Za vikend šatori - "Kupujmo hrvatsko 2016"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Za vikend šatori - "Kupujmo hrvatsko 2016"
dzango wrote:Teško će ovaj da zna šta je drnč ako nije bio u JNA.udba wrote:Meni su malo vukla na DRNČ.marcellus wrote:udba wrote:A ova "Afrička šljiva" koju reklamiraju, jel to domaće?
Čini mi se je to dobra stvar protiv glavobolje, al ne bih uzimo ako nije naše, recimo Končar ili 29 novembar.
jel ikad otkriveno po čemu su imala okus ona gotova jela 29 novembar? Sva su imala isti.
bio, odrobijo godinu dana + 7 dana vojnog zatvora
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ja se ne slazem da je uvozno bolje i jeftinje,ne,mozda u nekim slucajevima jeftinije ali ne i boljeudba wrote:Ne znam, ali kažu da je prije nešto godina i srpska privredna komora imala akciju "kupujmo srpsko" pa je HDZ kupio Pupovca. Ali i Srbi se slažu kao i mi da je uvozno bolje i jeftinije, zato imamo Plenkovića i Vučića.Winter is coming wrote:kazu da je bijeli luk iz brguda najbolji,jel to istina?udba wrote:Imate li vi isto akcije "kupujmo srpsko", recimo kninski krumpir ili benkovački kamen?dzango wrote:I ja isto. A mleveno meso ni za kurac. Masno do zla boga.
2014-04-14
Ne znam šta ti je GINA. Drnča sam preskakao. Ako sam baš gladan, odem do helikoptera i uzmem mesni narezak.jastreb wrote:DRNČ se koristio i u HV. A primali smo i SDO. Jedino nije bilo GINA.dzango wrote:Teško će ovaj da zna šta je drnč ako nije bio u JNA.udba wrote:Meni su malo vukla na DRNČ.marcellus wrote:udba wrote:A ova "Afrička šljiva" koju reklamiraju, jel to domaće?
Čini mi se je to dobra stvar protiv glavobolje, al ne bih uzimo ako nije naše, recimo Končar ili 29 novembar.
jel ikad otkriveno po čemu su imala okus ona gotova jela 29 novembar? Sva su imala isti.
Na današnjem globalnom tržištu ne gledaš odakle je. Osim toga, šta i ako je paradajz domaći ako je sjeme uvozno, humus uvozni, gnojivo uvozno, špricano uvoznim otrovima, lampa za svjetlo uvozno, ispada da je samo smog kojeg je biljka udisala domaći.Winter is coming wrote:ja se ne slazem da je uvozno bolje i jeftinje,ne,mozda u nekim slucajevima jeftinije ali ne i bolje
Mene nisu hteli da vode u zatvor jer sam rekao da me boli kurac i da me vode.marcellus wrote:dzango wrote:Teško će ovaj da zna šta je drnč ako nije bio u JNA.udba wrote:Meni su malo vukla na DRNČ.marcellus wrote:udba wrote:A ova "Afrička šljiva" koju reklamiraju, jel to domaće?
Ne kažem ja, može biti da domaći proizvođač vodi računa o standardima, znam čovjeka koji u ormarima uzgaja par tegli marice, roba je fantastična, RayMabus zna.
Generalna inspekcija Narodne armije.dzango wrote:
Ne znam šta ti je GINA.
Obično je kačila svaku klasu bar jednom. Dolazili su u inspekciju glavonje iz BG ili komande VO i sve je moralo biti cakum-pakum.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E ja sam to srećom izbegao. Kod je uhvatilo rokanje pa nisu imali vremena za zajebanciju.jastreb wrote:Generalna inspekcija Narodne armije.dzango wrote:
Ne znam šta ti je GINA.
Obično je kačila svaku klasu bar jednom. Dolazili su u inspekciju glavonje iz BG ili komande VO i sve je moralo biti cakum-pakum.
dzango wrote:Mene nisu hteli da vode u zatvor jer sam rekao da me boli kurac i da me vode.marcellus wrote:dzango wrote:Teško će ovaj da zna šta je drnč ako nije bio u JNA.udba wrote:Meni su malo vukla na DRNČ.marcellus wrote:
nisi ništa propustio. osim da naučiš hodati u vojničkim čizmama bez žniranaca (pertli).
Similar topics
» Kupujmo hrvatsko
» Nevidljiva ruka protiv "Kupujmo hrvatsko!"
» Kupujmo domaće
» Izbjeglički šatori u glavnom gradu EU
» Gdje su kontejneri, šatori i agregati?
» Nevidljiva ruka protiv "Kupujmo hrvatsko!"
» Kupujmo domaće
» Izbjeglički šatori u glavnom gradu EU
» Gdje su kontejneri, šatori i agregati?
Page 3 of 3