ViP Jukebox Vol. 1 - opet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: ViP Jukebox Vol. 1 - opet
Uz ovakve pjesme ne trebaju ti "dreadlocksice" da se od srca nasmiješ
Guest- Guest
selica wrote:Uz ovakve pjesme ne trebaju ti "dreadlocksice" da se od srca nasmiješ
Ye, čak ni travu ne moraš pušit'
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma daj to ti je nešto kao ciu ciu cmi cma cmi cma cma :dselica wrote:Vi ste svi malo prežestoki za moj ukus Ili prestari? Evo nešto da razbijem to bjesomučno udaranje o električnu gitaru
Guest- Guest
Ma u orginalu je puno bolje, ovo kad slčušam fali mi samo nargila da upotpunim doživljajr_nevjesta wrote:tre91 wrote:ajmo tko će naći pjesmu koje se malo tko sjeća a bila je svojevremeno hit, evo za početak
Iskopala sam ovu u novoj obradi, spoj starog i novog :)
Guest- Guest
to bracala, ima dan nam stigne na forum istog trena hanđžar divizija ili barem jedna njena bojna :Domni wrote:Ja obozavam lupanje po gitari, ponekad i sam lupam, al ajd malo za promjenu
Guest- Guest
ma drmusavac obični, ako želiš nešto finjaka poslušaj ovu damur_nevjesta wrote:Dobro, nećemo samo stari rock, evo malo bivšeg dancea...
Guest- Guest
Nisam fan, uvjek sam patio za plavušamar_nevjesta wrote:A ovo je samo za Trea i društvo u ćošku, mislim da ne može biti starije :P
Guest- Guest
negsje sam je čuo jakoooo davno, ni ne sjećam se gdje bi ih smjestiocassanowa wrote:ova mi je bila najdraža u vrtiću (ili jaslicama, ne mogu se sad sitit)...tre91 wrote:ajmo tko će naći pjesmu koje se malo tko sjeća a bila je svojevremeno hit, evo za početak
Guest- Guest
OK...dosta za prvi put,izgleda da sve šljaka. Jedna za u krpe.
Guest- Guest
davno je to bilo... mislim da im je ova poznatija, jer je pobjedila na eurosongutre91 wrote:negsje sam je čuo jakoooo davno, ni ne sjećam se gdje bi ih smjestio
Laku noć!
Guest- Guest
Pitaću razbojnicu, ona je dovoljno stara da se ovga sjeti :dddcassanowa wrote:davno je to bilo... mislim da im je ova poznatija, jer je pobjedila na eurosongutre91 wrote:negsje sam je čuo jakoooo davno, ni ne sjećam se gdje bi ih smjestio
Laku noć!
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:selica wrote:Uz ovakve pjesme ne trebaju ti "dreadlocksice" da se od srca nasmiješ
Ye, čak ni travu ne moraš pušit'
Samo prirodan,spontani osmijeh.Palo mi na pamet,kako govore da se od konoplje svašta može isplesti..pa sam se zapitala,jel itko zavirio u tu čudnovatu frizuru :) Tko zna što se tu sve smotanog može naći.Recimo poput smotane uši ili...što ja znam što već :) ;)
No,ajmo malo po nekim starim:
Guest- Guest
Khm,khm...ispričavam se..ali treba meni malo više da nadođem :D
Guest- Guest
Iosephvs-
2014-04-15
...da vidim znam li...
2014-04-14
Još malo nekih starih hitova.. evo jedan sladunjavi, domaći, koji se vrtio stalno i posvuda. I od kojeg je ova obrada napravila nešto koliko-toliko slušljivo...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
2014-04-14
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» ViP Jukebox Vol. 4
» VIP Jukebox
» ViP Jukebox Vol. 5
» ViP Jukebox Vol. 3
» ViP Jukebox Vol. 4