Šveđani se moraju integrirati u kulturu imigranata, ne obratno
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šveđani se moraju integrirati u kulturu imigranata, ne obratno
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/svedani-se-moraju-integrirati-u-kulturu-imigranata-ne-obratno-956534
švedska problemi zdravo
švedska problemi zdravo
Dobar tekst.
Nego zašto neke veće tekstove ne pišeš u Dnevno,već samo jednu kolumnu?
Dočim onaj munjeni Tvrtko Dolić zna napisati i dva velika teksta,kao i onaj blesavi Slovenac Turk,a o ZK da i ne govorimo,jednom je napisala čak 4 članka.
Nego zašto neke veće tekstove ne pišeš u Dnevno,već samo jednu kolumnu?
Dočim onaj munjeni Tvrtko Dolić zna napisati i dva velika teksta,kao i onaj blesavi Slovenac Turk,a o ZK da i ne govorimo,jednom je napisala čak 4 članka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Šveđani se moraju integrirati u kulturu imigranata, ne obratno
zato jer pišem za portal svaki dan a samo tu kolumnu za novine
Pa takvi jeftini uratci se emitiraju i kod nas!
Prikazuju emigranta sa bananom , maslinom i jos nečim te sugeriraju ako smo prihvatili voće možemo i njih.
Realističnije bi bilo da prikazu čopor kako sjedi u šatoru u hlačicama do gležnja i broji novac od socijalne pomoći a iza njih kocke od zena u plahti sa otvorima za oci.
Prikazuju emigranta sa bananom , maslinom i jos nečim te sugeriraju ako smo prihvatili voće možemo i njih.
Realističnije bi bilo da prikazu čopor kako sjedi u šatoru u hlačicama do gležnja i broji novac od socijalne pomoći a iza njih kocke od zena u plahti sa otvorima za oci.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa takvi jeftini uratci se emitiraju i kod nas!
zapravo su ti kreteni u pravu na jedan način. Ne možeš naseliti pavijane u Hyde park u Londonu i očekivati da će se pretvoriti u vjeverice jer više nisu u Africi. Odnosno, ne možeš od ovih očekivati da će se prilagoditi na švedske standarde jer za to nemaju kulturnih ni mentalnih kapaciteta. Zato preostaje jedino da sebe svedemo na njihovu razinu. Ono, komunizam, ako već ne možemo siromašne na silu učiniti bogatima, uvijek možemo bogate učiniti siromašnima.
triba ih samo natirat da rade svaki dan min. 8sati i tako nekoliko tjedana.sami ce otic,najveci dio,100%...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Da, jesu. Međutim oni ne misle da se ovi ne mogu prilagoditi iz tih razloga vec da ih mi ne bi smjeli uopće to tražiti.marcellus wrote:zapravo su ti kreteni u pravu na jedan način. Ne možeš naseliti pavijane u Hyde park u Londonu i očekivati da će se pretvoriti u vjeverice jer više nisu u Africi. Odnosno, ne možeš od ovih očekivati da će se prilagoditi na švedske standarde jer za to nemaju kulturnih ni mentalnih kapaciteta. Zato preostaje jedino da sebe svedemo na njihovu razinu. Ono, komunizam, ako već ne možemo siromašne na silu učiniti bogatima, uvijek možemo bogate učiniti siromašnima.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Da, jesu. Međutim oni ne misle da se ovi ne mogu prilagoditi iz tih razloga vec da ih mi ne bi smjeli uopće to tražiti.marcellus wrote:zapravo su ti kreteni u pravu na jedan način. Ne možeš naseliti pavijane u Hyde park u Londonu i očekivati da će se pretvoriti u vjeverice jer više nisu u Africi. Odnosno, ne možeš od ovih očekivati da će se prilagoditi na švedske standarde jer za to nemaju kulturnih ni mentalnih kapaciteta. Zato preostaje jedino da sebe svedemo na njihovu razinu. Ono, komunizam, ako već ne možemo siromašne na silu učiniti bogatima, uvijek možemo bogate učiniti siromašnima.
