Prvo gay vjenčanje zatvorenika u Gospiću
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prvo gay vjenčanje zatvorenika u Gospiću
Eva wrote:Pa kaj ta alka ni malo gay igra. Ono svaki vojvoda ima svog momka.
I gadja velikim štapom rupu :))
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
A čuj, Turci donijeli sexualne slobode u puritansku Europu.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Pa kaj ta alka ni malo gay igra. Ono svaki vojvoda ima svog momka.
I gadja velikim štapom rupu :))
Guest- Guest
Malo ste se zajebali.
Alka ipak ima više rupa,što nedvojbeno ukazuje da se radi o ženskom elementu.
Alka ipak ima više rupa,što nedvojbeno ukazuje da se radi o ženskom elementu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Alka je opcenito zesci cirkus....svaki puta kad sam krenuo raspravljati s nekim o istoj. A tko je infisan u istu naljuti se na mene. Lijepo objasnis ljudima....nije bila nikakva bitka, bilo malo pucnjave topovima i to je to. Alkari nisu nikakvi vitezovi bili...ono konjice sto je i izaslo je izaslo kad je sve bilo gotovo i napali nekakve pozadinske jedinice s kolima i slicno. Turci se nisu razbjezali radi junackih Sinjana nego sto se pojavilo par pukovnija linijskog pjesastva iz Dalmacije di su ovi zakljucili da je vrag odnio salu....gradu se nisu ni priblizili jer je u gradu bilo par za to vrijeme izrazito modernih komada artiljerije (kojima su opet rukovali stranci). I onda lijepo reces da uniforma konjanika nema veze s istinom....prije bi trebala biti onako slicnija onome sto su turci nosili. A sva imena,cinovi,oruzje pa i sama rijec Alka...su turskoga podrijetla.....obicno to kazes ljudima i netko se odmah hoce tuci s tobom.
Guest- Guest
A glavnu nagradu će dodijeliti Pusić i proglasiti Popivodu godine. Za kog je on ono igro?
Olimpiju.udba wrote:A glavnu nagradu će dodijeliti Pusić i proglasiti Popivodu godine. Za kog je on ono igro?
2014-04-22
Pa dobro, to je više brand i zakaj se ne bi prodavalo. Kad bi homo populacija shvatila da je to samo muška igra, možda bi i svjetski poznata postala. Kak Zrće mlati lovu, mogao bi i Sinj.MaximusDecimusMiridije wrote:Alka je opcenito zesci cirkus....svaki puta kad sam krenuo raspravljati s nekim o istoj. A tko je infisan u istu naljuti se na mene. Lijepo objasnis ljudima....nije bila nikakva bitka, bilo malo pucnjave topovima i to je to. Alkari nisu nikakvi vitezovi bili...ono konjice sto je i izaslo je izaslo kad je sve bilo gotovo i napali nekakve pozadinske jedinice s kolima i slicno. Turci se nisu razbjezali radi junackih Sinjana nego sto se pojavilo par pukovnija linijskog pjesastva iz Dalmacije di su ovi zakljucili da je vrag odnio salu....gradu se nisu ni priblizili jer je u gradu bilo par za to vrijeme izrazito modernih komada artiljerije (kojima su opet rukovali stranci). I onda lijepo reces da uniforma konjanika nema veze s istinom....prije bi trebala biti onako slicnija onome sto su turci nosili. A sva imena,cinovi,oruzje pa i sama rijec Alka...su turskoga podrijetla.....obicno to kazes ljudima i netko se odmah hoce tuci s tobom.
Guest- Guest
Koga boli curac... Bitno da mi slavimo!MaximusDecimusMiridije wrote:Alka je opcenito zesci cirkus....svaki puta kad sam krenuo raspravljati s nekim o istoj. A tko je infisan u istu naljuti se na mene. Lijepo objasnis ljudima....nije bila nikakva bitka, bilo malo pucnjave topovima i to je to. Alkari nisu nikakvi vitezovi bili...ono konjice sto je i izaslo je izaslo kad je sve bilo gotovo i napali nekakve pozadinske jedinice s kolima i slicno. Turci se nisu razbjezali radi junackih Sinjana nego sto se pojavilo par pukovnija linijskog pjesastva iz Dalmacije di su ovi zakljucili da je vrag odnio salu....gradu se nisu ni priblizili jer je u gradu bilo par za to vrijeme izrazito modernih komada artiljerije (kojima su opet rukovali stranci). I onda lijepo reces da uniforma konjanika nema veze s istinom....prije bi trebala biti onako slicnija onome sto su turci nosili. A sva imena,cinovi,oruzje pa i sama rijec Alka...su turskoga podrijetla.....obicno to kazes ljudima i netko se odmah hoce tuci s tobom.
U Istri postoji trka na prstenac,u mnogo čemu slična Alki.
2014-04-22
Covjeku objasnis lijepo sve a ovaj jok....izasla konjica s gospinom slikom na celu i razbjezali se Turci....reko je ok i to je to...blago meni.
Guest- Guest
I za Zagreb postoji legenda... Turci se utaborili odmah uz Savu. Pitanje dana kada će je prijeći i jurnuti na grad. Top cijevi uprene s gornjeg grada prema Savi bio je spreman za paljbu... Dvojica čuvara se napili i posvađali oko ženske kojima je ista zapela za oko. Pijani se počeli nagiuravati i top slučajno opalio... Pogodili, slučajno, sultanov šator i ubili ga. Nakon toga Turci su odlučili zaobići grad.
Sve je to nula prema legendi o picokima i obrani Đurđevca.provocator wrote:I za Zagreb postoji legenda... Turci se utaborili odmah uz Savu. Pitanje dana kada će je prijeći i jurnuti na grad. Top cijevi uprene s gornjeg grada prema Savi bio je spreman za paljbu... Dvojica čuvara se napili i posvađali oko ženske kojima je ista zapela za oko. Pijani se počeli nagiuravati i top slučajno opalio... Pogodili, slučajno, sultanov šator i ubili ga. Nakon toga Turci su odlučili zaobići grad.
Branitelji Đurđevca bili su opkoljeni,bez oružja i bez hrane.
Turci samo što nisu izvršili juriš. E onda Đurđevčani kolju pijevca,bacaju ga u top i ispaljuju prema turskim položajima.
Kad su Turci vidjeli da branitelji imaju hrane na bacanje,otišli su ća.
2014-04-22
Pošalji ga u SirijuMaximusDecimusMiridije wrote:Covjeku objasnis lijepo sve a ovaj jok....izasla konjica s gospinom slikom na celu i razbjezali se Turci....reko je ok i to je to...blago meni.
Guest- Guest
A čuj,a što reći na ono kad je Mojsije držao ruke u zraku,Izraelci su tukli Amalečane. Kad bi Mojsiju iznemogle ruke klonule,nadjačali bi Amalečani. Kako Mojsije više nije mogao držati ruke u zraku,držali su mu ih Aron i Hur i Amalečani su potučeni.Eva wrote:Pošalji ga u SirijuMaximusDecimusMiridije wrote:Covjeku objasnis lijepo sve a ovaj jok....izasla konjica s gospinom slikom na celu i razbjezali se Turci....reko je ok i to je to...blago meni.
2014-04-22
Pobjedu na osmanlija treba proslavit okretanjem odojaka i antiturskim parolama...ustred Sinja da stoji "Konstantinopol je naš " i "Deus Vult"
ne ovom pizdarijom, kao da bi naši antifašisti na Dan pobjede igrali balote/boće po Primorju i Dalmaciji
ne ovom pizdarijom, kao da bi naši antifašisti na Dan pobjede igrali balote/boće po Primorju i Dalmaciji
2014-04-15
S počasnim gostom Hasanom od kulturen_razbojnik wrote:Pobjedu na osmanlija treba proslavit okretanjem odojaka i antiturskim parolama...ustred Sinja da stoji "Konstantinopol je naš " i "Deus Vult"
Guest- Guest
Nikaj, svatko ima svoj marketing, ali i avijaciju i n-bombu pride, ak je pametan.jastreb wrote:A čuj,a što reći na ono kad je Mojsije držao ruke u zraku,Izraelci su tukli Amalečane. Kad bi Mojsiju iznemogle ruke klonule,nadjačali bi Amalečani. Kako Mojsije više nije mogao držati ruke u zraku,držali su mu ih Aron i Hur i Amalečani su potučeni.Eva wrote:Pošalji ga u SirijuMaximusDecimusMiridije wrote:Covjeku objasnis lijepo sve a ovaj jok....izasla konjica s gospinom slikom na celu i razbjezali se Turci....reko je ok i to je to...blago meni.
Guest- Guest
Eva wrote:S počasnim gostom Hasanom od kulturen_razbojnik wrote:Pobjedu na osmanlija treba proslavit okretanjem odojaka i antiturskim parolama...ustred Sinja da stoji "Konstantinopol je naš " i "Deus Vult"
Hasan bi došao prvi, ovi PC nebi da ni da je prasetina djaba
2014-04-15
provocator wrote:Markićka si kosu čupa!
zašto, jer dva pedera sjede na robiji?
Similar topics
» Prvo istospolno vjenčanje na otoku Krčiću
» Slovenci uveli istospolni brak, uskoro prvo vjenčanje dviju žena
» Iz koperskog zatvora pobjegla dva zatvorenika
» Počelo je: "Odbili su mi pregledati bolesnu majku na hitnoj u Gospiću"
» Izvanredni plenum HSP u Gospiću-nazočio i vladika HPC otac Alekdandar
» Slovenci uveli istospolni brak, uskoro prvo vjenčanje dviju žena