Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Dr Nele Karajlić: Razbili su nam Jugoslaviju, sad nam razaraju mozgove
kic wrote:dzmrdz wrote:Jebote americke firme su brendirale tu famoznu opsadu Sarajeva koju ja ne podrzavam ali gde god su imali prilike muslimani su pomlatili Srbekic wrote:znam jednog čovjeka s kojim sam radio u Kninu, i ovaj, on je imao mlađu sestru, bila je odlična gimnazijalka, kako je počela ta buna u Krajini odlučili su da je pošalju u Sarajevo, sigurnije je..
tamo je nastradala među prvima praktički..
da sam Srbin, meni bi gubitak Sarajeva puno više padao nego Krajine.. bez Sarajeva su Srbi postali kao neko ruralno pleme, izgubili građanski štih..
Ja licno znam ovde coveka koji je Neletov prijatelj i posecuju se i znam zastoo je Nele otisao iz sarajeva, nije hteo da gleda kako njegove sunarodnike ubijaju
puno toga je "urota".. čak i kad se malo prouči rušenje Mostarskog mosta, svakom razumnom počnu lebditi upitnici nad glavom..
Nele mora svoj križ i posljedice odluke nositi, jebiga.
Ma koje posledice, cega ljudi?? On je pobegao iz grada u kojem ko god nije pusio muslimanima kitu je bivao ubijen. Opredelio se u tim vremenima za svoje i svaka mu cast. Jugoslaviju su jedino Srbi i hteli izgleda jer je svima ostalima bila tamnica naroda
Guest- Guest
dzmrdz wrote:kic wrote:dzmrdz wrote:Jebote americke firme su brendirale tu famoznu opsadu Sarajeva koju ja ne podrzavam ali gde god su imali prilike muslimani su pomlatili Srbekic wrote:znam jednog čovjeka s kojim sam radio u Kninu, i ovaj, on je imao mlađu sestru, bila je odlična gimnazijalka, kako je počela ta buna u Krajini odlučili su da je pošalju u Sarajevo, sigurnije je..
da sam Srbin, meni bi gubitak Sarajeva puno više padao nego Krajine.. bez Sarajeva su Srbi postali kao neko ruralno pleme, izgubili građanski štih..
Ja licno znam ovde coveka koji je Neletov prijatelj i posecuju se i znam zastoo je Nele otisao iz sarajeva, nije hteo da gleda kako njegove sunarodnike ubijaju
puno toga je "urota".. čak i kad se malo prouči rušenje Mostarskog mosta, svakom razumnom počnu lebditi upitnici nad glavom..
Ma koje posledice, cega ljudi?? On je pobegao iz grada u kojem ko god nije pusio muslimanima kitu je bivao ubijen. Opredelio se u tim vremenima za svoje i svaka mu cast. Jugoslaviju su jedino Srbi i hteli izgleda jer je svima ostalima bila tamnica naroda
Za sve su krivi kusta, kic i slicni.
dijagram-
2015-08-09
kic wrote:dzmrdz wrote:kic wrote:dzmrdz wrote:Jebote americke firme su brendirale tu famoznu opsadu Sarajeva koju ja ne podrzavam ali gde god su imali prilike muslimani su pomlatili Srbekic wrote:znam jednog čovjeka s kojim sam radio u Kninu, i ovaj, on je imao mlađu sestru, bila je odlična gimnazijalka, kako je počela ta buna u Krajini odlučili su da je pošalju u Sarajevo, sigurnije je..
Jugoslaviju su napravili Srbi i to je tako. Da je nisu hteli ne bi je ni bilo a to sto su je naporavili je najveca greska za same Srbe.
