Obitelj Huljić počupala dnevnu sobu i pobacala je po sebi
Page 1 of 1
Obitelj Huljić počupala dnevnu sobu i pobacala je po sebi
Nažalost, iz priloženog vidim da Hana Huljić nije genetski dobila dobarstil, a nije ga mogla ni naučiti od mame i tate. No, srećom, ima dobar glas i stas.
Ovo što su Huljićevi odjenuli izgleda mi kao da su prije same premijere ekstatično počupali cijelu dnevnu sobu kako bi sve te dekorativne tkanine nabacili na sebe. Tonči je krenuo s vađenjem čavala i skidanja tapecirunga s kauča, a Vjekoslava je u neviđenom modnom zanosu trgala zavjese s karniša.
Mlađahna se Hana, kako ipak ne bi slomila koji nokat, odlučila okititi tkaninom s taburea. Dok je gledam, pada mi na pamet da joj je umjesto mame možda modni uzorSanja Putica...
Zanimljivo mi je i to kako je Vjekoslava spojila cipelice i torbicu - vidimo da su ne samo iste boje, već i od skoro pa istog materijala, a sve to dolazi do izražaja zahvaljujući pola metra visokom satenskom rubu na njezinoj suknji.
Pored Vjekoslave i Hane, Tonči se skoro ne primjećuje, zbog čega bi netko pogrešno mogao pomisliti da je taj njegov tapecirung dobar.
Ovo što su Huljićevi odjenuli izgleda mi kao da su prije same premijere ekstatično počupali cijelu dnevnu sobu kako bi sve te dekorativne tkanine nabacili na sebe. Tonči je krenuo s vađenjem čavala i skidanja tapecirunga s kauča, a Vjekoslava je u neviđenom modnom zanosu trgala zavjese s karniša.
Mlađahna se Hana, kako ipak ne bi slomila koji nokat, odlučila okititi tkaninom s taburea. Dok je gledam, pada mi na pamet da joj je umjesto mame možda modni uzorSanja Putica...
Zanimljivo mi je i to kako je Vjekoslava spojila cipelice i torbicu - vidimo da su ne samo iste boje, već i od skoro pa istog materijala, a sve to dolazi do izražaja zahvaljujući pola metra visokom satenskom rubu na njezinoj suknji.
Pored Vjekoslave i Hane, Tonči se skoro ne primjećuje, zbog čega bi netko pogrešno mogao pomisliti da je taj njegov tapecirung dobar.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Obitelj Huljić počupala dnevnu sobu i pobacala je po sebi
ovo mi najbolji tekst danas
2014-04-12
debotoijusto wrote:ovo mi najbolji tekst danas
taman tvoj nivo
irelevantno, modna policija, ima to na e kanalu za babe koje vole tračati vodi neka luđakinja
marcellus wrote:debotoijusto wrote:ovo mi najbolji tekst danas
taman tvoj nivo
irelevantno, modna policija, ima to na e kanalu za babe koje vole tračati vodi neka luđakinja
njah
2014-04-12
deboto se outa opet
2014-04-15
huljića boli briga. oni koji slušaju njegovu glazbu neće ni primjetiti jel tapet ili koltrina. gledao sam ga u nekoj emisiji, pari mi da se kuži u glazbu, samo što idu narodnjaci, a čovijek odlučio zaradit. veli huljić u emisiji da prodaje, oš hit od 7 dana, misec, godine... samo plati rođo.
ovaj što je iskritizira huljičevskog stilistu vjerojatno sluša nekog izvođača iskidanih gaća, a ne kupovno iskidanih...
ovaj što je iskritizira huljičevskog stilistu vjerojatno sluša nekog izvođača iskidanih gaća, a ne kupovno iskidanih...
trebao je obuć majicu na čegevaru pa bi ga pohvalili
marcellus wrote:trebao je obuć majicu na čegevaru pa bi ga pohvalili
šta fali i ovom sakou od gutabete, one gume za zaštitu hidroizolacije..
Guest- Guest
Noor wrote:marcellus wrote:trebao je obuć majicu na čegevaru pa bi ga pohvalili
super je za ić na cajke, a kako on piše muziku za cajke, pa je odjeća zapravo sasvim adekvatna
A taj Fešnguru je još živ.
pisao bi on i za metal ako bi zaradio koju kunu. ruku na srce, najviše novca se okreće uz čobansku glazbu bilo da se radi o kafićima, klubovima, koncertima... kod turbo folka, se dogodi neko unutarnje sagorijevanje emocija, pa se napravi pritisak na novčanik. jest malo rizično jer na takvim okupljanjima bude najviše razbijenih tintara, iako se pjeva o ljubavi, sreći, domovini,... dok s druge strane na koncertima metala dođu klinci s mrtvačkim glavama, pjevaju o smrti, klanju motornom pilom, a poslije koncerta pokupe plastične boce i daju ih bakici koja ih inače skuplja po kontejnerima...marcellus wrote:Noor wrote:marcellus wrote:trebao je obuć majicu na čegevaru pa bi ga pohvalili
super je za ić na cajke, a kako on piše muziku za cajke, pa je odjeća zapravo sasvim adekvatna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa on piše onaj mainstream pop i tu se najviše dobija gaža i naknada od zamp-a, neće pisat alternativu kad nema tržišta za to.
Osim toga javna ličnost koja se bavi glazbom mora odjenuti neku pizdariju, nisam bez naočala ni primijetio da je to jakna s dugmadi, učinilo mi se iz ove daljine da je to krokodilska novčanikovska koža, furka na crocodile dandee, australski look, samo nedostaje onaj s jedne strane savinuti šešir.
Osim toga javna ličnost koja se bavi glazbom mora odjenuti neku pizdariju, nisam bez naočala ni primijetio da je to jakna s dugmadi, učinilo mi se iz ove daljine da je to krokodilska novčanikovska koža, furka na crocodile dandee, australski look, samo nedostaje onaj s jedne strane savinuti šešir.
Nemam pojma o modi, krećem se samo u radnom odijelu, a kad nekud izlazim onda u čistom radnom odijelu na tregere. Da imam neograničen budžet obukao bih sebe i svoje ko Chavy Chase u onom filmu. Talijanski brendovi, kvaliteta i dizajn.
U kurcu im taj tapecirung...nije ni čudo da sluha nemaju...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Križ s tornja katedrale pao pred Bozanića sobu
» Nova pravila za umirovljenike - oni imućniji sami plaćaju sobu u domu
» Milanovic sam sebi cetri puta dao potpis
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Križ s tornja katedrale pao pred Bozanića sobu
» Nova pravila za umirovljenike - oni imućniji sami plaćaju sobu u domu
» Milanovic sam sebi cetri puta dao potpis
Page 1 of 1