Domazet Lošo:Veliki rat je na pomolu,pitanje je samo gdje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Domazet Lošo:Veliki rat je na pomolu,pitanje je samo gdje
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/62777/Veliki-rat-je-na-pomolu-pitanje-je-samo-gdje-Hrvati-su-BiH-obranili-četiri-puta.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Domazet Lošo:Veliki rat je na pomolu,pitanje je samo gdje
to je tocno sto lošo kaze..ne vrati li se europa krscanskim korijenima by by...jer badava ti i borba protiv islamskog ekstremizma i migranata ako se sa druge strane odrices krscanskog zivota i korijena forsirajuciistovremeno neke nakaradne ideologije..onda ti isti quratz bio tu islam ili ne znam toteizam,pederizam...jedni i drugi imaju zarku zelju obracunati se sa krscanstvom..a bojim se da dobar dio europe malo toga ima veze vise sa krscanstvom
2015-09-08
i zato rekoh savrseno me boli qita za druge...odrices se korijena u ime 'nekakvog svog nacina zivota'..koji mi je isti quratz kao i onaj vehabizam samo drugo pakovanje...
2015-09-08
hahaha ne oni planiraju nastavak masovne imigracije, ali rat sa Rusijom i zlim Putinom koji samo što nije napao švedsku rivijeru i Gotlandvuksadinare wrote:to je tocno sto lošo kaze..ne vrati li se europa krscanskim korijenima by by...jer badava ti iborba protiv islamskog ekstremizma i migranataako se sa druge strane odrices krscanskog zivota i korijena forsirajuciistovremeno neke nakaradne ideologije..onda ti isti quratz bio tu islam ili ne znam toteizam,pederizam...jedni i drugi imaju zarku zelju obracunati se sa krscanstvom..a bojim se da dobar dio europe malo toga ima veze vise sa krscanstvom
Kermit-
2014-04-17
pa loso dobro govori..da ej doslo vrijeme da prvo mislimo na sebe..jer ocito je da je europa duboko podjeljena...nikog gotovo vise nije briga za onog drugog ma koliko pricali o nekakvom europskom 'jedinstvu i saveznistvu'...svako gleda svoje dvoriste i boli ga kiki za one druge..a neki gledaju da iskoristenaivne drzave da odrade posao sa migrantima za njih a da oni ondapoberu plodove toga...tu vidimu prvom redu zaplotnjastvo austrije,njemacke,britanije,nizozemske...asilovski wrote:hahaha ne oni planiraju nastavak masovne imigracije, ali rat sa Rusijom i zlim Putinom koji samo što nije napao švedsku rivijeru i Gotlandvuksadinare wrote:to je tocno sto lošo kaze..ne vrati li se europa krscanskim korijenima by by...jer badava ti iborba protiv islamskog ekstremizma i migranataako se sa druge strane odrices krscanskog zivota i korijena forsirajuciistovremeno neke nakaradne ideologije..onda ti isti quratz bio tu islam ili ne znam toteizam,pederizam...jedni i drugi imaju zarku zelju obracunati se sa krscanstvom..a bojim se da dobar dio europe malo toga ima veze vise sa krscanstvom
2015-09-08
Loso se malo ufuro da je Hr neka bitna sila...haha s jedva 4 miliona ljudi and counting down
Dobro da nije rekao daje hr u skandinaviji...
Guest- Guest
nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...loso zna da ej to gotovo nemoguca misija...jer 90% drzava u eu ni ne zanima krscanstvo i korijeni...oni imaju svoj stil zivota i na tome temelje svoje nacine zivota....zato loso porucuje da je bolje da konacno se pocnemo brinuti o sebi i svojim interesima jer druge ionako nece biti briga sto bi se desilo sa nama a niti bi suzu pustili da nas đihadisti napadnudzmrdz wrote:Loso se malo ufuro da je Hr neka bitna sila...haha s jedva 4 miliona ljudi and counting down
2015-09-08
Pod jedan..Hrvatska ce igrati kako joj kažu oni koji su je napravili...oni koji drze banke i moć. .bistar sam dovoljno da znam ko kosi a ko vodu nosivuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...loso zna da ej to gotovo nemoguca misija...jer 90% drzava u eu ni ne zanima krscanstvo i korijeni...oni imaju svoj stil zivota i na tome temelje svoje nacine zivota....zato loso porucuje da je bolje da konacno se pocnemo brinuti o sebi i svojim interesima jer druge ionako nece biti briga sto bi se desilo sa nama a niti bi suzu pustili da nas đihadisti napadnudzmrdz wrote:Loso se malo ufuro da je Hr neka bitna sila...haha s jedva 4 miliona ljudi and counting down
Sve ostalo je samo za unutrašnju upotrebu
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...
