prekinuti pregovori хдз - ćuprija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: prekinuti pregovori хдз - ćuprija
iduće izbore Plenković gubi, a onda prvo se javlja Jadronković da "HDZ ne može biti talac Plenkovića", novi šef stranke je Haso ,a Jadronković Hasina desna ruka
Guest- Guest
marcellus wrote:Noor wrote:Ma nije toliko ludmarcellus wrote:sad nam vratite ludog milančeta
Guest- Guest
Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
Guest- Guest
Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja bih radije onu njegovu klasičnu "Znam kako vam je i meni je lani pukla cijev".RayMabus wrote:Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pupovac u ime HDZ-a nije prihvatio uvjete?
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
Ili s tvojom slikom i ispod piše "Mrzin Italiju".
Guest- Guest
jasambrend wrote:Pupovac u ime HDZ-a nije prihvatio uvjete?
Guest- Guest
jastreb wrote:Ja bih radije onu njegovu klasičnu "Znam kako vam je i meni je lani pukla cijev".RayMabus wrote:Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
Koji je to Bog :)) ovi izgube sve u poplavi a ovaj....a lol jebote.
Guest- Guest
Još mi se nisi ispričao ?MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
Jadni pokušaji da kontranapadima mene omalowažiš.
Prejadno.
Jbga nauči preči preko ega i kad nešto neznaš onda lijepo kažeš neznam i swe riješeno.
Meni češ dosadi a sebe češ bezweze opteretit jer sam ja to zaborawio a ti još spominješ ( znači da ti je u mislima )
Last edited by RayMabus on 29/9/2016, 18:01; edited 1 time in total
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Pupovac u ime HDZ-a nije prihvatio uvjete?
RayMabus wrote:Još mi se nisi ispričao ?MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
Prejadno.
Jbga nauči preči preko ega i kad nešto neznaš onda lijepo kažeš neznam i swe riješeno.
Meni češ dosadi a sebe češ bezweze opteretit jer sam ja to zaborawio a ti još spominješ ( znači da ti je u mislima )
Oprosti. Necu vise nikada.
Guest- Guest
Ne wrijedi.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Još mi se nisi ispričao ?MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.MaximusDecimusMiridije wrote:Za par godina ce mlati ljevicari furati slike Milanovica na majicama ispod kojih ce pisati "Samo vas gledam Boga li vam vasega" :))
Prejadno.
NIsi pitao a šta to nisam znao ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne wrijedi.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Još mi se nisi ispričao ?MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:
Ili s natpisom ispod njegowe slike : Prčin ti mater.
Prejadno.
Šta to nisi znao?
Guest- Guest
NIsi znao šta je rekao Sokrat.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Ne wrijedi.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Još mi se nisi ispričao ?MaximusDecimusMiridije wrote:
Prejadno.
Šta to nisi znao?
2014-04-11
Rekao je : znam da ništa ne znam.
VAŽNA NAPOMENA
Dok čitate ovu knjigu pazite da nikad ne prijeđete preko
riječi koju u potpunosti ne razumijete.
Jedini razlog zbog kojega ljudi odustanu od učenja, zbune se ili
uopće ne mogu učiti jest upravo taj što su prešli preko riječi koju nisu razumjeli.
Zbunjenost ili nemogućnost razumijevanja ili učenja dolazi NAKON riječi koju osoba nije definirala i razumjela.
Je li Vam se ikad dogodilo da ste došli do kraja stranice i ustanovili da ne znate što ste upravo pročitali? Dakle, negdje prije na toj stranici prešli ste preko riječi za koju niste imali definiciju, ili ste pak imali pogrešnu definiciju.
Evo primjera: "Pokazalo se da su djeca, u krepuskularno doba dana bila mirnija; inače su bila kudikamo živahnija." Vidite što se događa.
Mislite da niste razumjeli cijelu ideju, ali do toga dolazi samo zbog
jedne riječi koju niste mogli definirati, krepuskularno, koja znači sumračno, sutonski.
Ne znači da ćete morati pogledati samo nove i neuobičajene riječi.
Neke često korištene riječi također mogu biti pogrešno definirane i stoga uzrokovati zbunjenost.
Nikada ne prelazite preko nedefinirane riječi — to je najvažniji podatak na cijelom području učenja. Svaki predmet koji ste počeli a zatim prestali proučavati, sadržavao je riječi koje ste propustili definirati.
Stoga, dok proučavate ovu knjigu nipošto ne preskačite riječi koje niste u potpunosti razumjeli. Ako Vas sadržaj počne zbunjivati ili Vam se učini neshvatljivim, zacijelo se neposredno prije toga pojavila riječ koju niste razumjeli. Stanite, vratite se do mjesta u tekstu PRIJE nego što su se pojavile teškoće, pronađite riječ koju niste razumjeli i definirajte je.
