ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlatko Dizdarević: SAD-e vuče cijelu planetu u ambis

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Zlatko Dizdarević: SAD-e vuče cijelu planetu u ambis - Page 4 Empty Re: Zlatko Dizdarević: SAD-e vuče cijelu planetu u ambis

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:11

Mislim da je najbolje objavit nekakvi ekonomski rat Kini ....ono njihovi proizvodi u eu 5'000 posto carine.

To im je ahilova peta ....sigurno bi nam sami hebali malter.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Zlatko Dizdarević: SAD-e vuče cijelu planetu u ambis - Page 4 Empty Re: Zlatko Dizdarević: SAD-e vuče cijelu planetu u ambis

Post by melkior 5/10/2016, 22:14

RayMabus wrote:EU je samo forma .....bitan je kontinet i stanovništvo a ono bez objave rata bilo kome a KIna je idealna će izumrijeti.

Mir je u ovom slučaju smrt i to sigurna a rat je mogučnost opstanka.

Izbor nije stvarno težak.

Mislim da je sad na dnevnom redu : Kako najlakše uvijeno objaviti rat Kini kao nisi a jesi a onda tako neformalno objavljen praktički ga lako možeš i povuc tj smirit stvar kad se oni zakoni u eu donesu.
A čuj, pošalješ ratne brodove da patroliraju oko otoka oko kojih se spore japanci i Kinezi, i onda provociraš nekakve čarke, potopiš par kineskih ribarica i tako. I onda kad Kinezi ozbiljno krenu, lijepo se povučeš, ostaviš Japance da se jebu sami nakon što si ih usosio (u Bijeloj kući Tump proglasio izolaciju Amerike od ostatka svijeta) i Kinezima ponudiš mir. Kinezi prihvate, ali onda imaš problem  s Japancima, a ti se baš neće tako lako smiriti :grin :tw :20
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:14

Ak uskoro ne zaratimo s nekim hebali smo ježa ....demografija nam je katastrofa.

Ovi Arapi su šaka jada , nisu ozbiljna prijetnja , treba nam netko praktički jači od nas da nam je neprijatelj tako da se dobro usheremo.

Prijetnja je na tijelo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:15

RayMabus wrote:Mislim da je najbolje objavit nekakvi ekonomski rat Kini ....ono njihovi proizvodi u eu 5'000 posto carine.

Ne bi dozvolila njemačka automobilska industrija, piši propalo.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:16

RayMabus wrote:Ak uskoro ne zaratimo s nekim hebali smo ježa ....demografija nam je katastrofa.

Ovi Arapi su šaka jada , nisu ozbiljna prijetnja , treba nam netko praktički jači od nas da nam je neprijatelj tako da se dobro usheremo.

Prijetnja je na tijelo.
Veliš, s Rusima ne možemo jer će nas pregazit za tjedan dana :^0
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:16

melkior wrote:
RayMabus wrote:Mislim da je najbolje objavit nekakvi ekonomski rat Kini ....ono njihovi proizvodi u eu 5'000 posto carine.

Ne bi dozvolila njemačka automobilska industrija, piši propalo.
Nemaju izbora.

Zlatko Dizdarević: SAD-e vuče cijelu planetu u ambis - Page 4 Germany-population-pyramid-2014
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:18

melkior wrote:
RayMabus wrote:Ak uskoro ne zaratimo s nekim hebali smo ježa ....demografija nam je katastrofa.

Prijetnja je na tijelo.
Veliš, s Rusima ne možemo jer će nas pregazit za tjedan dana :^0
Da. Nisam to htjeo spominjati jer mislim da se podrazumjeva samo po sebi. Bolje KInezi , daleko su a opet ima ih miljarda i po , ono kad krenu prema EU ....panika jbte.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:19

NIks Rusi ...rusija majka , Rusi brača ....spasidba ....imaju nuklearnu a tu su ti odma poviše glave ....bjež bjež .....mir mir do neba.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:21

Niks Rusi. Treba nam netko tko je daleko .....onda ovi dođu do Azerbejđana a mi lijepo kažemo : Samo smo se šalili.

Pa neš ratovat s KInezima ...pa nisi budala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:22

RayMabus wrote:NIks Rusi ...rusija majka , Rusi brača ....spasidba ....imaju nuklearnu a tu su ti odma poviše glave ....bjež bjež .....mir mir do neba.
A u kurac :D

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:26

Mi čemo ratovat jedino ako ovo ne napravimo ( objava rata Kini ) jer onda čemo se demografski urušit i ovi će navalit u EU trbuhom za kruhom pa se neče asimilirat pa če ispast u samoj EU rat.

