JEBO VAS RAT! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete!
Page 1 of 1
JEBO VAS RAT! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete!
DOSTA, BRE, VIŠE
JEBO VAS RAT! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete! ČITAJTE U KURIRU!
Krv, beznađe, kataklizma! Građani koji su devedesetih izgubili najmilije neće ponovo da ratuju s komšijama radi tuđih interesa!
Sa svih strana političari i kojekakvi bivši generali u regionu huškaju na međunacionalne sukobe i ponovo prizivaju ratove.
Sada žele da zakrve muslimane i Srbe. Srećom, ogromna većina građana više ne pada na šovinističke izjave. Na internetu su već reagovali obični ljudi.
Svi bi se pre složili s rečima iz pesme legendarnog pank benda iz Pule - KUD Idijoti - koja kratko i jasno poručuje: „Jebem ti rat, da ti jebem“ nego s lupetanjima političkih idiota.
Kompletan tekst možete pročitati u štampanom izdanju KURIRA za četvrtak 22. septembar!
http://www.kurir.rs/vesti/politika/jebo-vas-rat-ratni-huskaci-je-l-ovo-hocete-clanak-2455395
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: JEBO VAS RAT! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete!
Konačno i glasovi razuma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» SARAJEVSKI HUŠKAČI!Bajrović:"Počinje raspad Bosne,uzmimo sudbinu u svoje ruke",Kurtčehajić:"Ili eliminacija Dodika,ili rat"!
» Ako hocete da spasite planetu ugasite kompjutere
» Juncker u panici: "Sranje, pa što hoćete da učinimo???"
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» SARAJEVSKI HUŠKAČI!Bajrović:"Počinje raspad Bosne,uzmimo sudbinu u svoje ruke",Kurtčehajić:"Ili eliminacija Dodika,ili rat"!
» Ako hocete da spasite planetu ugasite kompjutere
» Juncker u panici: "Sranje, pa što hoćete da učinimo???"
Page 1 of 1