Važna napomena
VAŽNA NAPOMENA
Dok čitate ovu knjigu pazite da nikad ne prijeđete preko
riječi koju u potpunosti ne razumijete.
Jedini razlog zbog kojega ljudi odustanu od učenja, zbune se ili
uopće ne mogu učiti jest upravo taj što su prešli preko riječi koju nisu razumjeli.
Zbunjenost ili nemogućnost razumijevanja ili učenja dolazi NAKON riječi koju osoba nije definirala i razumjela.
Je li Vam se ikad dogodilo da ste došli do kraja stranice i ustanovili da ne znate što ste upravo pročitali? Dakle, negdje prije na toj stranici prešli ste preko riječi za koju niste imali definiciju, ili ste pak imali pogrešnu definiciju.
Evo primjera: "Pokazalo se da su djeca, u krepuskularno doba dana bila mirnija; inače su bila kudikamo živahnija." Vidite što se događa.
Mislite da niste razumjeli cijelu ideju, ali do toga dolazi samo zbog
jedne riječi koju niste mogli definirati, krepuskularno, koja znači sumračno, sutonski.
Ne znači da ćete morati pogledati samo nove i neuobičajene riječi.
Neke često korištene riječi također mogu biti pogrešno definirane i stoga uzrokovati zbunjenost.
Nikada ne prelazite preko nedefinirane riječi — to je najvažniji podatak na cijelom području učenja. Svaki predmet koji ste počeli a zatim prestali proučavati, sadržavao je riječi koje ste propustili definirati.
Stoga, dok proučavate ovu knjigu nipošto ne preskačite riječi koje niste u potpunosti razumjeli. Ako Vas sadržaj počne zbunjivati ili Vam se učini neshvatljivim, zacijelo se neposredno prije toga pojavila riječ koju niste razumjeli. Stanite, vratite se do mjesta u tekstu PRIJE nego što su se pojavile teškoće, pronađite riječ koju niste razumjeli i definirajte je.
2014-04-11
Nedowoljno.MaximusDecimusMiridije wrote:Ok. Ispričavam se i Sokratu.
Objasni mi šta znači riječ izwoz .....koju nisi shwatio i čije značenje nerazumiješ ( šta je razlog preprike s menom tu wečer ) ?
2014-04-11
Izvoz
Izvoz (ili export) označava količinu robe, dobara, usluge, tehnologije, licenca i autorskih prava, koje je država u stanju proizvesti i izvoziti u inozemstvo.
Većina današnjih bogatih zemalja (kao što su Japan, SAD, Njemačka) je stekla bogatstvo kroz izvoz svojih proizvoda u inozemstvo.
Ako je vrijednost izvoza veća od vrijednosti uvoza, razlika pridonosi povišenju bruto domaćeg proizvoda.
----------
Izvoz (ili export) označava količinu robe, dobara, usluge, tehnologije, licenca i autorskih prava, koje je država u stanju proizvesti i izvoziti u inozemstvo.
Većina današnjih bogatih zemalja (kao što su Japan, SAD, Njemačka) je stekla bogatstvo kroz izvoz svojih proizvoda u inozemstvo.
Ako je vrijednost izvoza veća od vrijednosti uvoza, razlika pridonosi povišenju bruto domaćeg proizvoda.
----------
2014-04-11
RayMabus wrote:Izvoz
----------
World's largest arms exporters
The units in this table are so-called trend indicator values expressed in millions of U.S. dollars at 1990s prices. These values do not represent real financial flows but are a crude instrument to estimate volumes of arms transfers, regardless of the contracted prices, which can be as low as zero in the case of military aid. Ordered by descending 2014 values. The information is from the Stockholm International Peace Research Institute.[15]1 | United States | 10194 |
2 | Russia | 5971 |
3 | China | 1978 |
4 | United Kingdom | 1200 |
5 | France | 1110 |
6 | Germany | 1083 |
7 | Israel | 1074 |
8 | Spain | 824 |
9 | Italy | 786 |
10 | Ukraine | 664 |
11 | Netherlands | 561 |
12 | Sweden | 394 |
13 | Switzerland | 350 |
14 | Turkey | 274 |
15 | Canada | 234 |
https://en.wikipedia.org/wiki/Arms_industry#World.27s_largest_arms_exporters
2014-04-11
Sve si ti bio u pravu, ja sam sve u krivu bio. Necu vise nikad.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» prekinuti pregovori sa euaz-unijom
» ''Tko je to pokušao prekinuti debatu?''
» Pregovori između Plenkovića i Petrova iznenadno prebačeni u prostorije MOST-a
» Propali koalicijski pregovori u Njemačkoj
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» ''Tko je to pokušao prekinuti debatu?''
» Pregovori između Plenkovića i Petrova iznenadno prebačeni u prostorije MOST-a
» Propali koalicijski pregovori u Njemačkoj
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem