Zajedničke vježbe ruskih i srpskih pilota u Srbiji
Page 1 of 1
Zajedničke vježbe ruskih i srpskih pilota u Srbiji
Piloti vazduhoplovnih snaga Rusije i vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane Vojske Srbije prvi put će održati zajedničke taktičke vežbe „Bars 2016“ na teritoriji Srbije, saopštilo je Odeljenje za informisanje i masovne komunikacije Ministarstva odbrane Rusije.
„U događaju će učestvovati zajedničke posade dveju zemalja borbene i vojne avijacije na avionima Mig-29 i helikopterima Mi-8. Ukupno će učestvovati 10 jedinica vazduhoplovne tehnike i vazdušnih snaga protivvazdušne odbrane Srbije“, navodi se u saopštenju.
Prema informacijama Ministarstva odbrane Rusije, u okviru vojnih vežbi, posade će izvesti presretanje vazdušnih ciljeva, izvršiti elemente vazdušne borbe, složene figure i akrobacije, taktičke udare na kopnene ciljeve i desante i pružanje podrške u traženju i spasavanju.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:629091-Zajednicke-vezbe-ruskih-i-srpskih-pilota-u-Srbiji
„U događaju će učestvovati zajedničke posade dveju zemalja borbene i vojne avijacije na avionima Mig-29 i helikopterima Mi-8. Ukupno će učestvovati 10 jedinica vazduhoplovne tehnike i vazdušnih snaga protivvazdušne odbrane Srbije“, navodi se u saopštenju.
Prema informacijama Ministarstva odbrane Rusije, u okviru vojnih vežbi, posade će izvesti presretanje vazdušnih ciljeva, izvršiti elemente vazdušne borbe, složene figure i akrobacije, taktičke udare na kopnene ciljeve i desante i pružanje podrške u traženju i spasavanju.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:629091-Zajednicke-vezbe-ruskih-i-srpskih-pilota-u-Srbiji
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Zajedničke vježbe ruskih i srpskih pilota u Srbiji
brutalan jest ali je zakurac ako nema opremu i nije apgrejdan, recimo ovi srbijanski su jos na nivou od prije 30 godinabogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
2014-04-16
jasno.no prije svga mislim na izbalansiranost avionike,snagu motora i manevrabilnost...kad se to apgrejda novom elektronikom,radarima i ostalim,brajo moj...avion samo takvi...Leviathan2 wrote:brutalan jest ali je zakurac ako nema opremu i nije apgrejdan, recimo ovi srbijanski su jos na nivou od prije 30 godinabogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
Guest- Guest
..oyyyy..malo se opusti..ntko ne hvali Srbe... inace sam fan letecih bestija od malih nogu...danni1 wrote:Jesu srbi nabavili akumulatore za njih il ih pale na guranac?bogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
Guest- Guest
pa ruski jesu apgrejdani, i sirijski, sad za ostale nisam siguranbogomdani wrote:jasno.no prije svga mislim na izbalansiranost avionike,snagu motora i manevrabilnost...kad se to apgrejda novom elektronikom,radarima i ostalim,brajo moj...avion samo takvi...Leviathan2 wrote:brutalan jest ali je zakurac ako nema opremu i nije apgrejdan, recimo ovi srbijanski su jos na nivou od prije 30 godinabogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
volio bih otici na MAKS u Moswu..e to je dogadjaj da se najezisLeviathan2 wrote:pa ruski jesu apgrejdani, i sirijski, sad za ostale nisam siguranbogomdani wrote:jasno.no prije svga mislim na izbalansiranost avionike,snagu motora i manevrabilnost...kad se to apgrejda novom elektronikom,radarima i ostalim,brajo moj...avion samo takvi...Leviathan2 wrote:brutalan jest ali je zakurac ako nema opremu i nije apgrejdan, recimo ovi srbijanski su jos na nivou od prije 30 godinabogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
Guest- Guest
Ma total cool sam....bogomdani wrote:..oyyyy..malo se opusti..ntko ne hvali Srbe... inace sam fan letecih bestija od malih nogu...danni1 wrote:Jesu srbi nabavili akumulatore za njih il ih pale na guranac?bogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
Zezam se, možda se koji troprstić zapjeni.
