Hitleriji su hrvati mlogo važni
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hitleriji su hrvati mlogo važni
A Ero u prvom redu.udba wrote:to ti je borba za glasove dajaspore, vidiš da se bore za židovske glasove, talijanske, irske, ruske. ima tamo ljudi porijekla svih fela. Trump će čak otić i u Ljubljanu na trg održat govor i i reć "mi smo naši i imamo iste probleme.... i ja jebem Slovenku", a 10.000 Bosanaca će dić ruke u zrak "i mi....."RayMabus wrote:Kao da mi glasamo tamo pa čemo to odlučivati ....šta bude bude bit ce ....odlucit če glasači i te šeme .....aj majke ti ono nebi da mi glasamo pa sad čemo vagat koga čemo izabrat.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
udba wrote:da dodam, bio je taj Begić
Vilko? Znaci ipak je prezivio.
150 godina star. Masala.
Guest- Guest
A da vam naprave Vukovar na vodi? Zovite Vučića, on već ima iskustva s takvim projektima.udba wrote:eo ga, hrt. Mi i Aljaska imamo iste probleme i zato bi trebalo da se držimo zajedno
http://vijesti.hrt.hr/355774/penava-s-begichem-vukovarski-problemi-slicni-onima-u-aljaski
Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava primio je posebnog savjetnika američke predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton za odnose s Hrvatima i Republikom Hrvatskom, senatora Marka Begicha, kojega je upoznao s gospodarskim stanjem i perspektivama razvoja Vukovara.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I da vas obavijestim: Kroz Sloveniju od danas važe nova pravila za izbjeglice.
Nema više šetanja kroz Sloveniju i svi, koji bi nezakonito ušli u SLO, bit će vraćeni u HR.
Ustvari, to se sve već radi, a od danas je to i podržano zakonom.
Nema više šetanja kroz Sloveniju i svi, koji bi nezakonito ušli u SLO, bit će vraćeni u HR.
Ustvari, to se sve već radi, a od danas je to i podržano zakonom.
Pa standardno je protuzakonito,nelegalno ulazenje..koji qrc???
Guest- Guest
Pa misliš da nismo? Pročitaj samo što u tvom listu o tome pišu Boštjan Turk,ili Tvrtko Dolić, Ili Ivo banac što izjavljuje po novinama. kad je putin posjetio Sloveniju,završili su na aparatima.marcellus wrote:ono jako smo joj važni i saveznici provjereni moš mislit
cannon fodder
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Iknar je gay wrote:Pa možete se smijati koliko hoćete,ali pobjedom Trumpa,politika SAD-a sigurno bi bila više naklonjena prema majčici Srbiji,nego prema Hrvatskoj.
Ali nema frke,Hitlerija je i onako buduća precjednica a ona i naša Koli su jako dobre frendice,povezuje ih mnogo toga.
Koli će imati jako dobru stolicu na inauguraciji svoje frendice,koja će doći u posjetu Hrvatskoj,netom prije nego će naša Koli dobiti drugi mandat,tak da Kolindica neće niti morati puno se bakćati izbornom kampanjom za drugi krug.
da se ne ponavljam wrote:
Srdjan Ilic/PIXSELL
zbog bombardiranja
+ AAA -
ČETNIČKI VOJVODA ŠEŠELJ POZIVAO NA GLASANJE ZA TRUMPA, A SADA SE REPUBLIKANAC ISPRIČAVA: ‘Srbi su vrlo dobri ljudi’
Autor: dnevno.hr Četvrtak, 13. Listopad 2016. u 11:51
Podsjetimo, prije dva mjeseca četnički vojvoda i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je sve Srbe iseljenike u SAD-u da na predsjedničkim izborima glasuju za Donalda Trumpa. Šešelj je potpredsjednika SAD-a Joa Bidena koji je tada bio u posjetu Beogradu nazvao “zločincem”.Zbog bombardiranja kojim je zaustavljena agresija Miloševićevog režima na Kosovo 1999. godine, Donald Trump se ispričao Srbima i ako postane predsjednik SAD-a, imat će novu politiku prema Balkanu.“Bombardiranje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika greška. Srbi su vrlo dobri ljudi. Nažalost, Clintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili kaos”, rekao je Trump u intervjuu za Nedjeljnik.Za srpski je tjednik Trump otkrio i kako namjerava ojačati veze SAD-a s vladom u Beogradu. A pozvao je i glasače srpskog porijekla u nekoliko najvažnijih država, Ilinoisu, Indiani, Wisconsinu, Ohiu i Michiganu, da mu daju glasove na predsjedničkim izborima 8. studenog.Podsjetimo, prije dva mjeseca četnički vojvoda i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je sve Srbe iseljenike u SAD-u da na predsjedničkim izborima glasuju za Donalda Trumpa. Šešelj je potpredsjednika SAD-a Joa Bidena koji je tada bio u posjetu Beogradu nazvao “zločincem”.I rekao kako “srpski narod pamti Bidenovu ulogu u bombardiranju Srbije 1999.”, kao i njegovo zalaganje za neovisnost Kosova, zbog čega ima razloga mrziti ga.“Glas za Donalda Trumpa na izborima za američkog predsjednika bit će glas za Srbiju. Glasujte za Trumpa, glasujte za budućnost Srbije”, rekao je vođa radikala svim Srbima iseljenicima u SAD-u.
Read more: http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/cetnicki-vojvoda-seselj-pozivao-na-glasanje-za-trumpa-a-sada-se-republikanac-ispricava-srbi-su-vrlo-dobri-ljudi-962921#ixzz4MxZOfgYC
Evo,upravo pročitah na marcelusovom portalu,pa da se ne ponavljam.No koliko god to zvučalo banalno.Šešelj je upravu,jer kao što sam i ja jučer rekao pojednostavljenim riječnikom.Za Hrvatsku je bolje da pobjedi Hillary,dok za majčicu Srbiju bolje da pobjedi Trump.
Šešelj možda jest lud,ali nije glup,upućen je u dosta stvari.On zna da su Kolinda i Hillary članice istog kluba,a pri tome ne mislim na NATO.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rade Serbedzija mlogo vole Hrvatsku
» Crni životi su važni
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Odnosi sa Srbijom veoma su važni za Hrvatsku
» Milica Dabović : Srpski životi su važni
» Crni životi su važni
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Odnosi sa Srbijom veoma su važni za Hrvatsku
» Milica Dabović : Srpski životi su važni
Page 3 of 3