Propada pokušaj puča na Filozofskom fakultetu od Kapovićevih plenumista i aktivista.
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Propada pokušaj puča na Filozofskom fakultetu od Kapovićevih plenumista i aktivista.
Pa Deda,imate RH imate svoj jezik..neovisni ste i vise niste u Jugi..jedino ako ima nes za sto bi se opet trebalo fajtati..ali vjerujem da je sad u pitanju RADNA NAVIKA KAO I POŠTENJE..To se ne moze postici filozofiranjem nego driftanjem i drilanjem u radu..
Covjeka treba jednostavno otkaciti i ne podrzavati ga i ne pomagati ga,pa nek ovi posel i zaradjuje da prezivi..svabi puno ne filozofiraju,a eto..rulaju industrijom uz Japaneze,Koreance,Kineze..
Covjeka treba jednostavno otkaciti i ne podrzavati ga i ne pomagati ga,pa nek ovi posel i zaradjuje da prezivi..svabi puno ne filozofiraju,a eto..rulaju industrijom uz Japaneze,Koreance,Kineze..
Guest- Guest
Re: Propada pokušaj puča na Filozofskom fakultetu od Kapovićevih plenumista i aktivista.
vuksadinare wrote:
pa ja tu najmanje vidim one sa 'hrvatskim' predznakom......
ti si stoka nepismena sitnozuba, tebi je jedino bitno dal se netko krsti i sa koliko prstiju
Guest- Guest
Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
Guest- Guest
ne ja govorim ono sto vidim...kad je zadnji put urska nesto radila..odnosno glumila....ali nafucava se non stop na nekim prosvjedima trazeci kruha preko pogace...i slineci o 'ugrozenosti'...mate kapovic?..koji se kiti radnistvom a ne zna kako izgleda ni lopata ni šarafciger...a kucu je vidio kako se gradi na youtube....ali zato zna sve aplikacije na ajfonu i koje su koje marke tajice-traperice..deda ilerminatus wrote:vuksadinare wrote:
ti si stoka nepismena sitnozuba, tebi je jedino bitno dal se netko krsti i sa koliko prstiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
opsao sam i par prethodnih postova sto je filozofski...Eva wrote:Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
2015-09-08
Pa protest je zbog terora kojeg provodi dekan.vuksadinare wrote:opsao sam i par prethodnih postova sto je filozofski...Eva wrote:Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
Guest- Guest
Kak to nikad niti na jednom drugom dekani ne provode terror?Eva wrote:Pa protest je zbog terora kojeg provodi dekan.vuksadinare wrote:opsao sam i par prethodnih postova sto je filozofski...Eva wrote:Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
Ovi na Filozofskom su bas neke njezne dooše..
Guest- Guest
a sto ce drugo sa neradnicima..kaze im metlu uruke i pocistite smece oko faksa koje ste napravili..oni se bune..kaze im vise raditi a manje galamiti..oni se bune..na svaki spomen rada..kod njih buna...da sam na mjestu dekana..bi oni meni krampali svaki koji se misli buniti..i nabio im na nos druge fakultete...ili bi ih upoznavao sa radom i ucenjem na tim fakultetima..za kaznuEva wrote:Pa protest je zbog terora kojeg provodi dekan.vuksadinare wrote:opsao sam i par prethodnih postova sto je filozofski...Eva wrote:Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
2015-09-08
bogomdani wrote:jedino ako ima nes za sto bi se opet trebalo fajtati
naravno da se ima za što boriti, evo sad je upravo otpor prema ovima što krste CT uređaje po bolnicama i misle da je evolucija života na zemlji stotnska laž
nitko ne zagovara zatvaranje bogoslovnih fakulteta zbog gluposti koju šire, špricanje svetom vodom medicinskih uređaja ili asfalta na novim cestama, betona novih zgrada itd. je nešto jako produktivno i potrebno društvu
znanje povijesti i kulture, hrvatskog jezika ili onih stranih ovo društvo očito ne cijeni
vrednuje se magija i šarlatanstvo, astrologija i dimljenje tamjanom
Guest- Guest
a gle,ja bih to ignorirao..doslovno..nek dime,šarlataju,ovo i ono...ocigledno je da je to vrijeme pregazilo,i vremenom bi samo od sebe nestalo..kao i svaka pomodnost..deda ilerminatus wrote:bogomdani wrote:jedino ako ima nes za sto bi se opet trebalo fajtati
naravno da se ima za što boriti, evo sad je upravo otpor prema ovima što krste CT uređaje po bolnicama i misle da je evolucija života na zemlji stotnska laž
nitko ne zagovara zatvaranje bogoslovnih fakulteta zbog gluposti koju šire, špricanje svetom vodom medicinskih uređaja ili asfalta na novim cestama, betona novih zgrada itd. je nešto jako produktivno i potrebno društvu
znanje povijesti i kulture, hrvatskog jezika ili onih stranih ovo društvo očito ne cijeni
sto se tice ostalog,to stoji..ipak,akcenat bi dao promoviranju tehnoloskih i produktivnih grana..nije da tu filozofi ne bi imali sto reci,umjesto da se nadhebaju sa ovim iz Crkvi
Guest- Guest
......ta'k je....pope na lomace a kapovica za premijera..ajd kvragu rekao bi piceferaj..deda ilerminatus wrote:bogomdani wrote:jedino ako ima nes za sto bi se opet trebalo fajtati
2015-09-08
popovi nisu bili na lomači nego su druge bacali na vatruvuksadinare wrote:
......ta'k je....pope na lomace a kapovica za premijera..ajd kvragu rekao bi piceferaj..
no eto ukinite filozofski i pretplatu za HRT, vama kultura i jezik ionako ne trebaju jer ih ni sami nemate
Guest- Guest
Pa koliko mi je poznato jedino je mudrac s FFZG-a pokušao spojit filozofsko propitivanje s klerikalnom dogmom.bogomdani wrote:Kak to nikad niti na jednom drugom dekani ne provode terror?Eva wrote:Pa protest je zbog terora kojeg provodi dekan.vuksadinare wrote:opsao sam i par prethodnih postova sto je filozofski...Eva wrote:Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
Ovi na Filozofskom su bas neke njezne dooše..
Guest- Guest
Eva wrote:Pa koliko mi je poznato jedino je mudrac s FFZG-a pokušao spojit filozofsko propitivanje s klerikalnom dogmom.
Je zamislim tu politiku na strojarskom. Dali je npr. proračun redukcije cijevi marksistički ili klerofašistički?
catabbath-
2015-08-22
Bilo bi i tu zanimljivosti. Ja mislim da bi se i spajanje vijka i matice tada moglo okarakterizirati kao poziv na grijeh,te bi se,primjerice limovi spajali nitnama.dawson wrote:Eva wrote:Pa koliko mi je poznato jedino je mudrac s FFZG-a pokušao spojit filozofsko propitivanje s klerikalnom dogmom.
Je zamislim tu politiku na strojarskom. Dali je npr. proračun redukcije cijevi marksistički ili klerofašistički?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ma kakav puč???
Onaj dekan je luđak kakvog taj faks nikada prije nije vidio.
Okružio se naoružanim zaštitarima ,što nitko na fakultetu nikada nije učinio.
Pootpuštao je prodekane,radi ideoloških razmirica.
Pa jel vidiš da ga 95% fakulteta ne može smislit.
I sad izmišlja nekakve pučeve i nekakve prijetnje od strane nepostojećih komunističkih ekstrema.
ako ga 95% filozofskog ne mre smislit znači je ok
vuksadinare wrote:ne ja govorim ono sto vidim...kad je zadnji put urska nesto radila..odnosno glumila....ali nafucava se non stop na nekim prosvjedima trazeci kruha preko pogace...i slineci o 'ugrozenosti'...mate kapovic?..koji se kiti radnistvom a ne zna kako izgleda ni lopata ni šarafciger...a kucu je vidio kako se gradi na youtube....ali zato zna sve aplikacije na ajfonu i koje su koje marke tajice-traperice..deda ilerminatus wrote:vuksadinare wrote:
imaš i Hasanbegovića, on je isto filozofski fakultet završio, al on ti je dobar, ili Raspudić, na njih se ne žališ
tebe očito smeta što postoje ljudi koji razmišljaju drugačije od tebe, ti bi da na filozofskom i općenito u društvu vlada jednoumlje, da svi govore i misle isto
Last edited by deda ilerminatus on 22/9/2016, 15:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Akademski svijet pojma nema da Zagrebačko Sveučilište uopće postoji.
Nema ga na spisku ni među 500 svjetskih sveučilišta.
Nije se još ni dekomunizirao....Eva wrote:Deklerikalizacija FFZGa u tijeku.
Tamo di mogu predavat razni Klasići, Markovine, i njima slični, Bože nas sačuvaj i sakloni...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Akademski svijet pojma nema da Zagrebačko Sveučilište uopće postoji.
gdje si ti svoju diplomu kupio?
bit će negdje u Bosni, jer drugdje ju ne bi dobio
Guest- Guest
filozofski.. spojiti sa katoličkim fakultetom..
zatim oba poravnati bagerima
i izgraditi šoping centar..
to su rasadnici boljševizma i marksizma
zatim oba poravnati bagerima
i izgraditi šoping centar..
to su rasadnici boljševizma i marksizma
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Na ugandsku tv pozvali gay aktivista...
» Tajnovita udruga na Filozofskom ugošćuje Pavunu
» Inicijatori REVOLUCIJE na Filozofskom pozivaju na klanje dekana i rektora!
» Ruskog oporbenog aktivista regrutirali i poslali na Arktik
» Evo vođe pobunjenika na Filozofskom...ne znas je' vanzemaljac ili netko iz obitelji Adams
» Tajnovita udruga na Filozofskom ugošćuje Pavunu
» Inicijatori REVOLUCIJE na Filozofskom pozivaju na klanje dekana i rektora!
» Ruskog oporbenog aktivista regrutirali i poslali na Arktik
» Evo vođe pobunjenika na Filozofskom...ne znas je' vanzemaljac ili netko iz obitelji Adams
Page 2 of 4