Crkva preko Filozofskog fakulteta sprema udar na društvo
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Crkva preko Filozofskog fakulteta sprema udar na društvo
kršćane lavovima, ipak su konzervativni i staromodniNeve wrote:da je netko 'morao' napisati npr. "a kršćanin napalmom", vjerujem da bi se tvoja tankoćutna vjerničko-adminska duša odmah dostojno zgrozila i odgovorno reagiralakic wrote:a židov plinom
sorry max moro sam :^0
Guest- Guest
deda ilerminatus wrote:
nije još počela, tek kad stavi onu svoju sliku s kapom na petokraku za avatar, onda će biti na mojoj strani
Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
darla- Admin
2015-10-22
Neve wrote:mda.. zvuči totalno herojski, ne samo herojski, skoro mučenički... ali onda se psuje, pljuje, kuka, plače i prijeti metkom u čelo, kad se klin okrenefrakcija wrote:vjerski, ideološki, motivirani bilo kojom frustracijom, kakvi god, bili su i bit će ih..klin se klinom izbija.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nekršćane sumporom, ognjem i mačem...deda ilerminatus wrote:kršćane lavovima, ipak su konzervativni i staromodniNeve wrote:da je netko 'morao' napisati npr. "a kršćanin napalmom", vjerujem da bi se tvoja tankoćutna vjerničko-adminska duša odmah dostojno zgrozila i odgovorno reagiralakic wrote:a židov plinom
sorry max moro sam :^0
Trinity-
2014-04-17
ma ne treba njega braniti, kad je ionako najpametniji u svemiru i šire, sve znadarla wrote:Neve wrote:???darla wrote:Jel to Neve opet Dedu brani? :)))
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Tko su ovi ljudi(plenum), to se ja pitam? Budući rezači glava neistomišljenicima?
Eroo wrote:
Tko su ovi ljudi(plenum), to se ja pitam? Budući rezači glava neistomišljenicima?
Ero, znaš li ti što je to Trol?
Guest- Guest
ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
2014-04-12
Meni se čini da ni tebi.Neve wrote:ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
Trinity-
2014-04-17
Neve wrote:ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
Ne gine mu brzopotezno povlacenje , naravno osim ako ti ne mislis dalje pomagati
darla- Admin
2015-10-22
Triny wrote:Meni se čini da ni tebi.Neve wrote:ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
klasično kondicioniranje ne daje baš dobre rezultate u edukaciji i preodgoju, zapravo prije će imati negativan učinak
Guest- Guest
Samo pitam.deda ilerminatus wrote:Eroo wrote:
To zbog toga da na pravi način razumijete zašto sve ovo i čemu služi.
Uvijek moraš pogledati dublje u pozadinu nekih događanja.
Filozofski fakultet, i ne samo on, vam je rasadnik zla, a ne mjesto
di se stvaraju intelektualci. Dajte prezimen i imena ovih "plenumaša"
i vidjet ćete čiji su sinovi.Šute o masovnim poratnim (ww2) grobištima diljem
HR i SLO. Vide samo Jasenovac, kao da i on nije hrvatski, jednako kao i
drugih tisuće malih "jasenovaca".
2016-07-22
darla wrote:Neve wrote:ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
Ne gine mu brzopotezno povlacenje , naravno osim ako ti ne mislis dalje pomagati
sazvat ćemo pelnum i na njemu dogovoriti zajedničku koordinaciju te uskladiti retoriku, moramo govoriti isto bi nam riječi imale potenciju
Guest- Guest
evo drhtimTriny wrote:Meni se čini da ni tebi.
2014-04-12
deda ilerminatus wrote:Eroo wrote:
deda, imaš ti doma špigl?
ti pričaj na potenciju, a ja idem jest' nešto, tko još saziva plenume petkom navečer, to je nehumanodeda ilerminatus wrote:darla wrote:Neve wrote:ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
sazvat ćemo pelnum i na njemu dogovoriti zajedničku koordinaciju te uskladiti retoriku, moramo govoriti isto bi nam riječi imale potenciju
2014-04-12
Eroo wrote:Samo pitam.deda ilerminatus wrote:Eroo wrote:
Pitam još jednom, tko su ovi ljudi i tko od njih pravi buduće "intelektualce" za rezanje glava neistomišljenicima?
Netko se ovim luđacima mora suprostaviti.
2016-07-22
ja ću, makar magarećom čeljusti..baš su mi danas samo oni još falili.Eroo wrote:Eroo wrote:Samo pitam.deda ilerminatus wrote:Eroo wrote:
Pitam još jednom, tko su ovi ljudi i tko od njih pravi buduće "intelektualce" za rezanje glava neistomišljenicima?
Netko se ovim luđacima mora suprostaviti.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Tuci babu, nije ti brat!frakcija wrote:a u protagori su već ekstremno priglupi i agresivni krkani. tamo spada i onaj babomlat.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
https://www.youtube.com/watch?v=22FE-PE29FQ
Evo i mene.
Evo i mene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jesi li me vidila kako sam ti moćna? dugo te nije bilo..vidiš da sam na rubu...darla wrote:Neve wrote:ne gine mu metak, lomača, iron maiden ili već nešto iz bogate kolekcije edukativnih pomagala za griješnikedarla wrote:Popravila ti je dojam skroz na skroz, ali docepat cete se Frakcija i rastaviti na proste faktore
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sprema se udar na Trampa u Siriji
» Marić sprema novi porezni udar na IT firme
» DRAMATIČNO! Ruski stručnjaci upozoravaju - NATO U SRBIJI SPREMA DRŽAVNI UDAR I ATENTATE!
» Zestok udar iz Srbije na Severinu!Milomir Maric:'Ona je jedna prostitku.Obogatila se preko Srba'
» Novi udar na vladu Angele Merkel: Ministar naručio maske preko tvrtke za koju radi njegov suprug
» Marić sprema novi porezni udar na IT firme
» DRAMATIČNO! Ruski stručnjaci upozoravaju - NATO U SRBIJI SPREMA DRŽAVNI UDAR I ATENTATE!
» Zestok udar iz Srbije na Severinu!Milomir Maric:'Ona je jedna prostitku.Obogatila se preko Srba'
» Novi udar na vladu Angele Merkel: Ministar naručio maske preko tvrtke za koju radi njegov suprug
Page 5 of 6