Nakon ubistav Ferdinanda 1914 po sarajevu je bila opsta racija i hajka na Srbe, ubijali su ih najokoreliji kriminalci i barabe..1941 isto tako...
toliko o multikulti Sarajevu
Guest- Guest
pa sranje sad, i ja sam ti dao primjer tragične priče iz rata koja me dirnula, a s druge je, Srpske strane, mislim da svatko može suosjećati s takvim pričama..
tko je htio Jugoslaviju, pa hm, to je prije svega hrvatska ideja zapravo :D a recimo imam doma i jednu lijepu knjigu o tome šta su Dalmatinske novine pisale za vrijeme ww1, možda bi se iznenadio za kog su navijali?
tko je htio Jugoslaviju, pa hm, to je prije svega hrvatska ideja zapravo :D a recimo imam doma i jednu lijepu knjigu o tome šta su Dalmatinske novine pisale za vrijeme ww1, možda bi se iznenadio za kog su navijali?
U vezi s F. Ferdinandom, ovo je izgovorio Franjo Josip nakon atentata...
„…Mit rasch vergessendem Undank hat das Königreich Serbien, das von den ersten Anfängen seiner staatlichen Selbständigkeit bis in die neueste Zeit von Meinen Vorfahren und Mir gestützt und gefördert worden war, schon vor Jahren den Weg offener Feindseligkeit gegen Österreich-Ungarn betreten…“(1) –
„…Mit rasch vergessendem Undank hat das Königreich Serbien, das von den ersten Anfängen seiner staatlichen Selbständigkeit bis in die neueste Zeit von Meinen Vorfahren und Mir gestützt und gefördert worden war, schon vor Jahren den Weg offener Feindseligkeit gegen Österreich-Ungarn betreten…“(1) –
Guest- Guest
Ne možes ti to ispraviti, oni su žrtve i u Sarajevu, i u Srebrenici i u Vukovaru, svugdje. Aj gdje jesu, negdje jesu . Al oni su svugdje.
Iz toga Sarajeva Hrvati su uglavnom Jugoslaveni , i oni kažu da Srbi tamo napravili dar mar , al ma kakvi. Oni žrtve.
Iz toga Sarajeva Hrvati su uglavnom Jugoslaveni , i oni kažu da Srbi tamo napravili dar mar , al ma kakvi. Oni žrtve.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Skrecete s teme stslno.
Mislm da je poruka naprosto vezana za mentslno zdravlje jugoslavena , drzavljana , i danas ovoh iz raspadnutih republika.
Paaa. Ukratko
Zoliko mrznje , toliko fobicnih tealcija, tolko nacionalne histerije i lutanja ..po povijesnim i svim drugima poljanama ..
E , dragi moji ..
Juga je bila oaza mira i ljubavi .
To svi znaju osim ere i njegovih ustasica
Mislm da je poruka naprosto vezana za mentslno zdravlje jugoslavena , drzavljana , i danas ovoh iz raspadnutih republika.
Paaa. Ukratko
Zoliko mrznje , toliko fobicnih tealcija, tolko nacionalne histerije i lutanja ..po povijesnim i svim drugima poljanama ..
E , dragi moji ..
Ja to govorim iz iskustva
I neoptereca bilo cime
Mrni se bitno nije nista u zivotu promjenilo
Ali je VECINI ...
TAK DA se o joguslwviji moze goboriti onsko kako veli Nele ..
Civilizacijski vrh
I neoptereca bilo cime
Mrni se bitno nije nista u zivotu promjenilo
Ali je VECINI ...
TAK DA se o joguslwviji moze goboriti onsko kako veli Nele ..
Civilizacijski vrh
kaja_333 wrote:Ne možes ti to ispraviti, oni su žrtve i u Sarajevu, i u Srebrenici i u Vukovaru, svugdje. Aj gdje jesu, negdje jesu . Al oni su svugdje.
Pa ovde na forumu vam je svaki srbin cetnik s kojim se ne slazete oko necega, vama je izgovoriti cetrnik dok si rekao poksla. ja jos nikoga nisam nazvao ustasom ovde
sada se od toga da su srbi [preterali u pojedinim mestima, brojkama i dogadjajima ide do toga da se srpske zrtve relativiziraju, intelektualiziraju i sve ostalo dok se ne dodje do konacnice u kojoj je zakljucak..ma ko ih jebe i treba tako
ja sam sam protiv mnogih stavri ali da mi tu neki jebeni dripci sarajevski nesto pricaju dok im se 1/3 stanovnistav morala iseliti od silnog mutlikulturalizma..