pa ne, ne bi smjeli. Samo ni oni ne bi smjeli tražiti biti tu ako se ne misle prilagoditi. Mislim, ako će se ponašat ko majmuni, uvijek se mogu vratit na stablo, ne. A ako će bit u Švedskoj onda nek prihvate pravila ponašanja koja važe u švedskoj, i švedsku kulturu, dakle burku nek si ostave doma. Kad su već ostavili svoju zemlju nek ostave i njezinu "kulturu" iza sebe. Gle opet sam stavio kulturu u navodnike, ček sad dok mi ćudoredna policija opet pošalje obavijest...
kaja_333 wrote:Pa takvi jeftini uratci se emitiraju i kod nas!
znači ja majmunu u zoo parku dam bananu pa će me majmuni primit u čopor? Neće ni oni, nisu ni čimpanze tolko blesave. Šveđani doduše jesu. Uostalom zašto ne traže od majmuna da ih oni prihvate, majmuni isto prihvaćaju banane pa mogu i njih, ne?
Pa ja ne bi ipak da dođu majmunima , pa živjeli su s njima pa su ih pojeli, jebali, ubili .marcellus wrote:kaja_333 wrote:Pa takvi jeftini uratci se emitiraju i kod nas!
znači ja majmunu u zoo parku dam bananu pa će me majmuni primit u čopor? Neće ni oni, nisu ni čimpanze tolko blesave. Šveđani doduše jesu. Uostalom zašto ne traže od majmuna da ih oni prihvate, majmuni isto prihvaćaju banane pa mogu i njih, ne?
Ipak sam ja aktivni član zaštite životinja i ne mogu im to željeti.
2015-08-15
Katolička crkva kaže da su svi ljudi isti i djeca božja, što to Šveđani rade krivo ako rade isto što bi i sam Isus radio da je suočen s gladnima i siromašnima ovog svijeta
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
danas bas u grackom busu,malo bauljao po gradu i vidim poster u njemu,koji upucuje da se ne smije zlostavljati druge,ne smije šlatati cure i napastovati ih...
Svabi to po obicaju ne rade,preplahi su za to..poster je dakle upućen "fluhtlinzima",ali me buni jer su crtani likovi u tom posteru prikazani kao bijeli europeidi..
valjda zato da se Khozoepi tamni ne uvrijede..
Svabi to po obicaju ne rade,preplahi su za to..poster je dakle upućen "fluhtlinzima",ali me buni jer su crtani likovi u tom posteru prikazani kao bijeli europeidi..
valjda zato da se Khozoepi tamni ne uvrijede..
Guest- Guest
Ili kako guraju djecu u prvi red na prosvjedima. Ili kako spavaju pod šatorom, a žene na kiši. Ima tih prikazah koliko ti srce želi.kaja_333 wrote:Pa takvi jeftini uratci se emitiraju i kod nas!
Kako bi rekao njemački ministar prosvjete (ili tako nešto jerbo na saveznoj razini toga nema), škole će morati sniziti kriterije kako bi džihadistički okot bio obrazovno uspješan.marcellus wrote:Zato preostaje jedino da sebe svedemo na njihovu razinu.
Kakav si ti kurčevi menadžer u Audiju kad se vozaš gradskim busom?bogomdani wrote:danas bas u grackom busu
Misliš, ako se Isus dao razapeti, zašto ne bismo i mi? Zato što nismo pičkice koje okreću drugi obraz!deda ilerminatus wrote:Katolička crkva kaže da su svi ljudi isti i djeca božja, što to Šveđani rade krivo ako rade isto što bi i sam Isus radio da je suočen s gladnima i siromašnima ovog svijeta
Ah da čitao sam o tom #detnyalandet neki dan. Ugl. razna ekipa im je počelao davati kontru na tom hashtagu i sada zovu u pomoć ljude jer im prijeti da im "rasisti" preuzmu hashtag na tweeteru :)
ugl.
https://twitter.com/hashtag/detnyalandet
https://twitter.com/hashtag/detnyalandet
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šveđani moraju duže raditi kako bi mogli uzdržavati imigrante
» Telegram: Zapad mora integrirati i maksimalno štititi i poštovati sve muslimane
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
» DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
» Šveđani: Naguzite nas jače!
» Telegram: Zapad mora integrirati i maksimalno štititi i poštovati sve muslimane
» Uzinić: Bližnji su nam i migranti koje smo dužni prihvatiti, zaštititi, promovirati i integrirati
» DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
» Šveđani: Naguzite nas jače!
Page 1 of 2