ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat - Page 2 Empty Re: Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat

Post by Eroo 4/10/2016, 09:43

vuksadinare wrote:
Sora wrote:
Eroo wrote:
Sora wrote:Odlicno.
Znala sam da trbi nisu najbolji prijatelji knjizevnici oli umjetnici
Tak neke Rabijatne face
Zbljuv
Ja knjige pišem, komšinice. Neki pišemo, drugi čitate, jbga..Imaš čast što se ti uopće obraćam. :D

Danas knjige pisu svaki deseti pismeni covjek iz naseg komsiluka
Meni se obracas jer dobro znas da bi ostao popljuvan s razlogom, cesto pises nebuloze
Nego, brate ero pisi ksj god hoces, samo nemoj povijest
Tu si totalni antitalent
Btw , pisem i ja .
Na fb pjesme a jednu knjigu tipa memoaristike cekam ove zime da se konacno porodi
Imam i kratkih prica ..itd
da li ti ej ero tiha patnja? :D

Ni fatihu mi na grobu ne bi proučila... :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat - Page 2 Empty Re: Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat

Post by marcellus 4/10/2016, 09:48

pizzon wrote:ne pise kako se zove navodni slovenac

mujo?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 4/10/2016, 10:40

Austrija ce podvuci crtu, dolazi hoffer a za njega glasaju i srbi.....mujama mrka kapa
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/10/2016, 10:43

epikur37 wrote:Austrija ce podvuci crtu, dolazi hoffer a za njega glasaju i srbi.....mujama mrka kapa
je...ali koliko se vidi probleme prave i srbi....rade cakije,tuce,gazenja automobilima,kriminal...naravno probleme rade i muje pa i hravti,šipci..odnosno svi balkanci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2016, 10:50

vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenac-u-salzburgu-nozem-izbo-trojicu-bosnaca-motiv-nepoznat/923481.aspx
Motiv je Mojca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2016, 10:51

marcellus wrote:

mujo?
Ero?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2016, 10:52

Ero je miroljubljiv čovjek i uvijek se makne  od vas, krvoločnih... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2016, 10:57

Eroo wrote:Ero je miroljubljiv čovjek i uvijek se makne  od vas, krvoločnih... :D
A kad bi dirali Koli, čakija i srce junačko bi delali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 4/10/2016, 19:47

Ero!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 4/10/2016, 20:09

Eroo wrote:
Sora wrote:
Eroo wrote:
Sora wrote:Odlicno.
Znala sam da trbi nisu najbolji prijatelji knjizevnici oli umjetnici
Tak neke Rabijatne face
Zbljuv
Ja knjige pišem, komšinice. Neki pišemo, drugi čitate, jbga..Imaš čast što se ti uopće obraćam. :D

Danas knjige pisu svaki deseti pismeni covjek iz naseg komsiluka
Meni se obracas jer dobro znas da bi ostao popljuvan s razlogom, cesto pises nebuloze
Nego, brate ero pisi ksj god hoces, samo nemoj povijest
Tu si totalni antitalent
Btw , pisem i ja .
Na fb pjesme a jednu knjigu tipa memoaristike cekam ove zime da se konacno porodi
Imam i kratkih prica ..itd
Ne pišem ti ja takve knjige, komšinice...Pišem takve koje bi  u'vas moglo čitat  veoma mali broj.
Ventil za laprdanje se mi otvori tek kad stignem na ovaj forum. :D

Ni fatihu mi na grobu ne bi proučila...

Da -sero- muslimanski ercegovac, srpskih korijena....................piše knjige o alkoholizmu

ali još niti jednu nije nitko izdao...................a čitat će ih ......nitko i nikada drunken
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by max123 4/10/2016, 21:04

Yehudi wrote:

Da -sero- muslimanski ercegovac, srpskih korijena....................piše knjige o alkoholizmu

ali još niti jednu nije nitko izdao...................a čitat će ih ......nitko i nikada drunken
posto je ero gospodin covik,morat cu ja,pa kaze.nabijem ti mrtvu zidovsku oli svetosavsku (pronadji se)majketinu, na moj ustaski,na ladnoj jasenovackoj ledini..

valja!?:)
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics