viđe vojničine
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: viđe vojničine
Sokol je pravi drug, taj bi i šojku namirio bez hebemti.michaellcmacha wrote:sokolu je onda bolje da se na tarabu našpranji...:))tre911 wrote:Likuša je čista četnikuša a i nisu joj svi klikeri na broju to se vidi iz aviona. Čak joj ni jastreb više ne drži ljestve iako su si bili ono baš na koračić od postelje.michaellcmacha wrote:može se jedino pod provinog oružnika probat prodat.... tu bi mogla proć.... :)))))
Guest- Guest
Dudette je moja Riječanka. I ja mislim da će se vratiti.tre911 wrote:Likuša je čista četnikuša a i nisu joj svi klikeri na broju to se vidi iz aviona. Čak joj ni jastreb više ne drži ljestve iako su si bili ono baš na koračić od postelje.michaellcmacha wrote:može se jedino pod provinog oružnika probat prodat.... tu bi mogla proć.... :)))))
Istina ona je sada otišla i nije rekla zbogom.
Ali vratit će se Dudete,obećala mi je.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A glede teme rasprave ,moje je mišljenje da navedena osoba ne postoji,a ako postoji da iz HV-a nije otpušten,jer bi to već postala tema u Novostima.
2014-04-22
jastreb wrote:A glede teme rasprave ,moje je mišljenje da navedena osoba ne postoji,a ako postoji da iz HV-a nije otpušten,jer bi to već postala tema u Novostima.
zašto misliš da ta osoba ne postoji?
Guest- Guest
Pa ne osoba,koliko slučaj. Googlao sam malo na ime Nebojša Cvijanović i na njega naišao samo na stranicama nekog opskurnog portala Hrvatsko obrambeno štivo. Što znači da slučaj ne postoji već da bi se moglo raditi o nekakvom navijačkom prepucavanju.Noor wrote:jastreb wrote:A glede teme rasprave ,moje je mišljenje da navedena osoba ne postoji,a ako postoji da iz HV-a nije otpušten,jer bi to već postala tema u Novostima.
da je lik u HV-u i da je objavljeno da se slikao s tim srpskim obilježjima i da je na poslijetku zbog toga otušten iz HV-a ,to bi dospjelo u javnost.
Od svega toga nema nigdje ništa,pa sam itekako skeptičan po tom pitanju.
2014-04-22
jastreb wrote:Pa ne osoba,koliko slučaj. Googlao sam malo na ime Nebojša Cvijanović i na njega naišao samo na stranicama nekog opskurnog portala Hrvatsko obrambeno štivo. Što znači da slučaj ne postoji već da bi se moglo raditi o nekakvom navijačkom prepucavanju.Noor wrote:jastreb wrote:A glede teme rasprave ,moje je mišljenje da navedena osoba ne postoji,a ako postoji da iz HV-a nije otpušten,jer bi to već postala tema u Novostima.
da je lik u HV-u i da je objavljeno da se slikao s tim srpskim obilježjima i da je na poslijetku zbog toga otušten iz HV-a ,to bi dospjelo u javnost.
Od svega toga nema nigdje ništa,pa sam itekako skeptičan po tom pitanju.
osoba postoji, fotografije nisu fotošop, primljen je u hrvatsku kopnenu vojsku...a epilog zna Miha.
https://www.facebook.com/nebojsa.m.cvijanovic
Guest- Guest
Ako se o tome bude pisalo u novinama i to dospije u javnost,vjerovat ću,ali ovako kad o navedenom piše neki opskurni portal,kada se pozivaju na Fejs i sve se svodi na rekla-kazala,ostat ću skeptičan.
2014-04-22
jastreb wrote:Ako se o tome bude pisalo u novinama i to dospije u javnost,vjerovat ću,ali ovako kad o navedenom piše neki opskurni portal,kada se pozivaju na Fejs i sve se svodi na rekla-kazala,ostat ću skeptičan.
pa taj portal koji spominješ je izgleda pokrenuo cijelu priču, a VSOA sigurno neće u javnost dati ikakve podrobnije podatke, koji bi tebe zadovoljili.
Guest- Guest
bzvz pa ja sam dobio informaciju od frenda koji je radio konkretno na tom slučaju... on je i otkrio te idiotarije sa šajkačom i sa 3 prsta i podnio prijavu protiv mamlaza....
2015-08-08
Novosti vode brigu o Srbima u Hrvatskim Šumama i HEP-u, za Srbe u ustaškoj vojsci ne mare, to je remetilački faktor
n_razbojnik-
2014-04-15
pa meni je nevjerojatno i smiješno da se za ovakav slučaj traže opravdanja, a da je dečko imao ustašku kapu na glavi, svi bi skočili na sve 4
Guest- Guest
ma ko ih jebe dečec je razriješen i poslan kući... al on je kak tak manje bitan... bitnije je razriješiti priču oko milana busića i tko mu je sve pružao političku zaštitu, mada je tu sve jasno, ili skoro sve, samo treba odraditi do kraja....
2015-08-08
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7