Karačmarko izgubio i na Upravnom sudu
Page 1 of 1
Karačmarko izgubio i na Upravnom sudu
Upravni sud u Zagrebu odbio je tužbu Tomislava Karamarka kojom je tražio poništenje odluke Povjerenstva za sukob interesa i ustanovio da je bivši HDZ-ov šef povrijedio načela djelovanja u obnašanju dužnosti.
A jadan!
link
A jadan!
link
Re: Karačmarko izgubio i na Upravnom sudu
Bilo bi čudno da je dobio, još bi samo trebalo ispast da je čist, a već ga je hdz spustio niz školjku, povukao vodu i izabrao novog vođu. Da je dobio, naredio bi poništavanje izbora, micanje Plenkovića i vraćanje u vremensku točku gdje je s Petrovom pregovarao koju boju fotelje će ko..
ustaše bojkotiraju temu. samo se nesvrstani udba odvažio komentirati.
Guest- Guest
ghdi je onaj Posilni Karamarkov,na Forumu,Votka LoLter???..nije sto godina bijo tu???
Guest- Guest
bogomdani wrote:ghdi je onaj Posilni Karamarkov,na Forumu,Votka LoLter???..nije sto godina bijo tu???
ja nigdje sa zdravim razumom ne vidjeh sukob interesa, a nije ga našlo ni Povjerensto jer bi u tom slučaju odredilo kaznu.. ovo će biti samo još jedna od političko-sudskih trakavica kao u slučaju Sanader samo što je Plenković uzeo stvar tj. HDZ u svoje diplomatske ruke - koga smeta nek se šeta... a može šetati i pse...
Guest- Guest
cuj,igra za mase..ionako Pokarani ima procjenjeno oko 30 miljuna Ojra,a time moze kupovati suce,ovo,ono,vamo,tamo...malo ce se dizati buka,mozda dobije packe,i to je to..Lika sa lovom nitko ne dira..metilda wrote:bogomdani wrote:ghdi je onaj Posilni Karamarkov,na Forumu,Votka LoLter???..nije sto godina bijo tu???
ja nigdje sa zdravim razumom ne vidjeh sukob interesa, a nije ga našlo ni Povjerensto jer bi u tom slučaju odredilo kaznu.. ovo će biti samo još jedna od političko-sudskih trakavica kao u slučaju Sanader samo što je Plenković uzeo stvar tj. HDZ u svoje diplomatske ruke - koga smeta nek se šeta... a može šetati i pse...
Guest- Guest
na mrtvog lava i zecovima se kurac dize, sad bi bilo karamarku najbolje da lovicu koju je zastekao ulozi u neki biznis u nekoj dalekoj zemlji i kaze zbogom zohari, jer ovdje ce ga sad cipelarit svi koji su mu do jucer virili iz supka
et,malo daljnji susjed Strepački je poprodavao kompozicije vlakova i lokomotiva od Šecerane,i popola u Austriji sa austrijancem otvorio neku kliniku..Leviathan2 wrote:na mrtvog lava i zecovima se kurac dize, sad bi bilo karamarku najbolje da lovicu koju je zastekao ulozi u neki biznis u nekoj dalekoj zemlji i kaze zbogom zohari, jer ovdje ce ga sad cipelarit svi koji su mu do jucer virili iz supka
Pojeo fuk magarca,a telad mu snishodljivo kima glavom i pozdravlja ga...pa ebote,takav narod i treba ogoliti do gole koze,kad su telad..
Guest- Guest
bogomdani wrote:cuj,igra za mase..ionako Pokarani ima procjenjeno oko 30 miljuna Ojra,a time moze kupovati suce,ovo,ono,vamo,tamo...malo ce se dizati buka,mozda dobije packe,i to je to..Lika sa lovom nitko ne dira..metilda wrote:bogomdani wrote:ghdi je onaj Posilni Karamarkov,na Forumu,Votka LoLter???..nije sto godina bijo tu???
hi .. hi.. pa ako itko ima love onda je to Sanader.. pa ga diralo...
Guest- Guest
a dobro..kakogod,likovi teme i sama tema su mi u biti nezanimljivi..vise volim teme iz svijeta...ajd Zdravo!!!
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:na mrtvog lava i zecovima se kurac dize, sad bi bilo karamarku najbolje da lovicu koju je zastekao ulozi u neki biznis u nekoj dalekoj zemlji i kaze zbogom zohari, jer ovdje ce ga sad cipelarit svi koji su mu do jucer virili iz supka
znaci bosni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bogomdani wrote:a dobro..kakogod,likovi teme i sama tema su mi u biti nezanimljivi..vise volim teme iz svijeta...ajd Zdravo!!!
dobar tek.. ideš fakat na večeru, znam te...
Guest- Guest
aa..mmm..jeo sam vec,cak i dupe zasladio..sad slijedi ananas,pa Amareto sladoled pa krigl 0.5 Zlatopramenametilda wrote:bogomdani wrote:a dobro..kakogod,likovi teme i sama tema su mi u biti nezanimljivi..vise volim teme iz svijeta...ajd Zdravo!!!
dobar tek.. ideš fakat na večeru, znam te...
Guest- Guest
metilda wrote:bogomdani wrote:ghdi je onaj Posilni Karamarkov,na Forumu,Votka LoLter???..nije sto godina bijo tu???
a hebeni si ti i stručnjak
tuci žabe po Neretvi i beri raštiku, to ti ide
Guest- Guest
A gdje je Karačmarko kojim nam je drug ero prijetio?Leviathan2 wrote:na mrtvog lava i zecovima se kurac dize, sad bi bilo karamarku najbolje da lovicu koju je zastekao ulozi u neki biznis u nekoj dalekoj zemlji i kaze zbogom zohari, jer ovdje ce ga sad cipelarit svi koji su mu do jucer virili iz supka
Gdje je na listi?
provocator wrote:A gdje je Karačmarko kojim nam je drug ero prijetio?Leviathan2 wrote:na mrtvog lava i zecovima se kurac dize, sad bi bilo karamarku najbolje da lovicu koju je zastekao ulozi u neki biznis u nekoj dalekoj zemlji i kaze zbogom zohari, jer ovdje ce ga sad cipelarit svi koji su mu do jucer virili iz supka
Gdje je na listi?
Otišao je na Malo Vitra i reko svima "ko vas jebe, ja ću tu ginut za lustraciju da nam svima bude bolje, a vi će te meni afere namještat, mrš".
udba- Posts : 4945
2015-11-10
metilda wrote:bogomdani wrote:ghdi je onaj Posilni Karamarkov,na Forumu,Votka LoLter???..nije sto godina bijo tu???
Neovisno hrvatsko pravosuđe...poštenom nalazniku koji ga pronađe darujemo prelijepu državu i četiri milijuna robova...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Mesic izgubio na sudu zbog cekova iz Australije
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Ode Karačmarko!
» A gdje je Karačmarko?
» Karačmarko: Naknade za novorođenčad samo za zaslužne a ne siromašne
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Ode Karačmarko!
» A gdje je Karačmarko?
» Karačmarko: Naknade za novorođenčad samo za zaslužne a ne siromašne
Page 1 of 1