Tenkodrom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tenkodrom
Pa ima strelište : adrenalinski park.mutava baštarda wrote:Sada nam slijedi izrada studije isplativosti, a [\quote]
Da održavaju freze agrije treba lova, a tek tenkove. To je rupa bez dna. Bolje da naprave strelište i po popularnim cijenama uče dicu pucati iz puške pošto je ukinuta vojna obveza.
Osobno mislim da je ideja ok posebno zato jer je lokacija uz more praktički a uz autocestu ......turistička ponuda. Njima ne treba niti reklama je se widi s autoceste a istom prođe miljon turista.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da je ideja ok ....ti imaš owo u Mađarskoj , Poljskoj , Češkoj , Njemačkoj al su swe lokačije na nekim wukohebinama i opet funkcionira a owo je ono uz autocestu pored mora .....mislim miljon turista prođe to widi nisu se nikad wozili u gusjeničaru ....daš 100 eura ( s tim da se wozi njih wiše pa po glawi je i jeftinije ) woziš se sat wremena il tako nešta u tenku i ostalim gusjeničarima.
2014-04-11
Published on Aug 30, 2016
7th battalion Royal Regiment of Scotland 7 SCOTS piper and drummer perform at sunset on Exercise Sava Storm in Croatia
2014-04-11
Ovo da je napravljeno u Lici , Slavoniji , sjevernoj Hr ja bi se isto složio da je owo kuraz na bičiklu al baza je šta je owo uz autocestu , 10 km od mora i Zadra , u srcu Ravnih Kotara .......netreba im reklama uopče tj treba im koja oglasna poloča na autocesti i tako to i to je sve .....vojni turizam.
2014-04-11
OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
ako misle iz proracuna navuc novac za gruberovo igranje tekicima te da drzava pokriva minuse godinama bolje da se drze 2 na hajduka veceras
ako misle iz proracuna navuc novac za gruberovo igranje tekicima te da drzava pokriva minuse godinama bolje da se drze 2 na hajduka veceras
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako još uvrste u ponudu BMP 2 i M113 to će onda stvarno bit poligon za obuku ovih u slucaju rata.
https://hr.wikipedia.org/wiki/BMP-2
https://hr.wikipedia.org/wiki/M113
https://hr.wikipedia.org/wiki/BMP-2
https://hr.wikipedia.org/wiki/M113
2014-04-11
Slažem se ....al pogledaj lokaciju i sve ce ti biti jasno ....odma uz autocestu sa sjeverne strane .....10 km od mora i Zadra i od Šibenika isto ....nemoš falit.....koji god turista prođe to vidi i ako mu se taj dan nekupa može se doć ovamo provozat.debotoijusto wrote:OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
2014-04-11
Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.
2014-04-11
RayMabus wrote:Slažem se ....al pogledaj lokaciju i sve ce ti biti jasno ....odma uz autocestu sa sjeverne strane .....10 km od mora i Zadra i od Šibenika isto ....nemoš falit.....koji god turista prođe to vidi i ako mu se taj dan nekupa može se doć ovamo provozat.debotoijusto wrote:OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
znam gdje se nalazi , trebaju tu velika ulaganja i sam projekt ako zazivi treba veliki promet da bi bio odrziv + razni interesi i "zasluzni" , HR je ovo...
dakle malo realnije od NASA centra u lickoj vukojebini a realno nista od toga
2014-04-12
Pa jedino šta je i bitno je da je projekt saomodržiw tj da nije na držawnoj sisi a owo baš zbog lokačije nije ili barem nije toliko.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Slažem se ....al pogledaj lokaciju i sve ce ti biti jasno ....odma uz autocestu sa sjeverne strane .....10 km od mora i Zadra i od Šibenika isto ....nemoš falit.....koji god turista prođe to vidi i ako mu se taj dan nekupa može se doć ovamo provozat.debotoijusto wrote:OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
znam gdje se nalazi , trebaju tu velika ulaganja i sam projekt ako zazivi treba veliki promet da bi bio odrziv + razni interesi i "zasluzni" , HR je ovo...
dakle malo realnije od NASA centra u lickoj vukojebini a realno nista od toga
Jbga lokačija je pun pogodak.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.
meni ne bi palo na pamet skupo platit voznju tenkom na + 50 ljeti no dobro nisam prosjecan turist
2014-04-12
Pa sad ni mene ne zanima sam t 55 jer tenkowi su profi a owima i onako ćijev nije u funkćiji al u BMP 2 ili M 113 bi se rado prowozao i to platio ako ništa drugo radi iskustwa.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.
meni ne bi palo na pamet skupo platit voznju tenkom na + 50 ljeti no dobro nisam prosjecan turist
Gledaj owo i kao poligon za teriorijalnu obranu jer BMP2 i M113 i jesu takwa wozila.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa sad ni mene ne zanima sam t 55 jer tenkowi su profi a owima i onako ćijev nije u funkćiji al u BMP 2 ili M 113 bi se rado prowozao i to platio ako ništa drugo radi iskustwa.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ovako ti je pajdo ( znam ga ja osobno ) otworija akwarijum u Vranjiću ....kao neš ti koga zanimaju ribe a kad ono swi turisti pitaju za to ....oče widit ribe.....e to ti je to .....tu je , widiš kad prođeš , moš odma stat a ako se kupaš tu blizu ti je za otič widit prowozat se u transporteru.
Gledaj owo i kao poligon za teriorijalnu obranu jer BMP2 i M113 i jesu takwa wozila.
ćijev
zašto umjesto "c" pišeš "ć"...a još češće i "č"???????
Guest- Guest
RayMabus wrote:Zato šta mi danas tipkovnica štrajka.
ja volim dok ti štrajka, milina čitat
Guest- Guest
Ja volim vojna riješenja po principu ; u miru korisna i samodorživa a u ratu se brzo mogu iskoristit za obranu ( i napad ).
M113 Hrvatska neće uzimat al i budali je jasno da dole na kršu neigraju toliko tenkovi koliko samohodno dalekometno topništvo i dalekometno topništvo opčenito plus mehanizirano pješašaštvo.
M113 Hrvatska neće uzimat al i budali je jasno da dole na kršu neigraju toliko tenkovi koliko samohodno dalekometno topništvo i dalekometno topništvo opčenito plus mehanizirano pješašaštvo.
2014-04-11
moš misliti da će im eu dati da se igraju rata. prije će donirati sapune za zajedničke tušaone...debotoijusto wrote:OK ako su sposobni izvuc lovu od EU za ovaj projekt
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
sad bi netko iz slavonije trebao voziti se po dana u autu za ispucat par okvira...RayMabus wrote:Pa ima strelište : adrenalinski park.mutava baštarda wrote:Sada nam slijedi izrada studije isplativosti, a [\quote]
Da održavaju freze agrije treba lova, a tek tenkove. To je rupa bez dna. Bolje da naprave strelište i po popularnim cijenama uče dicu pucati iz puške pošto je ukinuta vojna obveza.
Osobno mislim da je ideja ok posebno zato jer je lokacija uz more praktički a uz autocestu ......turistička ponuda. Njima ne treba niti reklama je se widi s autoceste a istom prođe miljon turista.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3