Svi svrbi pod jednom šljivom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Svi svrbi pod jednom šljivom
http://www.blic.rs/print/naslovna-za-0910/shs5n88
Tararabiči press
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Svi svrbi pod jednom šljivom
A zar je kod nas bolje?
Možda je,jer osim Zagreba ,imamo još i Istru i riječku regiju,ali imamo i papire EU,pa sve više mladih umjesto u ZG,Istru i Rijeku,odlaze u Njemačku,Irsku,Švedsku...
Počistimo najprije ispred svojih vrata.
Možda je,jer osim Zagreba ,imamo još i Istru i riječku regiju,ali imamo i papire EU,pa sve više mladih umjesto u ZG,Istru i Rijeku,odlaze u Njemačku,Irsku,Švedsku...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tvojih...?... tvoja više ne postoje pa sad čistih ispred naših.... ;) Nina... :)))jastreb wrote:A zar je kod nas bolje?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
OK....Mrače. ;-)michaellcmacha wrote:tvojih...?... tvoja više ne postoje pa sad čistih ispred naših.... ;) Nina... :)))jastreb wrote:A zar je kod nas bolje?
2014-04-22
Mrak je bio goli krc, gledano iz ove današnje perspektive....a i ondašnja vojska, al dobro mi smo to sve poriktali tak da idućih 500 godina nema brige.... ;) oni su se mučili i patili 4 godine i na kraju niš nisu napravili.... mi smo za 3 dana počistili do nule... još je ostalo neš vas klošara po gradovima, al to je zaključeno da se ne dira jer ne mrete napravit neke veće štete.... ;)
2015-08-08
Pravo veliš, Miha, no još ostaju bh-Hrvati, to moramo riešiti.
To ste počeli rješavati još u ljeto 1992. u Posavini,a nastojite završiti preko one metohijske mumije kojem smeta legalno hrvatsko rukovodstvo i jedinstvo Hrvata BIH.Regoč wrote:Pravo veliš, Miha, no još ostaju bh-Hrvati, to moramo riešiti.
2014-04-22
Posavina je ponajviše pala jer se Posavljaci nisu željeli boriti. Pročitaj Zovkovu knjigu, knjigu u kojoj se pokušava, izabranim i preuređenim dokumentima, dokazati Tuđmanova i Šuškova izdaja, a onda na kraju pokaže brojno stanje postrojbah u listopadu 92.: četvrtina na bojištu, četvrtina u bolnici, a za pola se ne zna gdje su (čitaj: dezertirali). Meni je posve jasno na kom je krivnja za pad Posavine.jastreb wrote:To ste počeli rješavati još u ljeto 1992. u Posavini,a nastojite završiti preko one metohijske mumije kojem smeta legalno hrvatsko rukovodstvo i jedinstvo Hrvata BIH.Regoč wrote:Pravo veliš, Miha, no još ostaju bh-Hrvati, to moramo riešiti.
Čak ni da se jedan jedini Posavljak nije htio boriti (a to nije točno) ondje je bilo toliko snaga iz Hrvatske da bi se moglo ne samo braniti određene prostore,već prijeći u kontranapad. Uostalom Vuk sa Dinare je bio ondje,pa će ti o tome reći nešto više.Regoč wrote:Posavina je ponajviše pala jer se Posavljaci nisu željeli boriti. Pročitaj Zovkovu knjigu, knjigu u kojoj se pokušava, izabranim i preuređenim dokumentima, dokazati Tuđmanova i Šuškova izdaja, a onda na kraju pokaže brojno stanje postrojbah u listopadu 92.: četvrtina na bojištu, četvrtina u bolnici, a za pola se ne zna gdje su (čitaj: dezertirali). Meni je posve jasno na kom je krivnja za pad Posavine.jastreb wrote:To ste počeli rješavati još u ljeto 1992. u Posavini,a nastojite završiti preko one metohijske mumije kojem smeta legalno hrvatsko rukovodstvo i jedinstvo Hrvata BIH.Regoč wrote:Pravo veliš, Miha, no još ostaju bh-Hrvati, to moramo riešiti.
