ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tenkodrom

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Tenkodrom - Page 2 Empty Re: Tenkodrom

Post by RayMabus 2/10/2016, 10:24

mutava baštarda wrote:
Sada nam slijedi izrada studije isplativosti, a [\quote]

Da održavaju freze agrije treba lova, a tek tenkove. To je rupa bez dna. Bolje da naprave strelište i po popularnim cijenama uče dicu pucati iz puške pošto je ukinuta vojna obveza.
Pa ima strelište : adrenalinski park.

Osobno mislim da je ideja ok posebno zato jer je lokacija uz more praktički a uz autocestu ......turistička ponuda. Njima ne treba niti reklama je se widi s autoceste a istom prođe miljon turista.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 10:36

Mislim da je ideja ok ....ti imaš owo u Mađarskoj , Poljskoj , Češkoj , Njemačkoj al su swe lokačije na nekim wukohebinama i opet funkcionira a owo je ono uz autocestu pored mora .....mislim miljon turista prođe to widi nisu se nikad wozili u gusjeničaru ....daš 100 eura ( s tim da se wozi njih wiše pa po glawi je i jeftinije ) woziš se sat wremena il tako nešta u tenku i ostalim gusjeničarima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:00

Published on Aug 30, 2016
7th battalion Royal Regiment of Scotland 7 SCOTS piper and drummer perform at sunset on Exercise Sava Storm in Croatia
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:03

Published on Sep 17, 2015
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 2/10/2016, 11:04

najs
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:18

Ovo da je napravljeno u Lici , Slavoniji , sjevernoj Hr ja bi se isto složio da je owo kuraz na bičiklu al baza je šta je owo uz autocestu , 10 km od mora i Zadra , u srcu Ravnih Kotara .......netreba im reklama uopče tj treba im koja oglasna poloča na autocesti i tako to i to je sve .....vojni turizam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/10/2016, 11:26

OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
ako misle iz proracuna navuc novac za gruberovo igranje tekicima te da drzava pokriva minuse godinama bolje da se drze 2 na hajduka veceras
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:28

Ako još uvrste u ponudu BMP 2 i M113 to će onda stvarno bit poligon za obuku ovih u slucaju rata.

Tenkodrom - Page 2 1024px-BMP-2_military_parade_rehearsal

https://hr.wikipedia.org/wiki/BMP-2

Tenkodrom - Page 2 M113

https://hr.wikipedia.org/wiki/M113
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:31

debotoijusto wrote:OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
ako misle iz proracuna navuc novac za gruberovo igranje tekicima te da drzava pokriva minuse godinama bolje da se drze 2 na hajduka veceras
Slažem se ....al pogledaj lokaciju i sve ce ti biti jasno ....odma uz autocestu sa sjeverne strane .....10 km od mora i Zadra i od Šibenika isto ....nemoš falit.....koji god turista prođe to vidi i ako mu se taj dan nekupa može se doć ovamo provozat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:36

Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/10/2016, 11:43

RayMabus wrote:
Slažem se ....al pogledaj lokaciju i sve ce ti biti jasno ....odma uz autocestu sa sjeverne strane .....10 km od mora i Zadra i od Šibenika isto ....nemoš falit.....koji god turista prođe to vidi i ako mu se taj dan nekupa može se doć ovamo provozat.

znam gdje se nalazi , trebaju tu velika ulaganja i sam projekt ako zazivi treba veliki promet da bi bio odrziv + razni interesi i "zasluzni" , HR je ovo...
dakle malo realnije od NASA centra u lickoj vukojebini a realno nista od toga
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:44

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:

znam gdje se nalazi , trebaju tu velika ulaganja i sam projekt ako zazivi treba veliki promet da bi bio odrziv + razni interesi i "zasluzni" , HR je ovo...
dakle malo realnije od NASA centra u lickoj vukojebini a realno nista od toga
Pa jedino šta je i bitno je da je projekt saomodržiw tj da nije na držawnoj sisi a owo baš zbog lokačije nije ili barem nije toliko.

Jbga lokačija je pun pogodak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/10/2016, 11:47

RayMabus wrote:Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.

meni ne bi palo na pamet skupo platit voznju tenkom na + 50 ljeti no dobro nisam prosjecan turist
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:48

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.

meni ne bi palo na pamet skupo platit voznju tenkom na + 50 ljeti no dobro nisam prosjecan turist
Pa sad ni mene ne zanima sam t 55 jer tenkowi su profi a owima i onako ćijev nije u funkćiji al u BMP 2 ili M 113 bi se rado prowozao i to platio ako ništa drugo radi iskustwa.

Gledaj owo i kao poligon za teriorijalnu obranu jer BMP2 i M113 i jesu takwa wozila.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/10/2016, 11:50

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:

Pa sad ni mene ne zanima sam t 55 jer tenkowi su profi a owima i onako ćijev nije u funkćiji al u BMP 2 ili M 113 bi se rado prowozao i to platio ako ništa drugo radi iskustwa.

Gledaj owo i kao poligon za teriorijalnu obranu jer BMP2 i M113 i jesu takwa wozila.

ćijev :P

zašto umjesto "c" pišeš "ć"...a još češće i "č"???????
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 11:51

Zato šta mi danas tipkovnica štrajka.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/10/2016, 12:10

RayMabus wrote:Zato šta mi danas tipkovnica štrajka.

lol!

ja volim dok ti štrajka, milina čitat :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/10/2016, 12:23

Ja volim vojna riješenja po principu ; u miru korisna i samodorživa a u ratu se brzo mogu iskoristit za obranu ( i napad ).

M113 Hrvatska neće uzimat al i budali je jasno da dole na kršu neigraju toliko tenkovi koliko samohodno dalekometno topništvo i dalekometno topništvo opčenito plus mehanizirano pješašaštvo.

Tenkodrom - Page 2 M113-2

Tenkodrom - Page 2 D14cf24d06bf2a877138edfc1b277323
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by stenjalica 2/10/2016, 13:44

bolesni ljudi,,treba trajekti kojin se bižalo 1991
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 2/10/2016, 17:36

moš misliti da će im eu dati da se igraju rata. prije će donirati sapune za zajedničke tušaone...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 2/10/2016, 17:37

RayMabus wrote:
mutava baštarda wrote:
Sada nam slijedi izrada studije isplativosti, a [\quote]

Da održavaju freze agrije treba lova, a tek tenkove. To je rupa bez dna. Bolje da naprave strelište i po popularnim cijenama uče dicu pucati iz puške pošto je ukinuta vojna obveza.
Pa ima strelište : adrenalinski park.

Osobno mislim da je ideja ok posebno zato jer je lokacija uz more praktički a uz autocestu ......turistička ponuda. Njima ne treba niti reklama je se widi s autoceste a istom prođe miljon turista.
sad bi netko iz slavonije trebao voziti se po dana u autu za ispucat par okvira...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top