PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
Srbija ce od Putina dobit prijedlog koji nece moci da odbije. Dat RS Turcima tj. braci Bosnjacima a oni ce obecat da ce poradit na povratu Kosova pa kako bude bude.
Last edited by omni on 11/10/2016, 10:44; edited 1 time in total
omni- Posts : 7009
2014-04-12
ma bio sam po zadatku... malo smo se morali infiltrirati neprijatelju u pozadinu.... u to vrijeme se preko politikine tiskare dilalo sve prema hrvatskoj, pa smo morali znati šta se to tamo dela.... ;)... uglavnom bilo nas je nekolicina ali nismo se dugo održali ja sam uspio opstat nekih 4 mjeseca, Krsto se vratio za mnom za manje od 2 mjeseca... ali ono što nas je zanimalo to smo skenirali...pizzon wrote:dok se nije pojavio blic redovno sam kupovao.michaellcmacha wrote:e jebiga sad pa radio sam u expres politici... ;)pizzon wrote:michaellcmacha wrote:naravno da jesi... to je odlika vas hrvatskih srba i tu nema ništa loše... srbijanci ni ne znaju gdje je hrvatska a kamoli da čitaju knjige na hrvatskom.... ajde de... pa radio sam u beogradu i dobro znam kako funkcioniraju srbijanci, a kako vi prečani....;)
ne lupetaj
sa kime si to kontaktiroa u bg
ne postoji iko u sribji,
iz perioda yuge,
da je zavrsimo makar osnovnu,
a da nije pricitao nesto i hrvatsko,
knjigu, pripovetke i sl.
a o uticaju tevea, to posebno.
prema tome, ko zna sa kime si ti
imao kontakt. sa nekim fizickim radnicima
iz medvedje ili preseva, pa je moguce.
a sta misls,
da kod vas ne provejava i srpski,
solite srpski, pristojno.
ex.pol. je bila fina, prijatna, ni previse ozbiljna
ni zuta, za normalnog coveka, tada, vrlo mladog,
sasvim ok. kasnije godinama blic i sad nista, ima ovo.
zasto si otiso ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma bio sam po zadatku... malo smo se morali infiltrirati neprijatelju u pozadinu.... u to vrijeme se preko politikine tiskare dilalo sve prema hrvatskoj, pa smo morali znati šta se to tamo dela.... ;)... uglavnom bilo nas je nekolicina ali nismo se dugo održali ja sam uspio opstat nekih 4 mjeseca, Krsto se vratio za mnom za manje od 2 mjeseca... ali ono što nas je zanimalo to smo skenirali...pizzon wrote:dok se nije pojavio blic redovno sam kupovao.michaellcmacha wrote:e jebiga sad pa radio sam u expres politici... ;)pizzon wrote:michaellcmacha wrote:naravno da jesi... to je odlika vas hrvatskih srba i tu nema ništa loše... srbijanci ni ne znaju gdje je hrvatska a kamoli da čitaju knjige na hrvatskom.... ajde de... pa radio sam u beogradu i dobro znam kako funkcioniraju srbijanci, a kako vi prečani....;)
ne lupetaj
ne postoji iko u sribji,
iz perioda yuge,
knjigu, pripovetke i sl.
a sta misls,
zasto si otiso ?
na zadatku je bio taj sto vas je primo i omogucio sve to,
zato je kazem, srbiju mora da vode pravi srbi,
a ne teoretski srbi. stvari bi bile drugacije.
Last edited by pizzon on 11/10/2016, 10:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ilija Čvorović.michaellcmacha wrote:ma bio sam po zadatku... malo smo se morali infiltrirati neprijatelju u pozadinu.... u to vrijeme se preko politikine tiskare dilalo sve prema hrvatskoj, pa smo morali znati šta se to tamo dela.... ;)... uglavnom bilo nas je nekolicina ali nismo se dugo održali ja sam uspio opstat nekih 4 mjeseca, Krsto se vratio za mnom za manje od 2 mjeseca... ali ono što nas je zanimalo to smo skenirali...pizzon wrote:dok se nije pojavio blic redovno sam kupovao.michaellcmacha wrote:e jebiga sad pa radio sam u expres politici... ;)pizzon wrote:michaellcmacha wrote:naravno da jesi... to je odlika vas hrvatskih srba i tu nema ništa loše... srbijanci ni ne znaju gdje je hrvatska a kamoli da čitaju knjige na hrvatskom.... ajde de... pa radio sam u beogradu i dobro znam kako funkcioniraju srbijanci, a kako vi prečani....;)
ne lupetaj
ne postoji iko u sribji,
iz perioda yuge,
knjigu, pripovetke i sl.
a sta misls,
zasto si otiso ?
ne postoje hr .srbi ni "srbijanci" samo Srbipizzon wrote:dobro, ako te uveseljava, ok, veruj da sam hr. srbin.