Cim neke javna licnos ako je Srbin predje na hrv ili bosansku stranu onda je progledao, super lik, pravi covek a cim je obratno onda je ludjak, cetnik, zlikovac, zaludjenik,..ma manite se te spike
imate svako, tj imamo svako balvan u oku i zato ga prvo izvadite sami sebi
Pogledajte kako se ovde pola od vas obraca u vezi Srba? cetnik, bradonja, opancari, jugokomunjare, cede..ako sam spomenuo da su srbi negde izginuli uvek je bilo ok ali to je izolirani slucaj i sl
totlano ste nespremni da pogledate primerke kakve imate medju sobom, zlikovce i koljace i ludake, manijake a to stalno prebacujete srbima koji ih isto imaju, imaju ih i muslimani u bosni i te kako..
naravno ja cu biti optuzen za izjednacavanje krivnje ..
Guest- Guest
Sta ti lupetas o ideljavanju ?
ISELILI SE LJUDI IZ SA JER SU IH SRBI DRZALI U OBRUCU 3000 dana i noci i gadali s okolnih brda .
Tebe bi ja vidjela da si ostao u takvim uvjetima.
Oko 10 000 djece sarajeva je stradalo .
Ne nisu drugi krivi za OPSJEDANJE SARAJEVA I UBIJSNJE, MASOVNO
A DRUGO. NITKO SE NE BI TREBAO ZVATI CETNIKOM AKO NIJE SAM TO IZJSVIO DA JE .
A IMA IH.
KAO I USTASA,
SVE ISTA GOVNA, IMPOTENCIJU LIJECE TIME.
ISELILI SE LJUDI IZ SA JER SU IH SRBI DRZALI U OBRUCU 3000 dana i noci i gadali s okolnih brda .
Tebe bi ja vidjela da si ostao u takvim uvjetima.
Oko 10 000 djece sarajeva je stradalo .
Ne nisu drugi krivi za OPSJEDANJE SARAJEVA I UBIJSNJE, MASOVNO
A DRUGO. NITKO SE NE BI TREBAO ZVATI CETNIKOM AKO NIJE SAM TO IZJSVIO DA JE .
A IMA IH.
KAO I USTASA,
SVE ISTA GOVNA, IMPOTENCIJU LIJECE TIME.
dzmrdz wrote:
Jes ti coece Srbin uopste?
Jedan je od rijetkih, za razliku od doticnog junaka nase teme, kojem intelekt dozvoljava da nadidje svoju nacionalnost, koja nam je svima zadata, jel'...
Puno je Srba pobjeglo iz Hrvatske. Mogu razumjeti paniku u Oluji, ali pobjeci iz drzave 1991 jer ti se ne svidja klima, ili si izgubio posao u miliciji - to nije razlog ni za bjezanje ni za izigravanje zrtve etnickog ciscenja. Izgubljene su povlastice na osobnoj, a etnicki komoditet konstitucionalnog naroda na nacionalnoj bazi, ali manjina ne moze diktirati vecini u kojoj i kakvoj drzavi ce zivjeti. Taj minimum zdravog razuma je nedopustiv.
To je jedno, a zlocini nad Srbima su drugo, to covjek ne moze nego osuditi, ali to nije povijesni uvid, to je civilizacijsko postignuce, pijetet. Aleksandra Zec nije cjelovita prica o Hrvatskoj 1991, vec fragment, ni vise ni manje vrijedan u kolopletu dogadjaja.
Guest- Guest
Aha, ti si Slavonac ili diete vojnoga lica pa ste često selili? Po onim pričama o Zadru (mislio sam da si ti lagao iz kojeg si sela i doživljavao neugodnosti u busu) svrstao sam te u Dalmatince, sad me ovo sa Sarajevom iznenadilo.dzmrdz wrote:Ima ih jos ali nisam spomenuo..isao sam u Vinkovce, Sid, Vukovar, Sarajevo..u Zadru sam imao kucu tj imali smo i provodio sam letnje odmore tamo.Regoč wrote:dzmrdz wrote:Ja sam isao u skolu tamo
Ima li negdje gdje ti nisi išao u školu? Zadar, Vinkovci, Sarajevo...
