continued..
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: continued..
Leviathan2 wrote:
bla bla, aj sad otperjaj
kicu sam se obratio jer sam odnekud uvjerenja da jeon postavio ovaj forum
Otperjat mozes samo ti, kad me vec danas krenulo. I ne baljezgaj o osobnim animozitetima, malo kome se taj tipus na ovom forumu ne gadi, a radi uvijek isto, da ima imalo obraza sam nebi slova ovdje vise napisao, a da ga imas ti, nebi isto slova njemu u obranu napisao.
Tako da Kica ti izostavi iz svojih ufura. Samonom imas problem samnom ga i rjesavaj.
darla- Admin
2015-10-22
raspra je za mene zavrsila, ja i ezek imamo duel bez vrijedjanja, zamislikic wrote:ova raspra ima svoje mjesto, ne bih kvario znanstvenicima i filozofima zabavu s bogomdanim..
Bolje sami nego u kaljuzi ljigavih tipusa, ako cemo sami ostati zbog Svetca, ovaj forum bolje niti ne zasluzuje.
darla- Admin
2015-10-22
ti mislis da si bolja od njega?darla wrote:Leviathan2 wrote:
bla bla, aj sad otperjaj
kicu sam se obratio jer sam odnekud uvjerenja da jeon postavio ovaj forum
Otperjat mozes samo ti, kad me vec danas krenulo. I ne baljezgaj o osobnim animozitetima, malo kome se taj tipus na ovom forumu ne gadi, a radi uvijek isto, da ima imalo obraza sam nebi slova ovdje vise napisao, a da ga imas ti, nebi isto slova njemu u obranu napisao.
Tako da Kica ti izostavi iz svojih ufura. Samonom imas problem samnom ga i rjesavaj.
de ne gnjavi zivota ti, i na kraju, tebi se nijesam obratio nego owneru foruma
ajd biz ca
gle, svetac ti se može ne sviđati, možeš imati svoje mišljenje o njegovim papazjanijama, ali ništa od svega toga nije razlog da ga bzvz baniraš iz čista mira, zato što ti je antipatičan... admini na forumu nisu zato da određuju tko je 'dostojan' pisati na forumu po njihovim osobnim kriterijima i mjerilima, a tko ne, nego zato da potiču rasprave i sankcioniraju međusobne ad hominem uvrede i napadedarla wrote:Neve wrote:
'vi' bi fkt mogli uspjeti u tome da ostanete ovdje usamljeni, ali sretni, way to go
Bolje sami nego u kaljuzi ljigavih tipusa, ako cemo sami ostati zbog Svetca, ovaj forum bolje niti ne zasluzuje.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
imate ku*ac :^0Leviathan2 wrote:raspra je za mene zavrsila, ja i ezek imamo duel bez vrijedjanja, zamislikic wrote:ova raspra ima svoje mjesto, ne bih kvario znanstvenicima i filozofima zabavu s bogomdanim..
zaje se..
svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
je, ezek utekao, a taman sam se nabrijao da mu napisem o vremenu izmedju pada i pojave religija, bar onako kako je to moje pleme zabiljezilo
Neve wrote:gle, svetac ti se može ne sviđati, možeš imati svoje mišljenje o njegovim papazjanijama, ali ništa od svega toga nije razlog da ga bzvz baniraš iz čista mira, zato što ti je antipatičan... admini na forumu nisu zato da određuju tko je 'dostojan' pisati na forumu po njihovim osobnim kriterijima i mjerilima, a tko ne, nego zato da potiču rasprave i sankcioniraju međusobne ad hominem uvrede i napadedarla wrote:Neve wrote:
'vi' bi fkt mogli uspjeti u tome da ostanete ovdje usamljeni, ali sretni, way to go
Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
darla- Admin
2015-10-22
dijagram wrote:darla je zakon
Od sutra civilna hrana
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:dijagram wrote:darla je zakon
Od sutra civilna hrana
dijagram-
2015-08-09
neće nitko ostati usamljen.... mada ne bi bilo zgoreg da se manageri uhvate posla.... također i stručnjakinje za politički marketing u tamo nekoj lijevoj partijici.....darla wrote:Neve wrote:gle, svetac ti se može ne sviđati, možeš imati svoje mišljenje o njegovim papazjanijama, ali ništa od svega toga nije razlog da ga bzvz baniraš iz čista mira, zato što ti je antipatičan... admini na forumu nisu zato da određuju tko je 'dostojan' pisati na forumu po njihovim osobnim kriterijima i mjerilima, a tko ne, nego zato da potiču rasprave i sankcioniraju međusobne ad hominem uvrede i napadedarla wrote:Neve wrote:
Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kakav kaos? svetac radi to što radi, podržava nekoga i staje na njegovu stranu, ili provocira i zafrkava, kao što to radi i 90% ostalih korisnika.. ali ako nikoga nije uvrijedio ni napao, ban nije opravdankic wrote:svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
šalje abuse prijave? pa što, ako nisu opravdane, iz njih nema posljedica
iluzija je svojevremeno poslala valjda stotine bzvznih abuse-prijava i jedino što se dogodilo je to da su je uredno otkantali i vjerojatno mislili da nije normalna :D
and you, grow a pair
2014-04-12
kic, da je popusio ban zbog kurenja il podjebavanja i slicnijeh pizdarija, koga briga,kic wrote:svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
medjutim, kako je neve napisala, a i ja tako dozivljavam ulogu admina,
stahija nijesam vidio da provocira, on rukne ban i jebi se, ti znas zajebavat al ako ti netko vrati ne banas, i ne podjebavas, do sad bananje s vase strane smatram koreknim, isto kao sto si mene opomenuo za ono postanje, postujem opomenu, da sam nastavio dalje bilo bi ok da si me banao
Da bi rec rekla. Budi mi dobro, moram dalje
darla- Admin
2015-10-22
religija je oduvijek tu..Leviathan2 wrote:je, ezek utekao, a taman sam se nabrijao da mu napisem o vremenu izmedju pada i pojave religija, bar onako kako je to moje pleme zabiljezilo
https://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6bekli_Tepe
a ne, admini su velefunkcija, bog i batina, služe zato da bzvz baniraju korisnike koji im se ne uvlače, ne laskaju, ne komplimentiraju, nisu im niz dlaku i simpatični, i to je priča za čiste genijalce, naravno :D ali nije, nego za retardiranedarla wrote:Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
2014-04-12
jebiga kad se nisi ti dokopala te velefunkcije... ti bi garant bila prepoštena i prepravedna.... retardirani bi uz tebe došli na svoje... na čelu sa svetozarom....;))Neve wrote:a ne, admini su velefunkcija, bog i batina, služe zato da bzvz baniraju korisnike koji im se ne uvlače, ne laskaju, ne komplimentiraju, nisu im niz dlaku i simpatični, i to je priča za čiste genijalce, naravno :D ali nije, nego za retardiranedarla wrote:Joj Neve, ne pili piljevinu, te price cemu sluze admini su za nedonoscad forumsku, koja se jos pali na te price, ako takvih uopce vise ima.
2015-08-08
pa bih, banirao bih te onda, tome i služe upozorenja, sveca se više puta upozoravalo, nisam ni za kog na trajno udaljavanje iako sam iknara udaljio, ali on je otišao malo predaleko u svojim fantazijama tražeći gdje živimo itd, ne znam, ako većini darla nije po volji kao admin stavite na glasanje, ali ionako je nema puno, a iskreno i zaslužujete nekad malo čvršći tretman koliko vas nas dva puštamo..Leviathan2 wrote:kic, da je popusio ban zbog kurenja il podjebavanja i slicnijeh pizdarija, koga briga,kic wrote:svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
stahija nijesam vidio da provocira, on rukne ban i jebi se, ti znas zajebavat al ako ti netko vrati ne banas, i ne podjebavas, do sad bananje s vase strane smatram koreknim, isto kao sto si mene opomenuo za ono postanje, postujem opomenu, da sam nastavio dalje bilo bi ok da si me banao
to bi bilo pošteno... staviti na glasovanje, ali naravno neobvezujuće.... ionako ne mremo ostvariti 50% izlaznosti.....:)))kic wrote:pa bih, banirao bih te onda, tome i služe upozorenja, sveca se više puta upozoravalo, nisam ni za kog na trajno udaljavanje iako sam iknara udaljio, ali on je otišao malo predaleko u svojim fantazijama tražeći gdje živimo itd, ne znam, ako većini darla nije po volji kao admin stavite na glasanje, ali ionako je nema puno, a iskreno i zaslužujete nekad malo čvršći tretman koliko vas nas dva puštamo..Leviathan2 wrote:kic, da je popusio ban zbog kurenja il podjebavanja i slicnijeh pizdarija, koga briga,kic wrote:svetac kuri kaos, poslao je najmanje 1 abuse, ako ne i 2 u zadnjih 10 dana samo, nisam mu ni A rekao za to, darla ga je upozoravala da prestane poticati svađe, što je pokušao na Neletovoj temi danas, oglušio se, i sad nek se hladi, meni ban u toj priči nije iznebuha ipak..
2015-08-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6