Sukob na protestu u SAD,ima ranjenih
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sukob na protestu u SAD,ima ranjenih
A jok..nego su nas mame pazile..bilo je mirno i sigurno tada,kutjna vrata otkljucana preko cijela dana..susjedi su se cuvali medjusobno i pomagali..danas quratzSora wrote:E to se shecambogomdani wrote:...znas kako su nas mame tjerale u kuću!!!..kad je bilo neko sranje vani,makar i obicna kiša..Winter is coming wrote:pa kuci sam haha,ko ce me pendreciti,jos svi spavaju haha
To bilo za vrijeme socijalistickog mraka
Onda je bio mrak zadjecu vrlo opasan
Jeo malu djecu. Tj Komunjare oni su malu djecu cerecili i bacali u jame
Msmicu im
A tek udba ?
Ajmeeee
Guest- Guest
Winter is coming wrote:ja bi volio nauciti ruski,a mislim da mi nebi bio problem jer je dosta slican srpskombogomdani wrote:pa malo imaju srodnosti..akcenat,gramatika,mi sve super,samo jos filam fond rijeci..toga nikad dosta..
Mi ne možemo, ruski je na ćirilici.
crvenkasti-
2014-04-17
pa nisam ni rekao da mozete
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Pucnjava u Kaliforniji, 20 ranjenih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Pucnjava u Kaliforniji, 20 ranjenih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
Page 2 of 2