Plenković pita gazde jel smije
Page 1 of 1
Plenković pita gazde jel smije
http://www.vecernji.hr/hrvatska/plenkovic-junckeru-imajte-razumjevanja-za-nas-zakon-o-konverziji-1117371
rekao je Plenković i dodao: – Junckeru je drago da je u HDZ-u sada vodstvo koje razumije i koje se bavi europskim problemima.
Plenković se uoči susreta s Junckerom sreo i s predsjednikom Europske pučke stranke Josephom Daulom.
– Vrlo sam ponosan na to što je Plenković uspio dobiti izbore, a da se nije koristio populističkom retorikom – rekao je Daul novinarima nakon tog susreta.
kome ti odgovaraš ovim pederima ili onima (idiotima) koji su te birali?
rekao je Plenković i dodao: – Junckeru je drago da je u HDZ-u sada vodstvo koje razumije i koje se bavi europskim problemima.
Plenković se uoči susreta s Junckerom sreo i s predsjednikom Europske pučke stranke Josephom Daulom.
– Vrlo sam ponosan na to što je Plenković uspio dobiti izbore, a da se nije koristio populističkom retorikom – rekao je Daul novinarima nakon tog susreta.
kome ti odgovaraš ovim pederima ili onima (idiotima) koji su te birali?
Nemoj ga vise danas spominjati , gastritis cu dobit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Plenković pita gazde jel smije
od kad je Srbija počela ulaziti u EU marcelusu se ona više ne sviđa, sad bi van i da Hrvatska ne bude članica Unije, NATOa, UNa ni drugih međunarodnih organizacija
osim možda dio Kolindine uspravnice, Jadran-Baltik itd.
osim možda dio Kolindine uspravnice, Jadran-Baltik itd.
Guest- Guest
Jebo jugokomuniste , iz beograda
Preselili se u brisel
Jel marcelko ?
Preselili se u brisel
Jel marcelko ?
pitam se što onda pita hasu je l' smije, il' ne smije?marcellus wrote:pazi on pita njih jel smije donijet zakon
majketi
ljiga nema kičmu i sluzava je...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Plenkovic: Židovska vojska ne smije ući u Libanon
» Plenković pita: Misli li itko u Hrvatskoj da bismo mi štitili nekakav kriminal?
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Balkanske Gazde Krkani
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Plenković pita: Misli li itko u Hrvatskoj da bismo mi štitili nekakav kriminal?
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Balkanske Gazde Krkani
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
Page 1 of 1