
"Nije me sram priznati to da sam na tim utakmicama protiv Barcelone veliki dio vremena proveo nadajući se da će Leo zauzeti poziciju što je dalje moguće od mene."
"Sveukupno sam se četiri puta susreo s Leom u svojoj karijeri, dva puta smo se susreli 2008. gdje sam ušao kao zamjena i još smo se vidjeli u finalima Lige prvaka 2009. i 2011. godine dok nas je njegova Barcelona komotno pobijedila oba puta."
"Dok igrate s njime naučite dosta sitne, ali vrijedne stvari koje se vjerojatno ne mogu uočiti na televizji. Prva je to da on nikada ne priča na terenu. Zapravo mislim da nikada nisam čuo niti jednu riječ od njega. Drugo je to da nitko ne vjeruje koliko je on zapravo jak usprkos tome što je nizak."
"Nije me sram priznati to da sam na tim utakmicama protiv Barcelone veliki dio vremena proveo nadajući se da će Leo zauzeti poziciju što je dalje moguće od mene."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Istina, Leo uopće ne priča na terenu, toliko je fokusiran... Vjerojatno ima Aspergerov sindrom...
;)
;)
Guest- Guest
[size=36]OD JUNAKA DO BEDAKA: Manchester United spreman je kapetanu Rooneyju dati novac da ode iz kluba[/size]
još jedan dokaz da samo gluperde simpatiziraju gajenajted
još jedan dokaz da samo gluperde simpatiziraju gajenajted
2015-08-25
sutra će govorit city umjetni klub, kakvi klošari bez srama
2015-08-25
End1899 wrote:sutra će govorit city umjetni klub, kakvi klošari bez srama
a ti imas obraza pricati o bilo cemu na tu temu-sta ste uradili sa villom, ronaldinhom, xavijem i ostalim legendama kluba...
ciganine prljavi.
Guest- Guest
[size=36]Nedved žali što nije igrao u Junajtedu[/size]
Nekadašnji češki fudbaler Pavel Nedved rekao je da žali što nikada u karijeri nije imao šansu da igra za Mančester junajted.
Nedved je svoju igračku karijeru završio 2009. godine u Juventusu, a tokom karijere koja je trajala 18 godina osvojio je brojne trofeje i nagrade, uključujući i nagradu za najboljeg fudbalera Evrope 2003. godine.
On je, međutim, priznao da je ljubomoran na svog zemljaka Karela Poborskog koji je od 1996. do 1998. igrao za Junajted.
"Zbog čega žalim? Zbog toga što nikada nisam igrao za Mančester junajted. Prelazak u Junajted nikada nije bio na stolu, jedino se Čelsi interesovao za mene... Voleo sam generaciju Pola Skolsa i Rajana Gigsa, kojima sam se divio. Bio sam malo ljubomoran na Poborskog koji je igrao za Junajted i koji je iskusio velike mečeve", rekao je Nedved za češke medije.
Bivši fudbaler Sparte iz Praga i Lacija rekao je i da je sadašnji napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović jedan od najtalentovanijih igrača sa kojima je ikad igrao.
Ibrahimović je u Juventus stigao 2004. godine iz Ajaksa i proveo je dve godine u timu iz Torina sa kojim je osvojio dve titule u Seriji A.
"Što se tiče saigrača, bilo ih je mnogo i ne želim da uvredim bilo koga... Ali, ako bih morao da izaberem jednog, onda bi to bio Zlatan Ibrahimović. On ima strašnu moć, odličnu tehniku", rekao je Nedved.
Nekadašnji češki fudbaler Pavel Nedved rekao je da žali što nikada u karijeri nije imao šansu da igra za Mančester junajted.
Nedved je svoju igračku karijeru završio 2009. godine u Juventusu, a tokom karijere koja je trajala 18 godina osvojio je brojne trofeje i nagrade, uključujući i nagradu za najboljeg fudbalera Evrope 2003. godine.
On je, međutim, priznao da je ljubomoran na svog zemljaka Karela Poborskog koji je od 1996. do 1998. igrao za Junajted.
"Zbog čega žalim? Zbog toga što nikada nisam igrao za Mančester junajted. Prelazak u Junajted nikada nije bio na stolu, jedino se Čelsi interesovao za mene... Voleo sam generaciju Pola Skolsa i Rajana Gigsa, kojima sam se divio. Bio sam malo ljubomoran na Poborskog koji je igrao za Junajted i koji je iskusio velike mečeve", rekao je Nedved za češke medije.
Bivši fudbaler Sparte iz Praga i Lacija rekao je i da je sadašnji napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović jedan od najtalentovanijih igrača sa kojima je ikad igrao.
Ibrahimović je u Juventus stigao 2004. godine iz Ajaksa i proveo je dve godine u timu iz Torina sa kojim je osvojio dve titule u Seriji A.
"Što se tiče saigrača, bilo ih je mnogo i ne želim da uvredim bilo koga... Ali, ako bih morao da izaberem jednog, onda bi to bio Zlatan Ibrahimović. On ima strašnu moć, odličnu tehniku", rekao je Nedved.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:
znam bracala, svako bi voleo da predje iz fice u ferarija...
Guest- Guest
ima sindrom lopine i kriminalca za šta je i osuđen a ne priča jer je fokusiran na koje otočje sakrit porez od iduće plaćefridrih_niche wrote:Istina, Leo uopće ne priča na terenu, toliko je fokusiran... Vjerojatno ima Aspergerov sindrom...
;)
Manchester United i Real Madrid su san svakog nogometaša, to je općepoznata stvar. Vrh klubskog nogometa i nemaš gdje dalje
bafalo wrote:ima sindrom lopine i kriminalca za šta je i osuđen a ne priča jer je fokusiran na koje otočje sakrit porez od iduće plaće
scorpion wrote:Manchester United i Real Madrid su san svakog nogometaša, to je općepoznata stvar. Vrh klubskog nogometa i nemaš gdje dalje
Guest- Guest
šta su uradili, napravili su od njih najboljega napadača španjolske svih vremena, najboljega igrača svih vremena i najboljega vezistu svih vremena i razišli se na obostrano zadovoljstvo. baš je danas puyol izjavio da mu je drugi klub poslije barce uvijek bio AC Milan i prava je šteta da nije dobio priliku s obzirom na ozljede.Rad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:sutra će govorit city umjetni klub, kakvi klošari bez srama
a ti imas obraza pricati o bilo cemu na tu temu-sta ste uradili sa villom, ronaldinhom, xavijem i ostalim legendama kluba...
ciganine prljavi.
2015-08-25
Xavi najbolji veznjak svih vremena Jesam ti objasnio imbecilu da Xavi nije u top 10 veznjaka, koji si ti bolesnik
to je ono kad si govorio da je čunj skols bolji kako si samo glup shvati to
2015-08-25
meni pada na pamet zidane...
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017