Hebrang poslao otvorenu poruku Plenkoviću:Apsolutno podržavam Hasanbegovića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hebrang poslao otvorenu poruku Plenkoviću:Apsolutno podržavam Hasanbegovića
Burkanje kreće, Plenki se vraća sa štitom.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
daj daj,pa taj laže čim zine.Nego,još niste prežalili Karamarka i tog Hasana?Dajte budite muškarci i završite sa tim,život ide dalje.vuksadinare wrote:bu bu.....hebrang je covjek koji kaze javno sto misli....Eva wrote:Joža bu pacificirao Hebranga.
vili40-
2015-08-02
Evo upravo sam kupio 7dnevno. Na str.5-6 piše u naslovu kako je Hasanbegović kukavičje jaje HDZ-u i najveća zabluda HDZ-ovih desničara.
Članak potpisuje Vice Borić za kojeg se baš nikako ne bi moglo reći da je jugofil ili sl.
Članka još nema na internetskim stranicama Dnevno,pa ga ne mogu okačiti.
Baš me zanima slaže li se Marcello sa Vicom.
Članak potpisuje Vice Borić za kojeg se baš nikako ne bi moglo reći da je jugofil ili sl.
Članka još nema na internetskim stranicama Dnevno,pa ga ne mogu okačiti.
Baš me zanima slaže li se Marcello sa Vicom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evo,upravo sam pročitao članak.
U njemu piše kako je Hasanbegović plod politike koju su imali sprovesti Karamarko i Brkić,koji su namjeravali HDZ pretvoriti u stranku "snažne ideološke orijentacije" spremnu na obračune na koje čak ni Tuđman nije bio spreman.
U njemu piše kako je Hasanbegović plod politike koju su imali sprovesti Karamarko i Brkić,koji su namjeravali HDZ pretvoriti u stranku "snažne ideološke orijentacije" spremnu na obračune na koje čak ni Tuđman nije bio spreman.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brkić nikad oštriji i izravniji te na jedan način poslao poruku i Plenkoviću:Ploču žele maknuti oni koji nisu niti željeli Hrvatsku
» Japanski Car Naruhito poslao poruku Vučiću
» London poslao poruku Rusiji:'Mi smo pederi a vas ko jebe'
» Pupovac poslao oštru poruku ministru Grliću Radmanu: ''Ne trebamo ni mentore ni patroniziranje''!
» Vrdoljak poslao koalicijsku poruku Plenkiju:Rijesi se Culeja i slicnih i mozemo suradjivati...
» Japanski Car Naruhito poslao poruku Vučiću
» London poslao poruku Rusiji:'Mi smo pederi a vas ko jebe'
» Pupovac poslao oštru poruku ministru Grliću Radmanu: ''Ne trebamo ni mentore ni patroniziranje''!
» Vrdoljak poslao koalicijsku poruku Plenkiju:Rijesi se Culeja i slicnih i mozemo suradjivati...
Page 2 of 2