Mlade ne žele raditi već igrati igrice
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mlade ne žele raditi već igrati igrice
to odmah baniraj, Svele je u zadnje vrijeme retardirankic wrote:sad ce doc onaj posveceni i pricat o snajperskim igricama..
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
mada prodavacice stalno nek bari, navikle su, pa mi nije zao sto ih mucim..
inace ja si iskljucio internet, vise ne palim laptop, imam jos na mobu ali i to cu pokusati smanjiti..
inace ja si iskljucio internet, vise ne palim laptop, imam jos na mobu ali i to cu pokusati smanjiti..
kic wrote:mada prodavacice stalno nek bari, navikle su, pa mi nije zao sto ih mucim..
prvo riješi tamo gdje sam te zvala
Guest- Guest
mlade su se uvijek željele igrati, a ne raditi...mladi su već druga priča...
nikada igre i igrice nisu bili prisutne u povijesti, da ne govoirm da ove ne zahtjevaju pomak bilo čega osim prsta i treptaj oka, isto tako kod nas se sada čita daleko manje knjiga nego za vrijeme FRanje JosipaDread_Pirate_Roberts wrote:mlade su se uvijek željele igrati, a ne raditi...mladi su već druga priča...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:nikada igre i igrice nisu bili prisutne u povijesti, da ne govoirm da ove ne zahtjevaju pomak bilo čega osim prsta i treptaj oka, isto tako kod nas se sada čita daleko manje knjiga nego za vrijeme FRanje JosipaDread_Pirate_Roberts wrote:mlade su se uvijek željele igrati, a ne raditi...mladi su već druga priča...
ja bas danas uzeo neke lijepe knjige..
e al bas to sam pricao, igre i net su postali safe zone, tamo gdje se uvuces jer ti je ugodno, sto je lijepo u neku ruku ako nadjes mjesto gdje mozes s nekim popricat o necemu sto u reali nemas bas prilike, ali gube socijalne vjestine keyboard warriori, vise nemaju strpljenja za pravu komunikaciju gdje ne ide sve tako fluidno i gdje se moras potruditi malo..
Knjige i igre ne isključuju jedno drugo, čak mogu biti komplementarne, ovisi kakav ukus imaš.
Guest- Guest
Ništa prije Morrowinda :)bogomdani wrote:Starhy,jesil igrao Daggerfall?
Guest- Guest
imaš i wii i slično gdje se moraš kretati, ali slažem se da u ovom obliku igara kroz povijest nije bilo...asilovski wrote:nikada igre i igrice nisu bili prisutne u povijesti, da ne govoirm da ove ne zahtjevaju pomak bilo čega osim prsta i treptaj oka, isto tako kod nas se sada čita daleko manje knjiga nego za vrijeme FRanje JosipaDread_Pirate_Roberts wrote:mlade su se uvijek željele igrati, a ne raditi...mladi su već druga priča...
za čitanje knjiga su krivi svi mogući gadgeti koji postoje u današnje vrijeme...ljudima je danas lakše prije spavanja uzeti malo mob/tablet/laptop u ruke i pogledati tko se od prijatelja na face-u popišao nego pročitati 15-20 strana neke knjige...
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on 24/9/2016, 17:25; edited 1 time in total
ma da, al gle ovo, jedna od prvih stvari koje sad naglasavaju kad prodaju igru je: koliko sati imas za igrati..
igre su puno vise time consuming od knjiga..
daggerfall mi se svidja jer je u neku ruku kombinacija FP 3D-a i izometrijske strategije...jako zanimljivo..Starhemberg wrote:Ništa prije Morrowinda :)bogomdani wrote:Starhy,jesil igrao Daggerfall?
Guest- Guest
bemtisunce kad stigneš sve to igrati?bogomdani wrote:daggerfall mi se svidja jer je u neku ruku kombinacija FP 3D-a i izometrijske strategije...jako zanimljivo..Starhemberg wrote:Ništa prije Morrowinda :)bogomdani wrote:Starhy,jesil igrao Daggerfall?
Istina, no opet, više je u organizaciji vremena... ja recimo odigram nešto uvečer, sat, sat i pol max...jbg prije desetak godina sam pičio onaj mrtvi WOW po 5-6 sati i to je bilo stvarno bolesno, sad nemam ni vremena ni živaca za to... :Dkic wrote:ma da, al gle ovo, jedna od prvih stvari koje sad naglasavaju kad prodaju igru je: koliko sati imas za igrati..
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Istina, no opet, više je u organizaciji vremena... ja recimo odigram nešto uvečer, sat, sat i pol max...jbg prije desetak godina sam pičio onaj mrtvi WOW po 5-6 sati i to je bilo stvarno bolesno, sad nemam ni vremena ni živaca za to... :Dkic wrote:ma da, al gle ovo, jedna od prvih stvari koje sad naglasavaju kad prodaju igru je: koliko sati imas za igrati..
ruckovi su se preskakali :)
ehhh daaaa..ne stignem,daggerfall je proslost davna,ostalo poinstalirano na lapu,cak čežnjivo gledim one kante od ASUSA Predatore,i planiram kupnju,ali niti ovo na lapu ne igram bas..vriojeme je kriticno,kad imam slobodnog otkacim se u skitnji i sopingu i tako.,.danasnji dan - u ništa ode i prodje..tamtivamti..Dread_Pirate_Roberts wrote:bemtisunce kad stigneš sve to igrati?bogomdani wrote:daggerfall mi se svidja jer je u neku ruku kombinacija FP 3D-a i izometrijske strategije...jako zanimljivo..Starhemberg wrote:Ništa prije Morrowinda :)bogomdani wrote:Starhy,jesil igrao Daggerfall?
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpski klubovi ne zele igrati u Splitu ni u blizoj ni u siroj okolici jer se plase
» ne žele raditi za 700 eura
» Japan pokrenuo kampanju: Žele potaknuti mlade da više piju alkohol
» Vuči...pardon Pljenki: ljudi žele raditi do 70te
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
» ne žele raditi za 700 eura
» Japan pokrenuo kampanju: Žele potaknuti mlade da više piju alkohol
» Vuči...pardon Pljenki: ljudi žele raditi do 70te
» '' MOJE PISMO KATARINI M. EKSKLUZIVNO: DALIJA OREŠKOVIĆ PIŠE ZA GLOBUS Moj program za mlade koji žele Europu bez granica ''
Page 2 of 3