Noćni susret Petrova i Hasanbegovića!
Page 1 of 1
Noćni susret Petrova i Hasanbegovića!
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/446881/Tajanstveni-nocni-susret-Hasanbegovica-i-Petrova.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Noćni susret Petrova i Hasanbegovića!
...umjesto sastavljanja vlade smislja se unutarstranacki puc kontra plenkija...
2015-09-08
Bit će sada pogroma, u Buzinu će ih ispitivati ataše za kulturuvuksadinare wrote:...umjesto sastavljanja vlade smislja se unutarstranacki puc kontra plenkija...
Kermit-
2014-04-17
Buzin radi ko vuricakolerik wrote:Radi obavjestajna
Kermit-
2014-04-17
Ne, ali ujebalo Hasu, sad mu nitko u adezeju nece dat podrsku za ista, sastaje se sa mimo tijela stranke. Ne tako davno je SDP izvisio zbog toga sto je Milanovic napravio sa zastupnicima Mosta. Izgleda da je Petrovu okej da radi ono zbog cega je naprasno raskinuo koaliciju sa SDPom.
Guest- Guest
Hase, Glasnović, Petir, ovaj dekan, svi bi mogli lijepo u HSP Aloe Vera i pokrenut pokret zdesna, al jebi ga, vidim ja Hasu, vozi Oktaviju, lijep auto ali ima ružan grb, jebote Škoda, nikakav image, i traži okolo bidermajer komode, to sve košta, a žena oće sad, dosta joj je čekanja više.
......mislim da hase u ovoj igri nije sam...realno je kako sam citao u jendoj kolumni da je plenki dobio oporbu unutar stranke sto petrovu svakako na jedan nacin ide u prilog...diplomatski ce hasanbegovic,petrov,bulj,kovac,hebrang,esih reci...da to nema veze sa sastavljanjem vlade i odnosima unutar hdz-a...to je bio slucajan susret..no ja tako stvari ne postavio...petrov ocito u ovoj sah partiji u sastavljanju vlade povlaci poteze preko figura unutar samog hdz-a...i na jedan nacin vrsi i sa te strane pritisak na plenkija koji mora razmisljati oce li cak i unutar hdz-a imati sve potpise za mandatara...a hase u toj igri svakako vidi sansu za sebe...i niej slucajno da se stalno nudi kao premosnica prema most-u....a vrijeme curi..cak je i koli postala nervozna
2015-09-08
...uostalom budimo realni...po nekim politickim stavovima blizi su petrov i hase..nego hase i plenki....
2015-09-08
Ispast ce jos da su ljubavnici, koja senzacionalna objava :-o
2014-04-11
eh megi...tebi kronicno ljubavi nedostaje.....maggie13 wrote:Ispast ce jos da su ljubavnici, koja senzacionalna objava :-o
2015-09-08
da,tvoje :D eto, sad me mozes zadovoljnije nastavit pratit po forumu 8-)vuksadinare wrote:eh megi...tebi kronicno ljubavi nedostaje.....maggie13 wrote:Ispast ce jos da su ljubavnici, koja senzacionalna objava :-o
2014-04-11
veber-
2014-12-30
ne bi stel mesati....maggie13 wrote:da,tvoje :D eto, sad me mozes zadovoljnije nastavit pratit po forumu 8-)vuksadinare wrote:eh megi...tebi kronicno ljubavi nedostaje.....maggie13 wrote:Ispast ce jos da su ljubavnici, koja senzacionalna objava :-o
2015-09-08
To se lahko riješi. Oktaviju zamijeni za Fellatio and then they can all go for a joyride.udba wrote:... al jebi ga, vidim ja Hasu, vozi Oktaviju, lijep auto ali ima ružan grb, jebote Škoda, nikakav image ...
Guest- Guest
Similar topics
» Ministar u raljama SPC:Susret 'ustaše' Hasanbegovića i 'niškog specijalca' episkopa Jovana!
» NOĆNI RADOVI
» Sabor noćni klub
» Noćni vukovi stigli u RS
» Kako se "noćni soko" strmoglavio u blato
» NOĆNI RADOVI
» Sabor noćni klub
» Noćni vukovi stigli u RS
» Kako se "noćni soko" strmoglavio u blato
Page 1 of 1