2014-04-14
To ti sebi tepaš...;)Winter is coming wrote:ne postoje hr .srbi ni "srbijanci" samo Srbipizzon wrote:dobro, ako te uveseljava, ok, veruj da sam hr. srbin.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ima, ima, samo vi, prečani (zbog pretjerane opterećenosti), to ne znate.Winter is coming wrote:ne postoje hr .srbi ni "srbijanci" samo Srbipizzon wrote:dobro, ako te uveseljava, ok, veruj da sam hr. srbin.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero,ebote tvoj zemo...ne bi on ukljucio roshtilj od 5 kilowata,samo radi 6 porcija ćevapa...i ja odoh ponovno kod Srbina da se dobro najedem..
Guest- Guest
to jeste tacno, da postoje samo srbi.
ali, srbi van srbije, ne smeju drzavu
srbiju da zarobe svojim pol.ciljevima.
da srbija bude talac samo srba iz hrvatske.
ili c,gore ili bosne i td. da srbi iz srbije
svojim zivotima i svojom drzavom garantuju
njihove ciljeve. nije razumno da se
ti ciljevi instaliraju u srbiji kao primarni ciljevi
dr.srbije. drzavu srbiju moramo da cuvamo
zbog svih nas, srba. ciljevi srba, politicki,
moraju da budu kompromis svih srba,
srba iz srbije i svih srba u region.
ocigleno da nam treba nesto kao
godisnji sabor svih srba regiona i dijaspore.
gde cemo razmeniti iskustva i mogucnosti.
sabor a ne skupstina !
javno, medijski dostupno svima.
sabor a ne skupstina !
Last edited by pizzon on 11/10/2016, 12:39; edited 3 times in total
Guest- Guest
RUSKI predsjednik Vladimir Putin neće idući tjedan posjetiti Pariz jer ne želi razgovarati s francuskim kolegom Francoisom Hollandeom samo o Siriji, rekao je izvor iz Hollandeova ureda.
Posjet je bio predviđen za 19. listopada, no Rusija je odlučila odgoditi ga, rekao je izvor.
Putin je u Parizu trebao otvoriti novu rusku pravoslavnu crkvu i izložbu ruske umjetnosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-otkazao-posjet-francuskoj/924960.aspx
Posjet je bio predviđen za 19. listopada, no Rusija je odlučila odgoditi ga, rekao je izvor.
Putin je u Parizu trebao otvoriti novu rusku pravoslavnu crkvu i izložbu ruske umjetnosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-otkazao-posjet-francuskoj/924960.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbija je ekonomski i demografski na koljenima i ako Putin odluči na mala vrata jačati Srbiju onda je jedna stvar sigurna a to je da neče SANU povlačiti konce nego Rusija.
Znači za Hr to je :
Znači za Hr to je :
2014-04-11
NATO bio blizu Ruskih granica pa zavrsio sa Rujama u srcu Evrope.
Tako i Hica u Staljingradu za malo nije dosao do Moskve.
Nekad u zivotu tako mali fali.
Tako i Hica u Staljingradu za malo nije dosao do Moskve.
Nekad u zivotu tako mali fali.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
MIslim da če Rusija puno love uložiti u Bugarsku na način ako več nemože da je uključi sebi onda da je politički i vojno neutralizira preko medija i lowe ; ne NATO i te šeme.
Tako ostaje samo Rumunjska kao čista NATO uzdanica tamo.
Znači Bugarska neutralna.
Tako ostaje samo Rumunjska kao čista NATO uzdanica tamo.
Znači Bugarska neutralna.
