Amateri još uvijek vjeruju da za Rusiju postoje nevidljivi zrakoplovi
Page 1 of 1
Amateri još uvijek vjeruju da za Rusiju postoje nevidljivi zrakoplovi
Rusija će obarati američke projektile iznad Sirije – Gen. Konašenkov: "Amateri još uvijek vjeruju da za Rusiju postoje nevidljivi zrakoplovi"
"Svi raketni ili zračni napadi na područja pod kontrolom sirijske vlade će odsada predstavljati izravnu prijetnju ruskoj vojsci i isti će odmah će biti neutralizirani. U slučaju izravne ugroženosti i napada na položaje sirijskih vladinih snaga, sustavi ruske protuzračne obrane u borbenim izračunima teško da će imati vremena da odrede točnu putanju i cilj projektila i njihovih nosača", rekao je general Igor Konašenkov.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/rusija-ce-obarati-americke-projektile-iznad-sirije-1977
to sam jucer htjeo postat al mi se nije dalo prevodit sa engleskog
"Svi raketni ili zračni napadi na područja pod kontrolom sirijske vlade će odsada predstavljati izravnu prijetnju ruskoj vojsci i isti će odmah će biti neutralizirani. U slučaju izravne ugroženosti i napada na položaje sirijskih vladinih snaga, sustavi ruske protuzračne obrane u borbenim izračunima teško da će imati vremena da odrede točnu putanju i cilj projektila i njihovih nosača", rekao je general Igor Konašenkov.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/rusija-ce-obarati-americke-projektile-iznad-sirije-1977
2015-08-06
Re: Amateri još uvijek vjeruju da za Rusiju postoje nevidljivi zrakoplovi
Shebali su im koncepciju .....sad više nisu nevidljivi.
A šta čemo sa F-35 ?
A šta čemo sa F-35 ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to je jamerski problemRayMabus wrote:Shebali su im koncepciju .....sad više nisu nevidljivi.
A šta čemo sa F-35 ?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Meni su obećali pokazat MIG. Ne Rusi neg Hrvati. Jedva čekam i ak bu probni let, javim.
Guest- Guest
mozda su i ti projektili "nevidljivi"Leviathan2 wrote:Rusija će obarati američke projektile iznad Sirije – Gen. Konašenkov: "Amateri još uvijek vjeruju da za Rusiju postoje nevidljivi zrakoplovi"
2014-04-14
Similar topics
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Irinej : Za Srbiji i RS ne postoje granice i one ne smiju i ne treba da postoje
» Beppe Grillo: Politički amateri osvajaju svijet, profesionalci su ga upropastili
» Zrakoplovi su prizemljeni, vlakovi su stali ...
» Ruski zrakoplovi gađali prozapadne pobunjenike
» Irinej : Za Srbiji i RS ne postoje granice i one ne smiju i ne treba da postoje
» Beppe Grillo: Politički amateri osvajaju svijet, profesionalci su ga upropastili
» Zrakoplovi su prizemljeni, vlakovi su stali ...
» Ruski zrakoplovi gađali prozapadne pobunjenike
Page 1 of 1