Opet ti u obrani musa. Ugl. rat će vjrojatno biti, muse će biti očišćene a ako bude sreća i u ovim krajevima a kršćanstvno je definitivno off u Europi i to zato jer radi kontra europljana.
Last edited by dawson on 30/9/2016, 08:45; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
naravno pa cijlu EU su napravili tako da nama svima na jugu crkne krava a oni da imaju bilancu, smao su se zajebali sa imigrantzima jerbo dotični nemaju nikakve namjere biti niti ejdan dan više nego što moraju na ovim svim prostorimavuksadinare wrote:pa loso dobro govori..da ej doslo vrijeme da prvo mislimo na sebe..jer ocito je da je europa duboko podjeljena...nikog gotovo vise nije briga za onog drugog ma koliko pricali o nekakvom europskom 'jedinstvu i saveznistvu'...svako gleda svoje dvoriste i boli ga kiki za one druge..a neki gledaju da iskoristenaivne drzave da odrade posao sa migrantima za njih a da oni ondapoberu plodove toga...tu vidimu prvom reduasilovski wrote:hahaha ne oni planiraju nastavak masovne imigracije, ali rat sa Rusijom i zlim Putinom koji samo što nije napao švedsku rivijeru i Gotlandvuksadinare wrote:to je tocno sto lošo kaze..ne vrati li se europa krscanskim korijenima by by...jer badava ti iborba protiv islamskog ekstremizma i migranataako se sa druge strane odrices krscanskog zivota i korijena forsirajuciistovremeno neke nakaradne ideologije..onda ti isti quratz bio tu islam ili ne znam toteizam,pederizam...jedni i drugi imaju zarku zelju obracunati se sa krscanstvom..a bojim se da dobar dio europe malo toga ima veze vise sa krscanstvomzaplotnjastvo austrije,njemacke,britanije,nizozemske...
Kermit-
2014-04-17
pa ajde, probajte za početak zabranit rad nedjeljom i svetkom pa će ti tri miliona hrvata katolika izać na demonstracije rušit tovuksadinare wrote:to je tocno sto lošo kaze..ne vrati li se europa krscanskim korijenima
moguce....ali ne zaboravi da je ljudima voda do grla dosla..i da im se jebe tamo z nekakve zelje birokrata..ima da se barikade dizu ako treba...a eu vis nema tu moc ko nekad..drhte kad neka clanica zaprijeti referendumom o istupudzmrdz wrote:Pod jedan..Hrvatska ce igrati kako joj kažu oni koji su je napravili...oni koji drze banke i moć. .bistar sam dovoljno da znam ko kosi a ko vodu nosivuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...loso zna da ej to gotovo nemoguca misija...jer 90% drzava u eu ni ne zanima krscanstvo i korijeni...oni imaju svoj stil zivota i na tome temelje svoje nacine zivota....zato loso porucuje da je bolje da konacno se pocnemo brinuti o sebi i svojim interesima jer druge ionako nece biti briga sto bi se desilo sa nama a niti bi suzu pustili da nas đihadisti napadnudzmrdz wrote:Loso se malo ufuro da je Hr neka bitna sila...haha s jedva 4 miliona ljudi and counting down
2015-09-08
Ostavi muse na miru, to su nam saveznici u BiH, a još malo i u RHdawson wrote:vuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...
Opet ti u obrani musa. Ugl. rat će vjrojatno biti, muse će biti očišćene a ako bude sreća i u ovim krajevima a kršćanstvno je definitivno off u Europi i to zato jer radi kontra europljana.
ajde smece jedno liberalno antikrscansku suti...zlikovce i nevjernice..drazi mi ej i onaj mujo vjernik sto u nesto vjeruje nego likovi poput tebe..rado bi te izrucio isilovcimadawson wrote:vuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...
2015-09-08
tocno.....uostalom kad su nam stranci zeljeli 'dobro' na ovim prostorima sve je onda bilo naopakoasilovski wrote:naravno pa cijlu EU su napravili tako da nama svima na jugu crkne krava a oni da imaju bilancu, smao su se zajebali sa imigrantzima jerbo dotični nemaju nikakve namjere biti niti ejdan dan više nego što moraju na ovim svim prostorimavuksadinare wrote:pa loso dobro govori..da ej doslo vrijeme da prvo mislimo na sebe..jer ocito je da je europa duboko podjeljena...nikog gotovo vise nije briga za onog drugog ma koliko pricali o nekakvom europskom 'jedinstvu i saveznistvu'...svako gleda svoje dvoriste i boli ga kiki za one druge..a neki gledaju da iskoristenaivne drzave da odrade posao sa migrantima za njih a da oni ondapoberu plodove toga...tu vidimu prvom reduasilovski wrote:hahaha ne oni planiraju nastavak masovne imigracije, ali rat sa Rusijom i zlim Putinom koji samo što nije napao švedsku rivijeru i Gotlandvuksadinare wrote:to je tocno sto lošo kaze..ne vrati li se europa krscanskim korijenima by by...jer badava ti iborba protiv islamskog ekstremizma i migranataako se sa druge strane odrices krscanskog zivota i korijena forsirajuciistovremeno neke nakaradne ideologije..onda ti isti quratz bio tu islam ili ne znam toteizam,pederizam...jedni i drugi imaju zarku zelju obracunati se sa krscanstvom..a bojim se da dobar dio europe malo toga ima veze vise sa krscanstvomzaplotnjastvo austrije,njemacke,britanije,nizozemske...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..drazi mi ej i onaj mujo vjernik sto u nesto vjeruje nego likovi poput tebe..rado bi te izrucio isilovcima
Znam da su ti dragi. Ti si njihov, neprijatelj Europe.
