Umrli
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umrli
Winter is coming wrote:nijesam nikad vidio da je prikucano uz neku reklamu,samo strogo uz drvoudba wrote:Vaš naziv za osmrtnicu, ono što se prikuca na banderu odmah do onih reklama za brze kredite gdje otrgneš broj telefona. Smrtovnica je izvod iz matične knjige umrlih.Winter is coming wrote:nijesam cuo za taj naziv,zvuci kao neka novotarijaudba wrote:Ne kažete vi umrlica?Winter is coming wrote:valjda zato jer volim da me svi ne razumijete
udba- Posts : 4945
2015-11-10
sta je onaj umro tek 2075
2014-04-14
ODLAZAK POPULARNE PJEVAČICE
04.10.2016. | 16:33
Umrla Ljupka Dimitrovska
odlazak popularne pjevačice
Previous
Next
Piše T.S.M.
Foto Hanza Media
Podijeli na Facebook-u Podijeli na Twitter-u Pošalji na email
Nakon kratke i teške bolesti, u ponedjeljak polijepodne umrla je Ljupka Dimitrovska, doznajemo od Hrvatske glazbene unije. Posljdnji ispraćaj bit će u uskom krugu obitelji.
Ljupka Dimitrovska Kalogjera rođena je 1946. godine u Skopju. Bila je velikan zabavne glazbe i šlagera na prostorima bivše Jugoslavije, a vrh svoje popularnost dosegnula je 70-ih i 80-ih godina.
Svoj prvi album pod nazivom "Ljupka" objavljen je 1975. godine. Iza legendarne pjevačice je gotovo pola stoljeća na glazbenoj sceni, tijekom kojih je otpjevala brojne nezaboravne pjesme, koje joj je napisao njezin pokojni suprug Nikica Kalogjera, a uz koje su se zaljubljivale mnoge generacije.
Dimitrovska je sudjelovala na Jugoviziji 1970. s pjesmom Bay, bay s kojom je osvojila 6. mjesto. Više je puta pjevala na Splitskom je festivalu - 1976. otpjevala je pjsmu Ćao, 1977. Eto tako nije lako, 1978. Tvoja barka mala, 1980. u duetu s Ivicom Šerfezijem Majka Maru, naredne godine Maestral, 1983. Ne vjeruj mi ništa i 1994. Lipa Dalmacija.
Veliki su joj hitovi bile i pjesme Ćibu, ćiba, Ja ga hoću, a on mene neće, Godine nisu važne, Ljutiće se moja majka, Nema više ljubavi…
Glazbeni uspjeh postigla je ne samo na prostoru bivše Jugoslavije, već i u Istočnoj Njemačkoj, Čehoslovačkoj, Grčkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama.
04.10.2016. | 16:33
Umrla Ljupka Dimitrovska
odlazak popularne pjevačice
Previous
Next
Piše T.S.M.
Foto Hanza Media
Podijeli na Facebook-u Podijeli na Twitter-u Pošalji na email
Nakon kratke i teške bolesti, u ponedjeljak polijepodne umrla je Ljupka Dimitrovska, doznajemo od Hrvatske glazbene unije. Posljdnji ispraćaj bit će u uskom krugu obitelji.
Ljupka Dimitrovska Kalogjera rođena je 1946. godine u Skopju. Bila je velikan zabavne glazbe i šlagera na prostorima bivše Jugoslavije, a vrh svoje popularnost dosegnula je 70-ih i 80-ih godina.
Svoj prvi album pod nazivom "Ljupka" objavljen je 1975. godine. Iza legendarne pjevačice je gotovo pola stoljeća na glazbenoj sceni, tijekom kojih je otpjevala brojne nezaboravne pjesme, koje joj je napisao njezin pokojni suprug Nikica Kalogjera, a uz koje su se zaljubljivale mnoge generacije.
Dimitrovska je sudjelovala na Jugoviziji 1970. s pjesmom Bay, bay s kojom je osvojila 6. mjesto. Više je puta pjevala na Splitskom je festivalu - 1976. otpjevala je pjsmu Ćao, 1977. Eto tako nije lako, 1978. Tvoja barka mala, 1980. u duetu s Ivicom Šerfezijem Majka Maru, naredne godine Maestral, 1983. Ne vjeruj mi ništa i 1994. Lipa Dalmacija.
Veliki su joj hitovi bile i pjesme Ćibu, ćiba, Ja ga hoću, a on mene neće, Godine nisu važne, Ljutiće se moja majka, Nema više ljubavi…
Glazbeni uspjeh postigla je ne samo na prostoru bivše Jugoslavije, već i u Istočnoj Njemačkoj, Čehoslovačkoj, Grčkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Preminuo Saša Zurovac, izvođač pesme „Na morskome plavom žalu
Novosti online | 10. oktobar 2016. 17:51 | Komentara: 4Saša Zurovac, izvođač popularne pesme "Na morskome plavom žalu" iz Kusturičinog filma "Sećaš li se Doli Bel", preminuo je u subotu u 69. godini
Saša Zurovac, izvođač popularne pesme "Na morskome plavom žalu" iz Kusturičinog filma "Sećaš li se Doli Bel", preminuo je u subotu u 69. godini.
Zurovac se proslavio pre 35 godina ulogom Klikera u čuvenom filmu Emira Kusturice, ali posebnu filmsku slavu nikada nije dosegao.
Zurovac je, kako piše N1, boravio u zavodima za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba u Pazariću, Fojnici i Bakovićima pre nego što je 8. oktobra preminuo u 69. godini.
Sahrana Saše Zurovca biće 12. oktobra u 15 sati na sarajevskom Gradskom groblju Bare
Guest- Guest
laka mu crna zemlja
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Ovih 11 koji su noćas umrli, nisu umrli od karijesa'
» Samo sto nisu umrli od gladi
» Prvi umrli od korone u Sloveniji
» Umrli Željko Mijač i Borislav Bora Ivkov
» Dvoje hrvatskih povratnika u BiH pretučeni i opljačkani. Umrli od teških ozljeda.
» Samo sto nisu umrli od gladi
» Prvi umrli od korone u Sloveniji
» Umrli Željko Mijač i Borislav Bora Ivkov
» Dvoje hrvatskih povratnika u BiH pretučeni i opljačkani. Umrli od teških ozljeda.
Page 2 of 2