Pre toga sam skoro krenuo u vojnu skolu u ZG ali sma pobegao nakon prvog dana sa testiranja..u Sarajevu sam isao u skolu netom pred rat, znaci prvo polugodiste 1991
Postdiplomski? Postdoktorski? Ili ideš u školu kad vodiš klince?dzmrdz wrote:I jos uvek idem u skolu! :)Regoč wrote:dzmrdz wrote:Ja sam isao u skolu tamo
Ima li negdje gdje ti nisi išao u školu? Zadar, Vinkovci, Sarajevo...
Isto što i Jovan Divjak.dzmrdz wrote:Starhemberg wrote:U čemu je problem? Šta kenja da žali za Jugoslavijom onda kad je bio za Karadžića? Kakva usrana Jugoslavija? I stvarno, otkud ti sad odjednom tamo išao u školu, a tvrdiš da si Slavonac?dzmrdz wrote:Jes ti coece Srbin uopste? Jel ti znas da se iz tog jebenog Sarajeva ocistili Srbi od kojekakvih bandi tipa Celo, Caco i sl a Nele je trebao da bude veci katolik od pape i da im piri u muda da bi isapo kao neki good guy?Starhemberg wrote:To ovaj Nele...
Nele je nažalost učinio upravo to otišavši u Beograd, suradnja sa režimskim ratnim huškačem Miloradom Vučelićem, degutantne izjave prilikom posjete Palama, kasnije otkrivenje Jovana Dučića i iskonskog srpstva u sebi uz svesrdnu pomoć još jednog bivšeg Sarajlije Emira Kusturice te kao točka na "i" onaj maloumni poklič/pjesmuljak "Ko ne voli Radovana ne video Đurđevdana", samo su neke u dominu vratolomija koje su kako kaže Nikoladis ovaj "sarajevski mit pretvorile u beogradsku budalu".
Ja sam isao u skolu tamo i rodjenim ocima vidio kako su te cuvene Sarajlije kao multikulti a svaki im je srbin istovremneo bio cetnik..de covece malo dodji sebi
ako si se integriso ne znaci da se moras degenerisati..
Srbi su isli na srpsku a hRvati na hrvatsku stranu i sta je to cudno?? Sve ostalo je cudno ali to nije..
jesi ti malouman ili sta?jel ti znas kako su prolazili Srbi u gradu i sta je trebao da uradi on?
dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:Ne možes ti to ispraviti, oni su žrtve i u Sarajevu, i u Srebrenici i u Vukovaru, svugdje. Aj gdje jesu, negdje jesu . Al oni su svugdje.
Pa ovde na forumu vam je svaki srbin cetnik s kojim se ne slazete oko necega, vama je izgovoriti cetrnik dok si rekao poksla. ja jos nikoga nisam nazvao ustasom ovde
Nikad ti nisam napisao da s cetnik, i dok zastupas stavove koje zastupas, mozemo polemizirati, ali na nacelnoj, ne osobnoj bazi.
Znam da ima dosta forumasa iz Srbije, neki su dosli sa namjerom da provociraju, ali su navikli i udomacili se. :)
Neki i dalje provociraju, ali smo manje-vise mi se navikli na njih.
Neki su i prakticki odustali.
Ti si i vise nego dobro dosel, a to da te nece netko svako malo nazvati cetnikom, pa hoce, ima ovdje svega. Nedavno mi je jedan forumas o kojem ne znam ama bas nista i ne sjecam se da smo o icem ikada raspravljali opsovao (mrtvu) mater i (nepostojecu) sestru. I dobro, jos jedan dan na forumu ;)
Guest- Guest
Juga je bila oaza mira i ljubavi jer je tako propisao režim. Svi smo se mi voljeli jer bi u suprotnom završili u nekom kazamatu. Kad je sazrelo vrijeme da slobodno izrazimo svoje prave osjećaje onda je potekla krv. Nikad se Srbi i Hrvati nisu voljeli iti će se ikad voljeti.Sora wrote:Skrecete s teme stslno.
Paaa. Ukratko
E , dragi moji ..
Silovanje nije ljubav. A JUga je bilabaš to silovanje hrvata pa i srba i svih naroda od strane jebenih komunjara. Ljubavi tu nikad nije bilo.
danni1-
2014-04-16
Srbi, barem Srbijanci, su htjeli Veliku Srbiju i zato su srušili Jugoslaviju. Kakav je dogovor bio moguć s nadirućom velikosrbskom prietnjom? Što je nudio Milošević? I nije li bilo logičnije, ako se već nema interesa za zajedničkim životom napraviti sporazum o razdruživanju, zaštititi manjinska prava i razdieliti zajedničku imovinu, a ne krenuti u osvajanje, ako se već želi pošteno i mirno rješenje? Nakon razdruživanja bili bi mogući dvostrani i višestrani sporazumi o pitanjima od zajedničkoga interesa, a ne bi bilo, ili bi bilo u znatno manjoj mjeri, mržnje i nepovjerenja koji sada vladaju.dzmrdz wrote:Jugoslaviju su jedino Srbi i hteli izgleda jer je svima ostalima bila tamnica naroda
Osobito ste vi sorašice širile ljubav.Sora wrote:Juga je bila oaza mira i ljubavi .
danni1 wrote:Juga je bila oaza mira i ljubavi jer je tako propisao režim. Svi smo se mi voljeli jer bi u suprotnom završili u nekom kazamatu. Kad je sazrelo vrijeme da slobodno izrazimo svoje prave osjećaje onda je potekla krv. Nikad se Srbi i Hrvati nisu voljeli iti će se ikad voljeti.Sora wrote:Skrecete s teme stslno.
Paaa. Ukratko
E , dragi moji ..
Silovanje nije ljubav. A JUga je bilabaš to silovanje hrvata pa i srba i svih naroda od strane jebenih komunjara. Ljubavi tu nikad nije bilo.
Nije i bilo bi ludo da je .
Ljubav medu narodima je cisti konstrukt . Nsjvjerovatnije nesto lazno ako je netko tako se izjasnio.
Ali bome nije postojala tolika mrznja .
Vec 20 -30 godina ta mrznja toliko jasno zivi i prosutna je u svim mogucim pblicims : od ratovanja do ne
Ovjerenja i vrijedanja drugih .
E toga nije bilo u jugi .
I te neke tvoje konstrukcije o silovanju.. Joj molim te . Ne srackaj
Ajd ti nisi. I ne pišem to ironično, liepe si primjere naveo loših iskustavah, daješ pristup sa srbskoga zrenika, ali trebaš shvatiti da nitko osim Srbah (Srbije, Srbijanacah da budemo posve točni) nije mogao pokrenuti rat. Da se Srbija odlučila, poput Rusije, za mirno razdruživanje nikakva zla ne bi bilo.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:Ne možes ti to ispraviti, oni su žrtve i u Sarajevu, i u Srebrenici i u Vukovaru, svugdje. Aj gdje jesu, negdje jesu . Al oni su svugdje.
Pa ovde na forumu vam je svaki srbin cetnik s kojim se ne slazete oko necega
Pa kad izjednačuješ. Nitko ne spori, barem ja ne sporim, da su i nad Srbima počinjeni zločini, ali ti nikako ne možeš prihvatiti da su samo Srbi imali sredstva (oružje) da započnu rat i to su učinili. Prve zločine počinili su Srbi. Kasnije je krenula osveta za njih, a i za one od prije petsto godinah.dzmrdz wrote:naravno ja cu biti optuzen za izjednacavanje krivnje ..
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Dr Nele Karajlić : Posljednji Evropljanin emigrirat će u Srbiju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
» dr Nele Karajlić:Nova Jugoslavija samo je pitanje vremena
» Dr Nele Karajlić : Nije mene strah ljudi nego tih raketa
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Mladen Ivanic u NU2 zastupa istu fasisticku politiku kpjom su Srbi razbili Jugoslaviju
Page 4 of 20