Roš hašana 5777
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Roš hašana 5777
Je,je, fala. Danas je Nova godina, no nažalost radna, no kaj se može, moramo delat.
Guest- Guest
....kad u austriji nisu fleksibilni ko u hravtskoj....Eva wrote:Je,je, fala. Danas je Nova godina, no nažalost radna, no kaj se može, moramo delat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kak je rekel jedan Austrijanac za svoje sunarodnjake, small drunken Nazi:)) ne daju ti oni niš.
Ma šalim se, nisam ni tražila slobodan dan jer muž dela a i cure su u školi, tak da kaj bih sama doma. Mi smo proslavili u HR, jučer feštali.
Ma šalim se, nisam ni tražila slobodan dan jer muž dela a i cure su u školi, tak da kaj bih sama doma. Mi smo proslavili u HR, jučer feštali.
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ero, šana je godina, tov je sretan, tovah s hej na kraju za ž.r, znači tova, a umetuka je slatka, isto s hej na kraju.
Evo ovak to zgleda na ivritu.
ומתוקה
Evo ovak to zgleda na ivritu.
ומתוקה
Guest- Guest
Sritna N.G. da si udata za kineza imala bi inflaciju Novih Godina
Ooooo..e-bote,men glava u guzici???? ..Potpuno sam se ufurao u ovo sranje u svapskoj republici da zaboravih na SVE drugo...cccccc... bratiji&sestricama Shana Tova
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» Novi List druka za kandidaturu Hasana...
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» Novi List druka za kandidaturu Hasana...
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
Page 1 of 3