ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

continued..

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

continued.. - Page 2 Empty Re: continued..

Post by darla 4/10/2016, 22:46

Leviathan2 wrote:
bla bla, aj sad otperjaj
kicu sam  se obratio jer  sam odnekud uvjerenja da jeon postavio ovaj forum

Otperjat mozes samo ti, kad me vec danas krenulo. I ne baljezgaj o osobnim animozitetima, malo kome se taj tipus na ovom forumu ne gadi, a radi uvijek isto, da ima imalo obraza sam nebi slova ovdje vise napisao, a da ga imas ti, nebi isto slova njemu u obranu napisao.

Tako da Kica ti izostavi iz svojih ufura. Samonom imas problem samnom ga i rjesavaj.

darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/10/2016, 22:48

kic wrote:ova raspra ima svoje mjesto, ne bih kvario znanstvenicima i filozofima zabavu s bogomdanim..
raspra je za mene zavrsila, ja i ezek imamo duel bez vrijedjanja, zamisli

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by darla 4/10/2016, 22:49

Neve wrote:
:mog 'vi' bi fkt mogli uspjeti u tome da ostanete ovdje usamljeni, ali sretni, way to go :tu

Bolje sami nego u kaljuzi ljigavih tipusa, ako cemo sami ostati zbog Svetca, ovaj forum bolje niti ne zasluzuje.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/10/2016, 22:55

darla wrote:
Leviathan2 wrote:
bla bla, aj sad otperjaj
kicu sam  se obratio jer  sam odnekud uvjerenja da jeon postavio ovaj forum

Otperjat mozes samo ti, kad me vec danas krenulo. I ne baljezgaj o osobnim animozitetima, malo kome se taj tipus na ovom forumu ne gadi, a radi uvijek isto, da ima imalo obraza sam nebi slova ovdje vise napisao, a da ga imas ti, nebi isto slova njemu u obranu napisao.

Tako da Kica ti izostavi iz svojih ufura. Samonom imas problem samnom ga i rjesavaj.
ti mislis da si bolja od njega?
de ne gnjavi zivota ti, i na kraju, tebi se nijesam obratio nego owneru foruma
ajd biz ca

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2016, 22:59

darla wrote:
Neve wrote:
:mog 'vi' bi fkt mogli uspjeti u tome da ostanete ovdje usamljeni, ali sretni, way to go :tu

Bolje sami nego u kaljuzi ljigavih tipusa, ako cemo sami ostati zbog Svetca, ovaj forum bolje niti ne zasluzuje.
gle, svetac ti se može ne sviđati, možeš imati svoje mišljenje o njegovim papazjanijama, ali ništa od svega toga nije razlog da ga bzvz baniraš iz čista mira, zato što ti je antipatičan... admini na forumu nisu zato da određuju tko je 'dostojan' pisati na forumu po njihovim osobnim kriterijima i mjerilima, a tko ne, nego zato da potiču rasprave i sankcioniraju međusobne ad hominem uvrede i napade
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 4/10/2016, 23:00

Leviathan2 wrote:
kic wrote:ova raspra ima svoje mjesto, ne bih kvario znanstvenicima i filozofima zabavu s bogomdanim..
raspra je za mene zavrsila, ja i ezek imamo duel bez vrijedjanja, zamisli
imate ku*ac :^0

zaje se..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 4/10/2016, 23:02

svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/10/2016, 23:04

je, ezek utekao,  a taman sam se nabrijao da mu napisem o vremenu izmedju pada i pojave religija, bar onako kako je to moje pleme zabiljezilo No

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by dijagram 4/10/2016, 23:04

darla je zakon B-)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by darla 4/10/2016, 23:06

Neve wrote:
darla wrote:
Neve wrote:

gle, svetac ti se može ne sviđati, možeš imati svoje mišljenje o njegovim papazjanijama, ali ništa od svega toga nije razlog da ga bzvz baniraš iz čista mira, zato što ti je antipatičan... admini na forumu nisu zato da određuju tko je 'dostojan' pisati na forumu po njihovim osobnim kriterijima i mjerilima, a tko ne, nego zato da potiču rasprave i sankcioniraju međusobne ad hominem uvrede i napade

Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by darla 4/10/2016, 23:07

dijagram wrote:darla je zakon B-)

Od sutra civilna hrana :^0 B-)
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by dijagram 4/10/2016, 23:08

darla wrote:
dijagram wrote:darla je zakon B-)

Od sutra civilna hrana :^0 B-)
:rim
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/10/2016, 23:10

darla wrote:
Neve wrote:
darla wrote:
Neve wrote:

Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
neće nitko ostati usamljen.... mada ne bi bilo zgoreg da se manageri uhvate posla.... također i stručnjakinje za politički marketing u tamo nekoj lijevoj partijici.....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2016, 23:11

kic wrote:svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
kakav kaos? svetac radi to što radi, podržava nekoga i staje na njegovu stranu, ili provocira i zafrkava, kao što to radi i 90% ostalih korisnika.. ali ako nikoga nije uvrijedio ni napao, ban nije opravdan
šalje abuse prijave? pa što, ako nisu opravdane, iz njih nema posljedica
iluzija je svojevremeno poslala valjda stotine bzvznih abuse-prijava i jedino što se dogodilo je to da su je uredno otkantali i vjerojatno mislili da nije normalna :D

and you, grow a pair
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/10/2016, 23:11

kic wrote:svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
kic, da je popusio ban zbog kurenja il podjebavanja i slicnijeh pizdarija, koga briga,
medjutim, kako je neve napisala, a i ja tako dozivljavam ulogu admina,
stahija nijesam vidio da provocira, on rukne ban i jebi se, ti znas zajebavat al ako ti netko vrati ne banas, i ne podjebavas, do sad bananje s vase strane smatram koreknim, isto kao sto si mene opomenuo za ono postanje, postujem opomenu, da sam nastavio dalje bilo bi ok da si me banao

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by darla 4/10/2016, 23:13

michaellcmacha wrote:
neće nitko ostati usamljen.... mada ne bi bilo zgoreg da se manageri uhvate posla.... također i stručnjakinje za politički marketing u tamo nekoj lijevoj partijici.....

Da bi rec rekla. Budi mi dobro, moram dalje :)
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by kic 4/10/2016, 23:13

Leviathan2 wrote:je, ezek utekao,  a taman sam se nabrijao da mu napisem o vremenu izmedju pada i pojave religija, bar onako kako je to moje pleme zabiljezilo No
religija je oduvijek tu..

https://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6bekli_Tepe
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2016, 23:15

darla wrote:Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
a ne, admini su velefunkcija, bog i batina, služe zato da bzvz baniraju korisnike koji im se ne uvlače, ne laskaju, ne komplimentiraju, nisu im niz dlaku i simpatični, i to je priča za čiste genijalce, naravno :D ali nije, nego za retardirane
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/10/2016, 23:19

Neve wrote:
darla wrote:Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
a ne, admini su velefunkcija, bog i batina, služe zato da bzvz baniraju korisnike koji im se ne uvlače, ne laskaju, ne komplimentiraju, nisu im niz dlaku i simpatični, i to je priča za čiste genijalce, naravno :D ali nije, nego za retardirane
jebiga kad se nisi ti dokopala te velefunkcije... ti bi garant bila prepoštena i prepravedna.... retardirani bi uz tebe došli na svoje... na čelu sa svetozarom....;))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 4/10/2016, 23:19

Leviathan2 wrote:
kic, da je popusio ban zbog kurenja il podjebavanja i slicnijeh pizdarija, koga briga,
stahija nijesam vidio da provocira, on rukne ban i jebi se, ti znas zajebavat al ako ti netko vrati ne banas, i ne podjebavas, do sad bananje s vase strane smatram koreknim, isto kao sto si mene opomenuo za ono postanje, postujem opomenu, da sam nastavio dalje bilo bi ok da si me banao
pa bih, banirao bih te onda, tome i služe upozorenja, sveca se više puta upozoravalo, nisam ni za kog na trajno udaljavanje iako sam iknara udaljio, ali on je otišao malo predaleko u svojim fantazijama tražeći gdje živimo itd, ne znam, ako većini darla nije po volji kao admin stavite na glasanje, ali ionako je nema puno, a iskreno i zaslužujete nekad malo čvršći tretman koliko vas nas dva puštamo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/10/2016, 23:20

kic wrote:
Leviathan2 wrote:
pa bih, banirao bih te onda, tome i služe upozorenja, sveca se više puta upozoravalo, nisam ni za kog na trajno udaljavanje iako sam iknara udaljio, ali on je otišao malo predaleko u svojim fantazijama tražeći gdje živimo itd, ne znam, ako većini darla nije po volji kao admin stavite na glasanje, ali ionako je nema puno, a iskreno i zaslužujete nekad malo čvršći tretman koliko vas nas dva puštamo..
to bi bilo pošteno... staviti na glasovanje, ali naravno neobvezujuće.... ionako ne mremo ostvariti 50% izlaznosti.....:)))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top