Kandidat za predsednika Srbije, V.Rajčić
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kandidat za predsednika Srbije, V.Rajčić
EKSKLUZIVNO: Srbin u timu Donalda Trampa
Rođeni Pećanac, glumac iz Čikaga i kandidat za predsednika Srbije, prijatelj je senatora Majka Pensa, koji će, ako Tramp pobedi, postati potpredsednik SAD
ČIKAGO - Majk Pens, kandidat republikanaca za potpredsednika SAD i moj dobar prijatelj, bio je ubedljiv u TV duelu protiv demokrate Tim Kejna jer je poslušao i neke moje savete, kaže za Kurir Vladimir Rajčić (42), glumac i biznismen iz Čikaga, koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije.
(VIDEO) KAKO JE PENS VRATIO TRAMPA U IGRU: Žestok obračun u potpredsedničkoj debati!
Pens je bio ubedljiv i praktično vratio Trampa u predsedničku trku posle lošeg nastupa u prvom duelu sa Hilari Klinton.
Srpska veza
Rajčić, koji već 20 godina živi i radi u SAD, bio je sa Pensom i pre i posle dramatičnog suočavanja sa suparnikom Kejnom. On za naš list ekskluzivno otkriva atmosferu u štabu republikanaca.
- Pre duela sedeli smo u loži u kojoj je bio smešten Trampov i Pensov tim. Mogla se osetiti veoma smirena i pozitivna atmosfera. Rekao sam Pensu i ponovio mu nekoliko puta: „Majk, ovo je tvoje veče i tako neka bude. Nema ko da ga pokvari. Sad uživaj u svemu i srećno.“ To veče je bio raspoložen za šalu - kaže Rajčić i dodaje:
- Pens je bio veoma spreman i siguran u sebe. Nije pamtio gradivo kao Kejn, što se kasnije videlo u duelu. Kejn je previše ponavljao i upadao u reč. To govori da je pripreman kao robot koji je programiran i naučen, tako da se samo toga drži. Pens je znao protivnikove slabe tačke i na to je reagovao. Uspeo je u potpunosti da preuzme kontrolu nad Kejnovim agresivnim nastupom.
Vladimir ocenjuje da je Pens pobednik duela i da je vratio Trampa u igru posle lošeg nastupa u prvom TV duelu sa Hilari.
Krenuo u kampanju
- Nastupio je kao pravi profesionalac. Svi koji su bili prisutni, čak i glasači koji su još neopredeljeni, bili su na Pensovoj strani. I mediji su tako izveštavali. Sledeća debata je između Trampa i Hilari u nedelju, videćemo Trampa mnogo spremnijeg jer je dobio vetar u leđa i pozitivnu energiju - kaže naš sagovornik koji je nekoliko dana proveo u Trampovom taboru.
Rajčić kaže da mu je Pens, inače senator Indijane, dobar prijatelj.
- Podržava me, kao i ja njega. Pričali smo mnogo o Srbiji. Tramp je svestan koliko mu znače glasovi naših ljudi, a Pens je osetio moju iskrenost da hoću da pomognem svom narodu. Zato je stao iza mene i podržao me kao novo lice za predsedničkog kandidata u Srbiji jer veruje da ću, kao i on sa Trampom, uraditi najbolje za svoju zemlju. Ukoliko Tramp pobedi, obećao mi je da će posetiti Srbiju - poručuje Vladimir.
Vladimir Rajčić lobira za Srbiju
OTVORIĆU SVA VRATA U SAD
Vladimir Rajčić kaže da je za Srbiju izuzetno važno lobiranje u Sjedinjenim Amreičkim Državama, naročito ono s kojim se počne na vreme.
- Tramp je okružen kvalitetnim saradnicima, a mojim prijateljima, koji će u slučaju njegove pobede voditi Ameriku. Pored Majkla Pensa, poznajem i mnogo ljudi iz vrha Republikanske stranke. Moja podrška i bliskost sa njima otvoriće Srbiji u budućnosti širom vrata. To je veoma bitno jer druge zemlje troše milione dolara za lobiranje - kaže Rajčić.
Lična karta
OD PEĆI DO ČIKAGA
Vladimir Rajčić rođen je 7. maja 1974. u Peći
Zavrœio je gimnaziju u Peći, a FPN u Beogradu
Preselio se u Čikago 1995.
Ocenjen je Amerikankom Minervom i ima ćerku Katarinu
Vlasnik je producentske kuće „V. P. R. studio“
Glumio u filmu „Srpski ožiljci“ i serijama „Istražitelji iz Majamija“ i „Očajne domaćice“
PLANETA10:08, 07.10.2016
Guest- Guest
Re: Kandidat za predsednika Srbije, V.Rajčić
ljudi su za Trumpa,e sad za ocekivati su prljavi trikovi od strane demokrata,uglavnom jos 30 dana do izbora
2014-04-14
Čuj njega, ljudi su za Trumpa...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaWinter is coming wrote:ljudi su za Trumpa,e sad za ocekivati su prljavi trikovi od strane demokrata,uglavnom jos 30 dana do izbora
red wolf-
2016-02-10
Ja mislio nasa Rajcicka, s drvenih konstrukcija:)
dijagram-
2015-08-09
Preporučio bih Sribma da paze dobro na sve što dolazi sa Kosova.
jer i mi Hrvati kojima je Kosovo daleko smo se sa personama koje odatle dolaze dobro opekli.
jer i mi Hrvati kojima je Kosovo daleko smo se sa personama koje odatle dolaze dobro opekli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
osvrnuo sam se gore na onaj clanak o onom Srbinu u Trumpovoj ekipired wolf wrote:Čuj njega, ljudi su za Trumpa...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaWinter is coming wrote:ljudi su za Trumpa,e sad za ocekivati su prljavi trikovi od strane demokrata,uglavnom jos 30 dana do izbora
2014-04-14
Ovo gore sam jučer napisao pijan.jastreb wrote:Preporučio bih Sribma da paze dobro na sve što dolazi sa Kosova.
No,sad vidim da i pijan zračim njegoševskom mudrošću.
2014-04-22
šta si pio jadan nebio?
2014-04-14
Pifo,a kaj drugo?Winter is coming wrote:šta si pio jadan nebio?
2014-04-22
reko' da nisi mješto pivo i vino ko ja ponekad
2014-04-14
Ma ne. Gdje bi to.Winter is coming wrote:reko' da nisi mješto pivo i vino ko ja ponekad
2014-04-22
najgora je loza
2014-04-14
Lozu ja i ne smatram za rakiju,nego za špirit.Winter is coming wrote:najgora je loza
Koliko ja upažam i poimam,to kod mene piju samo neizlječivi kronikusi i pijanisti.
2014-04-22
najbolja je šljiiva
2014-04-14
Je ona lička,ili mehka bosanska. Ne valja ni prepeka od 40 gradi. To je isto špirit.Winter is coming wrote:najbolja je šljiiva
2014-04-22
neznam nisam nikad probao tu licku li lahku
2014-04-14
Pa banijska ti je isto ko i bosanska. Nikakve razlike nema.Winter is coming wrote:neznam nisam nikad probao tu licku li lahku
2014-04-22
znaci sva banijske i bosanske sljive su iste,mislim svaki covjek ih isto ispece haha
2014-04-14
Ne. Imaš raznih jačina. Ali mekana pitka šljiva iz oklice recimo Prijedora ili Novoga Grada je ista kao i ona iz Dobretina,Vlahovića,Selišta ili Komogovine.Winter is coming wrote:znaci sva banijske i bosanske sljive su iste,mislim svaki covjek ih isto ispece haha
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kandidat Slobodarske partije u velikom vođstvu u trci za predsednika Austrije
» Vučić prelomio:Nikolić kandidat SNS-a za predsednika...znači ipak Šeki precednik!
» savetnica predsednika Srbije- V.A.
» Službeni medij Vlade Republike Srbije i predsednika Vučića i dalje fantazira o hrvatskoj agresiji na Zemun i Srbiju
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Vučić prelomio:Nikolić kandidat SNS-a za predsednika...znači ipak Šeki precednik!
» savetnica predsednika Srbije- V.A.
» Službeni medij Vlade Republike Srbije i predsednika Vučića i dalje fantazira o hrvatskoj agresiji na Zemun i Srbiju
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
Page 1 of 2