E bas tu mislim na Hrvatsku da je sitna riba. To drhtanje eu moze jedino velike i bitne zemlje da prouzrokuju..hr se mora uvek prikloniti jer su joj stanovnici kmetovske genetike. .nista na kontu srbi hrvativuksadinare wrote:moguce....ali ne zaboravi da je ljudima voda do grla dosla..i da im se jebe tamo z nekakve zelje birokrata..ima da se barikade dizu ako treba...a eu vis nema tu moc ko nekad..drhte kad neka clanica zaprijeti referendumom o istupudzmrdz wrote:Pod jedan..Hrvatska ce igrati kako joj kažu oni koji su je napravili...oni koji drze banke i moć. .bistar sam dovoljno da znam ko kosi a ko vodu nosivuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...loso zna da ej to gotovo nemoguca misija...jer 90% drzava u eu ni ne zanima krscanstvo i korijeni...oni imaju svoj stil zivota i na tome temelje svoje nacine zivota....zato loso porucuje da je bolje da konacno se pocnemo brinuti o sebi i svojim interesima jer druge ionako nece biti briga sto bi se desilo sa nama a niti bi suzu pustili da nas đihadisti napadnudzmrdz wrote:Loso se malo ufuro da je Hr neka bitna sila...haha s jedva 4 miliona ljudi and counting down
Guest- Guest
ja sam neprijatelj liberalne i antikrscanske europe..isti quratz su mi ko i ovi đihadistidawson wrote:vuksadinare wrote:..drazi mi ej i onaj mujo vjernik sto u nesto vjeruje nego likovi poput tebe..rado bi te izrucio isilovcima
Znam da su ti dragi. Ti si njihov, neprijatelj Europe.
2015-09-08
Ti si turcoljubac i islamoljubav u prvom redu.
dzmrdz wrote:Pod jedan..Hrvatska ce igrati kako joj kažu oni koji su je napravili...oni koji drze banke i moć. .bistar sam dovoljno da znam ko kosi a ko vodu nosivuksadinare wrote:nisi bistar da bi mogao shvatiti poantu sto je rekao lošo..a to je da ako se europa ne vrati svojim korijenima i ako na tome ne temelji jedinstvenu politiku..nema sto traziti u sukobu sa islamom,migrantima i slicnima...loso zna da ej to gotovo nemoguca misija...jer 90% drzava u eu ni ne zanima krscanstvo i korijeni...oni imaju svoj stil zivota i na tome temelje svoje nacine zivota....zato loso porucuje da je bolje da konacno se pocnemo brinuti o sebi i svojim interesima jer druge ionako nece biti briga sto bi se desilo sa nama a niti bi suzu pustili da nas đihadisti napadnudzmrdz wrote:Loso se malo ufuro da je Hr neka bitna sila...haha s jedva 4 miliona ljudi and counting down
Dobro, i što onda radimo? Da navijamo za Putina? Pa kad završi rat, opet pod Beograd??
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DAVOR DOMAZET LOŠO: EU JE DRUGA ZVIJER IZ OTKRIVENJA
» Domazet Loso:Lazanski smanji aroganciju i sjeti se...
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Na pomolu veliki obrt
» Domazet Lošo:'Ostavimo se besmislenih rasprava o ustašama i partizanima,imamo puno veće probleme a to je opet agresija na Hrvatski teritorij ovaj put sa pravne strane od Slovenije i briselskih politickih struktura'
» Domazet Loso:Lazanski smanji aroganciju i sjeti se...
» DOMAZET LOŠO RASKRINKAO: Lažu vam! Terorizam u Parizu nije se ni dogodio!
» Na pomolu veliki obrt
» Domazet Lošo:'Ostavimo se besmislenih rasprava o ustašama i partizanima,imamo puno veće probleme a to je opet agresija na Hrvatski teritorij ovaj put sa pravne strane od Slovenije i briselskih politickih struktura'
Page 1 of 2