ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju... - Page 3 Empty Re: Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...

Post by jastreb 21/9/2016, 22:05

udba wrote:
Gdje sam ja napisao da bi netko, ili mi trpjeli?

I nemoj pričati da nitko ne pati nakon propasti nekog imperija. Crvenkasti i ja smo totalno pukli nakon raspada Jugoslavije, a vidim da si i ti izgubljen u ovom rasulu i mraku koji je došao.
Ah,da mi smo stari nostalgičari i mi žalimo,ali tu smo....Nismo propali. Život ide dalje.

Raspadom SAD nastalo bi više samostalnih i neovisnih država,te bi i ondje bilo mnogo esadenostalgičara,kojima bi se,recimo državotvorni Teksašani smijali,a državotvorni Aljaščani prikazivali kao glavnu opasnost i neprijatelja neovisne i suverene Republike Aljaske.

No nitko ne bi propao.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju... - Page 3 Empty Re: Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...

Post by udba 21/9/2016, 22:09

jastreb wrote:
udba wrote:
Gdje sam ja napisao da bi netko, ili mi trpjeli?

I nemoj pričati da nitko ne pati nakon propasti nekog imperija. Crvenkasti i ja smo totalno pukli nakon raspada Jugoslavije, a vidim da si i ti izgubljen u ovom rasulu i mraku koji je došao.
Ah,da mi smo stari nostalgičari i mi žalimo,ali tu smo....Nismo propali. Život ide dalje.

Raspadom SAD nastalo bi više samostalnih i neovisnih država,te bi i ondje bilo mnogo esadenostalgičara,kojima bi se,recimo državotvorni Teksašani smijali,a državotvorni Aljaščani prikazivali kao glavnu opasnost i neprijatelja neovisne i suverene Republike Aljaske.

No nitko ne bi propao.

Pa nisu ljudi propali ni nakon Rima, na Rimskom pepelu su se dizali Merovinzi, Karolinzi, gore Vikinzi, pa Muhamed je imao snove. Justinian je skoro obnovio SFRjim itd..

Ja bih bio USA-nostalgičar. Jebote, koliko je puta Blek spavao na konju u vožnji da bi došao na sastanak s advokatom Konolijem, tuko engleske dušmane dan i noć, krv se mnoga prolila kako bi se sačuvalo bratstvo i jedinstvo američkih naroda i narodnosti, e ne damo nikome, crvenim mundirima da to izvana ruše ili apačima da iznutra podrivaju.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Regoč 21/9/2016, 22:16

Matere ti, fakat si dobar. Razmišljam o nizu nastavakah, velik font, širok prored, još da nađem nekoga da pokradem ilustracije i mogu u biznis.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Kermit 22/9/2016, 07:36

Regoč wrote:
epikur37 wrote:
Regoč wrote:
michaellcmacha wrote:
deda ilerminatus wrote:tako su nekoć ljudi mrzili i Rim, jer je bio centar moći i razvoja, priželjkivali njegovu propast, zvali ga kurvom babilonskom jer su se u njemu govorili svi jezici svijeta

onda kad je Rim pao nastupilo je Mračno doba koje je trajalo 1000 godina, tako će biti i ako SAD padne
tako će biti garant.... i to će se vrlo vjerojatno i dogoditi, mada sumnjam da ćemo mi ovovjeki tomu svjedočiti....
Kao što nije izgrađen, tako Rim nije ni propao u jednom danu. Propadanje Rimskoga  Carstva trajalo je dva stoljeća, a ne treba zaboraviti ni da ga je istočni dio nadživio za tisuću godinah. Propast kršćanskoga svieta također neće doći odjednom, proces je to koji je tek započeo.

Kršćanstvo je preširok pojam u osnovi i dominantno katolički da bi se svodio na protestantsku ameriku.

Ovdje govorimo o kraju američke liberalne hegemonije.
Propast Amerike znači propast Zapada (kršćanstva) jer nema sile koja bi ju mogla zamieniti. Sumnjam da Rusija može ispuniti tu ulogu ili Eunija jer ni same nisu kršćanske.
https://www.rt.com/usa/360187-senate-saudi-arms-sales/

[size=34]US Senate greenlights $1.15 bn arms sale to Saudi Arabia[/size]

i to nakon što je sasvim jasno nakon otkrivanja 28 strana izvješća 9/11 da KSA stoji iza napada
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics