"Oni sarađuju sa Rusima, nama prigovaraju, šta to znači?"
Page 1 of 1
"Oni sarađuju sa Rusima, nama prigovaraju, šta to znači?"
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, jer je njihovo uvođenje suprotno interesima Srbije.
"Nećemo raditi protiv sebe i uvoditi sankcije onima koji nas podržavaju zato što oni koji nas ne podržavaju to traže od nas. Mi izgledamo možda naivno, ali nismo baš sasvim glupi. Mi smo Vlada Srbije, ne antisrpska vlada. Uvođenje sankcija Rusiji je protivno srpskim interesima i tačka, a siguran sam da cela Vlada tako misli", kazao je Dačić.
Dačić je na konferenciji za novinare u Ministarstvu spoljnih poslova rekao da "oni koji prigovaraju Srbiji" zbog izgradnje Južnog toka, zajedno sa Rusijom grade Severni tok.
"Znači li to da su oni građani prvog reda, a mi građani drugog?", upitao je Dačić.
Dačić se osvrnuo i na izvoz oružja iz Srbije u Saudijsku Arabiju, navodeći da ta zemlja "nije na crnoj listi".
"Velika Britanija je u Saudijsku Arabiju prošle godine izvezla oružje vredno tri milijarde funti, Nemačka je povećala izvoz na četiri milijarde, a Francuska na 12 milijardi funti. Ceo naš BDP je 30 milijardi. Koliko onda mi možemo da im prodamo oružje?", rekao je Dačić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=24&nav_category=11&nav_id=1180564
"Nećemo raditi protiv sebe i uvoditi sankcije onima koji nas podržavaju zato što oni koji nas ne podržavaju to traže od nas. Mi izgledamo možda naivno, ali nismo baš sasvim glupi. Mi smo Vlada Srbije, ne antisrpska vlada. Uvođenje sankcija Rusiji je protivno srpskim interesima i tačka, a siguran sam da cela Vlada tako misli", kazao je Dačić.
Dačić je na konferenciji za novinare u Ministarstvu spoljnih poslova rekao da "oni koji prigovaraju Srbiji" zbog izgradnje Južnog toka, zajedno sa Rusijom grade Severni tok.
"Znači li to da su oni građani prvog reda, a mi građani drugog?", upitao je Dačić.
Dačić se osvrnuo i na izvoz oružja iz Srbije u Saudijsku Arabiju, navodeći da ta zemlja "nije na crnoj listi".
"Velika Britanija je u Saudijsku Arabiju prošle godine izvezla oružje vredno tri milijarde funti, Nemačka je povećala izvoz na četiri milijarde, a Francuska na 12 milijardi funti. Ceo naš BDP je 30 milijardi. Koliko onda mi možemo da im prodamo oružje?", rekao je Dačić.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=24&nav_category=11&nav_id=1180564
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "Oni sarađuju sa Rusima, nama prigovaraju, šta to znači?"
Serbinho-3 wrote:
Nista, to je njihova zlatna koka, kojoj kasnije ispunjavaju lepe zelje na Balkanu i stite Muslimane.
2014-08-25
Kargo letovi iz Niša puni metaka srpske proizvodnje za ruske neprijatelje u Siriji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uvodjenje sankcija Rusiji bi bilo kao pucanje sebi u nogu
2014-04-14
Ne bih rekao, zna se sve oko tih letova, koje sada svako moze pratiti, flightradar24.com.
Dva Emirates 747-400 su bila u BGD, kad sam ja jednom bio, odneli oruzje dole za Kamerun ili neku Africku drzavu.
Generalno, ne mozes ti to da kontrolises, prodas oruzje Gabonu, Gabon naoruza ISIS, kasnije objave slike oruzje Made in Serbia i ti kriv pred celim Svetom, ostali se prave mutavi.
Dva Emirates 747-400 su bila u BGD, kad sam ja jednom bio, odneli oruzje dole za Kamerun ili neku Africku drzavu.
Generalno, ne mozes ti to da kontrolises, prodas oruzje Gabonu, Gabon naoruza ISIS, kasnije objave slike oruzje Made in Serbia i ti kriv pred celim Svetom, ostali se prave mutavi.
2014-08-25
Srbi izvoze oružje Saudijskoj Arabiji ali zna se kome to oružje ide..
ISILu i umjerenim kanibalima.. znaju to i Srbi, baš me zanima što pišu po komentarima
ISILu i umjerenim kanibalima.. znaju to i Srbi, baš me zanima što pišu po komentarima
Guest- Guest
samo idiot moze uvesti sankcije jednoj od dvije sile koje drmaju cijelim svijetom a da to dobro zavrsi po te idiote
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Najveći hrvatski tanker - Donat - ( Tankerska plovidba )
Tri predhodne ture - Novorosijsk - Rotterdam
( Lako se proveri na stranicama Tankerske )
Upravo pred Novorosijskom krca naftu.......Sankcije
ne budite naivni, kakve crne sankcije.
To je propaganda za stoku sitnoga zuba
http://www.marinetraffic.com/hr/ais/home/centerx:38/centery:45/zoom:11
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
In five weeks, apparently new Croatian rifles VHS-K2 in three different releases
from Wilayat Southern Iraq, Ninawa and North Baghdad
----------------------------------------------
I o čemu se vi onda tu raspravljate ?
2014-04-20
Oružje uzeto od ubijenih Hamasovaca.Yehudi wrote:
In five weeks, apparently new Croatian rifles VHS-K2 in three different releases
from Wilayat Southern Iraq, Ninawa and North Baghdad
----------------------------------------------
I o čemu se vi onda tu raspravljate ?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Znači ti veliš da je RH naoružava terorističku organizaciju Hamas
Imaš li kakav dokaz toj tvrdnji ....link ili sl.
PS - Na kojem bojištu je isis mogao oteti/zarobiti oružje od -hamasa-?
A i zašto bi kad su im metode i ciljevi isti
2014-04-20
Yehudi wrote:Najveći hrvatski tanker - Donat - ( Tankerska plovidba )
kralju nije sankcija u rusiji na naftu niti na išta drugo
sankcije su na proizvode zapadne industrije koje bi rusa mogla iskoristiti u vojne svrhe. dakle na oružje, ali rusima je problem neki njemački motori koji se koristili u nekim svojim brodovima ili šta ja znam.. netko tko je pametniji može ti detaljnije o tome.
te određenim političarima koji su sudjelovali u aneksiji krima..
rusija je za protu-odgovor uvezla zapadu sankcije na poljoprivedne proizvode.. to je to od sankcija.. sve ostalo ide normalno.. rusi prodaju zapadu naftu i plin, a od zapada uzimaju industrijsku robu
Guest- Guest
rusija je na crnoj listi jer nije dovoljno demokratska al saudijska vehabija nije
to puno govori o današnjem zapadu
to puno govori o današnjem zapadu
U Saudiji je građanin s pravom glasa odlučio da ostali nemaju pravo glasa. Za demokraciju je bitno da se odluke donose većinom, a ovdje je ona stopostotna.
Pa bila slika Hamasovaca sa VHS puškama. Izrael podupire glavosječe, a mi ljude koji se bore protiv glavosječa.Yehudi wrote:Znači ti veliš da je RH naoružava terorističku organizaciju Hamas
ISIS, AlNusra sve je to isto. Sirija nije daleko od Iraka, tako da ne vidim kako oni to nisu mogli doći do našeg oružja. Eno ih sa M4 puškama (uzeto od ubijenih iračkih vojnika)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Regoč wrote:U Saudiji je građanin s pravom glasa odlučio da ostali nemaju pravo glasa. Za demokraciju je bitno da se odluke donose većinom, a ovdje je ona stopostotna.
Tako dakle ti vidiš demokraciju
Sada su mi jasnije neke tvoje ideje i izjave.
Demokracija se odnosi na SVAKOG pojedinca a ne tako kako je ti predstavljaš
( naravno jasno mi je da karikiraš )
2014-04-20
Demokracija se odnosi na one s pravom glasa. U Hrvatskoj su to svi državljani s navršenih 18 godinah (ako im nije oduzeta poslovna sposobnost), u Saudiji onaj državljanin koji je po zanimanju kralj. Načelo je isto, primjena se razlikuje.
Similar topics
» EU planira nove sankcije za kineske kompanije koje sarađuju sa Rusijom
» Godinama im prigovaraju da glume ‘svjetskog policajca‘, a sada je došlo do zaokreta: ‘Pomozite!‘
» Milo objasnio što Trump znači za SAD
» Šta znači Dodikovo 'ići do kraja'?
» Što povratak talibana znači za Pakistan ?
» Godinama im prigovaraju da glume ‘svjetskog policajca‘, a sada je došlo do zaokreta: ‘Pomozite!‘
» Milo objasnio što Trump znači za SAD
» Šta znači Dodikovo 'ići do kraja'?
» Što povratak talibana znači za Pakistan ?
Page 1 of 1