danni1-
2014-04-16
kupis kartu i pici :D, nije tesko uopcebogomdani wrote:volio bih otici na MAKS u Moswu..e to je dogadjaj da se najezisLeviathan2 wrote:pa ruski jesu apgrejdani, i sirijski, sad za ostale nisam siguranbogomdani wrote:jasno.no prije svga mislim na izbalansiranost avionike,snagu motora i manevrabilnost...kad se to apgrejda novom elektronikom,radarima i ostalim,brajo moj...avion samo takvi...Leviathan2 wrote:brutalan jest ali je zakurac ako nema opremu i nije apgrejdan, recimo ovi srbijanski su jos na nivou od prije 30 godinabogomdani wrote:Ova Migulja 29 mi je brutalna...
Pa istina..tri sata pipkat i stipkat rujke stjuardese i onda uzivati u spektaklu...Leviathan2 wrote:kupis kartu i pici :D, nije tesko uopcebogomdani wrote:volio bih otici na MAKS u Moswu..e to je dogadjaj da se najezisLeviathan2 wrote:pa ruski jesu apgrejdani, i sirijski, sad za ostale nisam siguranbogomdani wrote:jasno.no prije svga mislim na izbalansiranost avionike,snagu motora i manevrabilnost...kad se to apgrejda novom elektronikom,radarima i ostalim,brajo moj...avion samo takvi...Leviathan2 wrote:
brutalan jest ali je zakurac ako nema opremu i nije apgrejdan, recimo ovi srbijanski su jos na nivou od prije 30 godina
Guest- Guest
zas ne pozove koli putina u zgdva brata wrote:Srpska i Ruska vojska opet vježba.. Hrvatski Rusofili na aparatima
2014-04-11
2014-04-14
paaa, vezano za nove okolnisti,
verovatno je najbolje da ti ruski avioni ostanu u srbiji.
da nas zastite, svojim prisustvom, od amera i v.b.
jer, ako nas nato reg. jebivetri napadnu,
na prostoru srpske, da mozemo da im uzvratimo,
iz sve snage.
posle cemo zajedno da slavimo pobedu !
nama ne smeta kad nam se pridruze u slavlju.
nismo mi degenerci da nam smeta hrvatsko pevanje
dok mi slavimo bio sta. ko sto hrvatima smeta veselost
srba na njihov praznik.
seljoberski maniri, nama cudni i nerazumni.
iz sve snage.
srba na njihov praznik.
Guest- Guest
Kakvi ruski avioni ???pizzon wrote:paaa, vezano za nove okolnisti,
iz sve snage.
srba na njihov praznik.
Piloti vazduhoplovnih snaga Rusije i vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane Vojske Srbije prvi put će održati zajedničke taktičke vežbe „Bars 2016“ na teritoriji Srbije, saopštilo je Odeljenje za informisanje i masovne komunikacije Ministarstva odbrane Rusije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Zajedničke vježbe vojske i policije
» SAD i Katar obavit će zajedničke vojne vježbe, velika isporuka oružja
» Kina i Bjelorusija u blizini poljske granice provode zajedničke vježbe za napad na Europu
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Južnokorejski avioni ispucali preko 300 metaka u smjeru Ruskih bombardera tijekom zajedničke strateške patrole sa Kinom
» SAD i Katar obavit će zajedničke vojne vježbe, velika isporuka oružja
» Kina i Bjelorusija u blizini poljske granice provode zajedničke vježbe za napad na Europu
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Južnokorejski avioni ispucali preko 300 metaka u smjeru Ruskih bombardera tijekom zajedničke strateške patrole sa Kinom
Page 1 of 1