Objava rata KIni nije u praksi rat u Europi nego spašavanje iste od rata.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:30

Mir je za Europu rat a objava rata je mogučnost i da se opstane i spriječi rat ....pa šta ima veze šta si rat objavio ...ne piše nigdje da moraš i ratovat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:30

melkior wrote:
RayMabus wrote:NIks Rusi ...rusija majka , Rusi brača ....spasidba ....imaju nuklearnu a tu su ti odma poviše glave ....bjež bjež .....mir mir do neba.
A u kurac :D

Ajme majko, nisam čuo ovu stvar više od 20 godina, vidi samo ove frizure i styling, da čovjek ne povjeruje koliko smo se u međuvremenu promijenili, makar, generacijski pripadam upravo tim klincima iz spota affraid   :starac
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:32

RayMabus wrote:Mir je za Europu rat a objava rata je mogučnost i da se opstane i spriječi rat ....pa šta ima veze šta si rat objavio ...ne piše nigdje da moraš i ratovat.
Kvaka 22. S Kinezima je sigurnije ratovat nego sa Sjevernom Korejom king
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:33

Putin je shvatio ovo šta pričam. Za njega je Europa ono šta je nama KIna. NIje joj objavio rat al skoro da je i sad mijenja zakone unutar države. Spašava vlastito stanovništvo od debilizma. Nije vlast za ovce. Demokracija nam je i donijela emanicpaciju a ista bijelu kugu tj izumiranje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:39

Ja sam protiv ratovanja ....samo sam za to da nekome objaviom rat a to neznači i da češ ga stvarno vodit i onda eu parlament i ono mijenanje zakona i treba više djece bla bla bla i tako spasimo europu od sigurne smrti u koju srlja.

To je sve. Ja u biti nebi ispalio niti metka u ovoj priči. Vi ste ti koji cete ih ispaliti jako puno ako ovo ovako neizrežirate.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:46

A ako ne spasimo Europu .....kome če moji brodovi uopče doči za pola stolječa ?

Crncima ? Pa nemam ništa protiv njih al ono nerazvjeni su dosta.

Padne li Europa ekipa sa susjednih planeta nece imati kome ni doć u posjetu za pola stolječa kao susret civilizacija jer če sve biti .....war zone.

Objavite rat KIni , molit ču lijepo,
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:47

RayMabus wrote:Ja sam protiv ratovanja ....samo sam za to da nekome objaviom rat a to neznači i da češ ga stvarno vodit i onda eu parlament i ono mijenanje zakona i treba više djece bla bla bla i tako spasimo europu od sigurne smrti u koju srlja.

To je sve. Ja u biti nebi ispalio niti metka u ovoj priči. Vi ste ti koji cete ih ispaliti jako puno ako ovo ovako neizrežirate.
A ništa, bit će krvavi pir kad Turci puste par milijuna imigranata u Europu.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/10/2016, 22:50

RayMabus wrote:A ako ne spasimo Europu .....kome če moji brodovi uopče doči za pola stolječa ?

Crncima ? Pa nemam ništa protiv njih al ono nerazvjeni su dosta.

Padne li Europa ekipa sa susjednih planeta nece imati kome ni doć u posjetu za pola stolječa kao susret civilizacija jer če sve biti .....war zone.

Objavite rat KIni , molit ču lijepo,
Nu, gleđ civilizacije:

Ostat će nešto ljudi i u Australiji :earthhug:
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:53

Nažalost neče ostat ništa. Jedino če sirotinja upitne inteligencije prepravit ove napredne države i društva.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/10/2016, 22:59

Ništa neče ostat. Ja ču morat okrenit flotu jer se neču imat kome javit.

Vi gledate to kroz arapsku invaziju a ja kroz kvocijent inteligencije i ako se spustim među Meksikance oni će me počet obožavat kao božanstvo iako im ja kažem da ne al nije stvar u meni nego u njihovoj razini razvijenosti svijesti.

Treba mi kontkt s društvom koje je razvijeno i koje neče kleknuti i početi mi se klanjati ili društvo koje je ratoborno i to .......a toga neče biti za pola stolječa jer če bijela kuga takva društva izbrisati s lica Zemlje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics