Mimohod
Page 1 of 1
Mimohod
Mislim da je ovo potpuno uspjela predstava.
Ljudi su oduševljeni.
I narod ovakve stvari voli.
Naročito je na djecu mimohod ostavio odličan dojam.
Tako da oni koji su opstruirali mimohod,može im biti žao,što su ovaj događaj i ovaj dan iskoristili za svoje prizemne političke ciljeve.
Ljudi su oduševljeni.
I narod ovakve stvari voli.
Naročito je na djecu mimohod ostavio odličan dojam.
Tako da oni koji su opstruirali mimohod,može im biti žao,što su ovaj događaj i ovaj dan iskoristili za svoje prizemne političke ciljeve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Re: Mimohod
Trebalo je svima (i vojsci i gledateljima) špahtlice u ruke i pogletat fasade po centru... sa predsjednicom na čelu, naravno :D
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Pozitivno sam iznenađen. Organizacija na nivou. Ocekivao sam valjda neko cisto prezentiranje vojne tehnike no ovo je bilo i malo više od toga. Sve u svemu nisam ovako zamišljao vojni mimohod no ispalo je još i bolje nego šta sam mislio da ce to bit.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
zanstr wrote:Trebalo je svima (i vojsci i gledateljima) špahtlice u ruke i pogletat fasade po centru... sa predsjednicom na čelu, naravno :D
Ae ti prvi.
Vojni mimohod je gotov,kome pravo kome krivo ali se nastavlja mimohod iz hrvatske....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenci-ignorirali-obljetnicu-oluje-parade-su-za-velike-i-uspjesne-drzave/834583.aspx
Zlovenci se poklopili ušima.
Zlovenci se poklopili ušima.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Vratio sam se maloprije, bilo je super a opančari nek se grizu.
Brain32-
2014-04-15
Bi da imam vremena mimohodit po graduRiplex wrote:zanstr wrote:Trebalo je svima (i vojsci i gledateljima) špahtlice u ruke i pogletat fasade po centru... sa predsjednicom na čelu, naravno :D
Ae ti prvi.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
zanstr wrote:Bi da imam vremena mimohodit po graduRiplex wrote:zanstr wrote:Trebalo je svima (i vojsci i gledateljima) špahtlice u ruke i pogletat fasade po centru... sa predsjednicom na čelu, naravno :D
Ae ti prvi.
Imaš za po forumu. Pa što ne onda započeti.
Prije bih rekao da se zbog mimohoda grizu oni glupi šatoraši,koji su ga pod svaku cijenu htjeli spriječiti.neoliberalni_placenik wrote:antifašisti u RH i regiji na aparatima radi mimohoda
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
albatros wrote:Prije bih rekao da se zbog mimohoda grizu oni glupi šatoraši,koji su ga pod svaku cijenu htjeli spriječiti.neoliberalni_placenik wrote:antifašisti u RH i regiji na aparatima radi mimohoda
Sigurno, fascinantno je kako spinove radiš uvik.
Pozdrav domovini!!!
Similar topics
» Vojni mimohod pobunjenih Srba u Vukovaru u prosincu 1995. godine
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» 'Besmrtni partizani' ili antifa ne zele odrzati mimohod na Dan antifasizma jer ne podrzavaju Putina
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» 'Besmrtni partizani' ili antifa ne zele odrzati mimohod na Dan antifasizma jer ne podrzavaju Putina
Page 1 of 1