Brenitelji ponudili se dekanu FF kao pomoć u obrani od studentskih i profesorskih buntovnjaka
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brenitelji ponudili se dekanu FF kao pomoć u obrani od studentskih i profesorskih buntovnjaka
......bumo videli...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brenitelji ponudili se dekanu FF kao pomoć u obrani od studentskih i profesorskih buntovnjaka
Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
Tko je ona. Kakvu ulogu ima na faksu,ako uopće i ima nekakvu,o tome ne znamo ništa.
Trebalo bi malo pogledati komentare.
Ovako možemo samo špekulirati.
Tko je ona. Kakvu ulogu ima na faksu,ako uopće i ima nekakvu,o tome ne znamo ništa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
2015-09-08
Tebi ne vjerujem više ni da mi kažeš da je more slano.vuksadinare wrote:M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
2014-04-22
..ja ti kazem ozbiljno..a ti kako hoces..bumo videli...jastreb wrote:Tebi ne vjerujem više ni da mi kažeš da je more slano.vuksadinare wrote:M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
2015-09-08
Maja Jurkovićvuksadinare wrote:M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
Guest- Guest
ne znam..ali ako je ona kako sam rekao...ako se ustvrdi onda ona drzi stranu dekana previsica...Eva wrote:Maja Jurkovićvuksadinare wrote:M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
2015-09-08
..i ako su ovo bunđije napravili...ne pise im se dobro....
2015-09-08
Pa vidim da nemaš pojma, a Majin auto su zapalilivuksadinare wrote:ne znam..ali ako je ona kako sam rekao...ako se ustvrdi onda ona drzi stranu dekana previsica...Eva wrote:Maja Jurkovićvuksadinare wrote:M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
Guest- Guest
pa gdje to pise..?..pisu inicijaliEva wrote:Pa vidim da nemaš pojma, a Majin auto su zapalilivuksadinare wrote:ne znam..ali ako je ona kako sam rekao...ako se ustvrdi onda ona drzi stranu dekana previsica...Eva wrote:Maja Jurkovićvuksadinare wrote:M.J..kazes?..ako je ta na koju misim ona drzi stranu dekana previsica...jastreb wrote:Izvještaj je štur. Znamo da je oštećena izvjesna M.J.
2015-09-08
Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
Guest- Guest
..trenutno imaju slobodno....Eva wrote:Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
2015-09-08
Eto zašto sam rekao da mu ne vjerujem ni da mi kaže da je more slano.Eva wrote:Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
Njegovi izvori? "Neki Hrvati iz Knina" koji su mu dali podatak da je Grčić bio na barikadama.
2014-04-22
A da je pitao Jodu, sve bi o Grčiću saznao u dve minute.jastreb wrote:Eto zašto sam rekao da mu ne vjerujem ni da mi kaže da je more slano.Eva wrote:Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
Njegovi izvori? "Neki Hrvati iz Knina" koji su mu dali podatak da je Grčić bio na barikadama.
Guest- Guest
..cega si se ti uhvatio....je'l ima dokaza da nije..ili s evjeruje grcicu na njegovu rijec...jastreb wrote:Eto zašto sam rekao da mu ne vjerujem ni da mi kaže da je more slano.Eva wrote:Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
2015-09-08
Onda ne bi bilo zanimljivo.Eva wrote:A da je pitao Jodu, sve bi o Grčiću saznao u dve minute.jastreb wrote:Eto zašto sam rekao da mu ne vjerujem ni da mi kaže da je more slano.Eva wrote:Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
2014-04-22
Nije još prerasel fazu izmišljanja.jastreb wrote:Onda ne bi bilo zanimljivo.Eva wrote:A da je pitao Jodu, sve bi o Grčiću saznao u dve minute.jastreb wrote:Eto zašto sam rekao da mu ne vjerujem ni da mi kaže da je more slano.Eva wrote:Joj, pa imam ja svoje izvore. Tvoja agencija ti niš ne javlja?
Guest- Guest
uostalom da su vidjeli grcica na barikadam potvrdilo ej vise studenata sa splitskog faksa koji su iz kninskog i drniskog kraja...uostalom grcic bas nije ni decidirano potvrdio da nije ni bio..evo jedne njegove izjave..'osbno nisam bio na barikadama ali da sam se mogao zateci u neko vrijeme blizu njih mogao sam se,uostalom pa ja sam iz tog kraja i u to vrijeme sam bio na godisnjem pa shodno tome sam morao proci pokraj njih hoces neces a i na tim barikadama su bili moji susjedi,poznanici ui znao sam se ponekad zaustaviti popricati sa njima.ne vidimtu nista lose.'....
2015-09-08
Opet izmišljaš i lažeš. Grčić je izjavio sasvim suprotno;da nikad u to doba nije napustio Split. Jedini "dokaz" protiv Grčića bila je ona slika koja prikazuje četničkog vojvodu Mitra Maksimovića-Mandu snimljenu negdje na Majevici,a koja sa Grčićem veze nema.vuksadinare wrote:uostalom da su vidjeli grcica na barikadam potvrdilo ej vise studenata sa splitskog faksa koji su iz kninskog i drniskog kraja...uostalom grcic bas nije ni decidirano potvrdio da nije ni bio..evo jedne njegove izjave..'osbno nisam bio na barikadama ali da sam se mogao zateci u neko vrijeme blizu njih mogao sam se,uostalom pa ja sam iz tog kraja i u to vrijeme sam bio na godisnjem pa shodno tome sam morao proci pokraj njih hoces neces a i na tim barikadama su bili moji susjedi,poznanici ui znao sam se ponekad zaustaviti popricati sa njima.ne vidimtu nista lose.'....
2014-04-22
....ja ne lazem..on ej taj koji laze ili ti...grcic ej prije par godian kad se to pojavilo izjavio...onako kako sam napisao...a to da je u splitu bio to ej rekao prije dvije godine...jastreb wrote:Opet izmišljaš i lažeš. Grčić je izjavio sasvim suprotno;da nikad u to doba nije napustio Split. Jedini "dokaz" protiv Grčića bila je ona slika koja prikazuje četničkog vojvodu Mitra Maksimovića-Mandu snimljenu negdje na Majevici,a koja sa Grčićem veze nema.vuksadinare wrote:uostalom da su vidjeli grcica na barikadam potvrdilo ej vise studenata sa splitskog faksa koji su iz kninskog i drniskog kraja...uostalom grcic bas nije ni decidirano potvrdio da nije ni bio..evo jedne njegove izjave..'osbno nisam bio na barikadama ali da sam se mogao zateci u neko vrijeme blizu njih mogao sam se,uostalom pa ja sam iz tog kraja i u to vrijeme sam bio na godisnjem pa shodno tome sam morao proci pokraj njih hoces neces a i na tim barikadama su bili moji susjedi,poznanici ui znao sam se ponekad zaustaviti popricati sa njima.ne vidimtu nista lose.'....
2015-09-08
Ti samo povremeno pišeš neistinu.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska moli za pomoć EU u obrani od ruske propagande, preklinje!
» SAD-e tone: policija hapsi dužnike zbog studentskih zajmova
» IMA KO HOĆE Oni su se ponudili da podignu TRAMPOV ZID
» Što su nam ponudili na Dori, tko odnosi pobjedu
» BOMBA SA POLJUDA!Mamicu ponudili mjesto menadzera engleskog tipa
» SAD-e tone: policija hapsi dužnike zbog studentskih zajmova
» IMA KO HOĆE Oni su se ponudili da podignu TRAMPOV ZID
» Što su nam ponudili na Dori, tko odnosi pobjedu
» BOMBA SA POLJUDA!Mamicu ponudili mjesto menadzera engleskog tipa
Page 3 of 4