2014-04-22
ne znam sta i kako
samo mi ne arlaucemo u slavu
oslobodjenja posavine !
samo mi ne arlaucemo u slavu
oslobodjenja posavine !
Guest- Guest
kako je hrvatska oslobodjena od srba
tako je srpska ranije oslobodjena od hrvata,
jednostavno, zar ne !?
jednostavno, zar ne !?
Guest- Guest
Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
2014-04-22
jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
mi vas nismo terali, iz yuge !
Guest- Guest
Srbe nitko nije tjerao niti masakrirao, sami su se odlučili povući pred hrvatskom vojskom gonjeni grižnjom savjesti zbog agresije i zločinah koje su počinili.jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
Jeste. A onda kad smo na to pristali,htjeli ste pola Hrvatske prigrabiti sebi.pizzon wrote:jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
2014-04-22
Kad ste od Osme sjednice počeli otvoreno graditi Veliku Srbiju rekli ste nam da je vrieme da odemo.pizzon wrote:jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
Čuj,iako su se u Oluji i događali određeni zločini nad malobrojnim ljudima koji su u Krjini ostali,Bljesak je školski primjer kako se nikome tko je ostao od Srba u Zap.Slavoniji ništa nije dogodilo,a u trenutku ovladavanja nad prostorom tzv SAO Zap.Slavonije,ostalo je skoro 70% ondašnjih stanovnika.Regoč wrote:Srbe nitko nije tjerao niti masakrirao, sami su se odlučili povući pred hrvatskom vojskom gonjeni grižnjom savjesti zbog agresije i zločinah koje su počinili.jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
Molili su ih da ostanu,da im je ovo jedini dom i sl,ali ovi su odlučili otići.
I drugi školski primjer je Ist.Slavonija,baranja i Z.Srijem,odnosno Podunavlje,gdje nakon reintegracije niti jednom Srbinu koji je ondje ostao nije falila dlaka s glave.
U Krajini tko je ostao od Hrvata,u 90% slučajeva bio je teško mučen,ili ubijen. Ili i jedno i drugo.
2014-04-22
mi ne, mozda je to neko pokusao da na taj nacin oslabi pregovaracku poz. tudjmanajastreb wrote:Jeste. A onda kad smo na to pristali,htjeli ste pola Hrvatske prigrabiti sebi.pizzon wrote:jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
nikada taj prostor u srbiji nioje bio na dnavnom redu kao ozbiljna opcija za prisvajanje
o ponasanju lokalnih srba, ne bih
nakon ponasanja zapada sa kosmeto, srpska jeste opcija
Last edited by pizzon on 10/10/2016, 12:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma ne. Ma gdje bi vi Srbi? A Vukovar? Odakle je išlo 80% ljudstva i tehnike na Vukovar? Iz Mađarske?pizzon wrote:mi ne, mozda je to neko pokusao da na taj nacin oslabi pregovaracku poz. tudjmanajastreb wrote:Jeste. A onda kad smo na to pristali,htjeli ste pola Hrvatske prigrabiti sebi.pizzon wrote:jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
nikada nije taj prostor u srbiji bio na dnavnom redu kao ozbiljna opcija za prisvajanje
2014-04-22
Gdje je sad Crveni Vuk da kaže: "hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!"pizzon wrote:mi ne, mozda je to neko pokusao da na taj nacin oslabi pregovaracku poz. tudjmanajastreb wrote:Jeste. A onda kad smo na to pristali,htjeli ste pola Hrvatske prigrabiti sebi.pizzon wrote:jastreb wrote:Vi ste mogli ostati.pizzon wrote:kako je hrvatska oslobodjena od srba
jednostavno, zar ne !?
nikada taj prostor u srbiji nioje bio na dnavnom redu kao ozbiljna opcija za prisvajanje
o ponasanju lokalnih srba, ne bih
nakon ponasanja zapada sa kosmeto, srpska jeste opcija
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sajajevo opet puše na Dodika : nece da im svrbi remontiraju vojne helikoptere
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
» JEDNOM JE
» Jednom rjecju Car
» Da i ja jednom preduhitrim vucka
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
» JEDNOM JE
» Jednom rjecju Car
» Da i ja jednom preduhitrim vucka
Page 1 of 2