2014-04-11
Pa u hrvatskoj vise skoro da i nema srba, tek tu i tamo poneko, gradski srbi su to il reda radi ili su neki jugoski derivat, i u određenoj manjoj mjeri su hrvatizirani ili na svaki moguci nacin se odbijaju i izjasnjavati i svrstavatipizzon wrote:to jeste tacno, da postoje samo srbi.
sabor a ne skupstina !
2015-08-08
PREBROJANI glasački listići sa subotnjih parlamentarnih izbora u Gruziji još jednom su pokazali da narod ne želi povratak na vlast partije bivšeg predsednika Mihaila Sakašvilija. Izjava američkog ljubimca, ratobornog Sakašvilija, koji je poručio iz Njujorka 1. oktobra kako će se uskoro vratiti u Gruziju, pokazala se nerealnom jer je pobedio ponovo Gruzijski san, partija koja insistira na tome da bivši predsednik mora pred sud zbog zloupotrebe položaja.
Za 150 mesta u parlamentu Gruzije borilo se 19 partija, ali su samo dve ušle u parlament, u kome će najviše poslanika imati Gruzijski san, koji je dobio 48,6 odsto glasova, a Sakašvilijeve pristalice u Jedinstvenom nacionalnom pokretu 27 odsto. Alijansi patriota je za ulazak u parlament nedostajalo 0,1 postotak.
Mihailu Sakašviliju Gruzini ne mogu da oproste što je krenuo u rat u avgustu 2008. i doživeo veliki poraz za samo četiri dana, a zatim se krio od ruskih vojnika. Osim toga, pobegao je iz zemlje 2013, kad je saznao da mu se priprema sudski proces zbog zloupotreba koje je pravio dok je bio na vlasti. Sada mu preostaje samo da obećava kako će se jednog dana vratiti i dovesti zemlju u red.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:629447-REZULTATI-IZBORA-U-GRUZIJI-Sakasvili-izgubio
Dvije izlazne ankete pokazale su da je Gruzijski san, prozapadnjački orijentirana stranka koja se, unatoč tome zalaže za bliskije veze s Rusijom, osvojio izbore.
Za 150 mesta u parlamentu Gruzije borilo se 19 partija, ali su samo dve ušle u parlament, u kome će najviše poslanika imati Gruzijski san, koji je dobio 48,6 odsto glasova, a Sakašvilijeve pristalice u Jedinstvenom nacionalnom pokretu 27 odsto. Alijansi patriota je za ulazak u parlament nedostajalo 0,1 postotak.
Mihailu Sakašviliju Gruzini ne mogu da oproste što je krenuo u rat u avgustu 2008. i doživeo veliki poraz za samo četiri dana, a zatim se krio od ruskih vojnika. Osim toga, pobegao je iz zemlje 2013, kad je saznao da mu se priprema sudski proces zbog zloupotreba koje je pravio dok je bio na vlasti. Sada mu preostaje samo da obećava kako će se jednog dana vratiti i dovesti zemlju u red.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:629447-REZULTATI-IZBORA-U-GRUZIJI-Sakasvili-izgubio
Dvije izlazne ankete pokazale su da je Gruzijski san, prozapadnjački orijentirana stranka koja se, unatoč tome zalaže za bliskije veze s Rusijom, osvojio izbore.
2014-04-11
-----
Gruzija neutralizirana a to isto če napravit i sa Bugarskom.
-----
Gruzija neutralizirana a to isto če napravit i sa Bugarskom.
2014-04-11
ti si glup.jastreb wrote:Balkan je interesna sfera Rusije i Turske i prirodno je prikloniti se Rusiji. Slovenija se također sve više približava Rusiji.epikur37 wrote:Srbija dobro lavira između silnica ali prirodno je i dobro da ima jače veze s Rusijom.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
tebi treba medicina... i to pod hitno.... ;)
2015-08-08
Srbija se mora oduprijeti pritiscima iz vana,prije svega pritiscima anglosaksonaca,i prikljuciti se ODKB inace... nece biti dobro,treba poslusati glasove iz opozicijepizzon wrote:to jeste tacno, da postoje samo srbi.
sabor a ne skupstina !
2014-04-14
regionalna pripadnost je irelevantna
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija šalje 8 aviona pomoći Italiji
» Nabavka borbenih aviona za Srbiju
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
» Nabavka borbenih aviona za Srbiju
» Putin šalje vojsku u BiH
» Putin šalje nuklearne bombardere u JAR
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
Page 3 of 3