Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Page 2 of 23
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
Navodno su oko ovoga krenuli problemi :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ova mlada vjerojatno ima sve sise.
hoće, dakaja_333 wrote:Ona ce i tako naći nekoga jos boljeg .
Guest- Guest
ima nečeg u tome, da ljudi uvijek traže, ili nalete na kopiju partnera..
kaja_333 wrote:Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
Sta ja znam. Meni Angelina nikada nije bila osobito lijepa zena. Ono nemam pojma nekako vise nekakva vulgarna zenstvenost....sve na izvol'te. Ova zena ima bas profinjenu nekakvu ljepotu u sebi. Lijepo lice,oci,osmijeh.....jedino eto jebiga sto je ocito...homewrecker :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sta ja znam. Meni Angelina nikada nije bila osobito lijepa zena. Ono nemam pojma nekako vise nekakva vulgarna zenstvenost....sve na izvol'te. Ova zena ima bas profinjenu nekakvu ljepotu u sebi. Lijepo lice,oci,osmijeh.....jedino eto jebiga sto je ocito...homewrecker :D
Traže nešto slično .kic wrote:ima nečeg u tome, da ljudi uvijek traže, ili nalete na kopiju partnera..
2015-08-15
Pa i Angelina je svojedobno bila na zlu glasu kao razbijačica brakova ilitiga žderačica muškaraca?MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
Sta ja znam. Meni Angelina nikada nije bila osobito lijepa zena. Ono nemam pojma nekako vise nekakva vulgarna zenstvenost....sve na izvol'te. Ova zena ima bas profinjenu nekakvu ljepotu u sebi. Lijepo lice,oci,osmijeh.....jedino eto jebiga sto je ocito...homewrecker :D
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Meni je lijepa, Angelina.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
2015-08-15
melkior wrote:Pa i Angelina je svojedobno bila na zlu glasu kao razbijačica brakova ilitiga žderačica muškaraca?MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
Mislim da je to trejdmark svih u tom svijetu :)) . Tako da tesko da je samo ona "kuja" koja takve stvari radi. Muski se jos gore ponasaju realno.
Guest- Guest
Nikad još nisam upoznao žensku koja bi imala ukusa kod izbora muškog partnera, niti žensku kojoj dobro stoji tetovaža. Bilo koja.kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sta ja znam. Meni Angelina nikada nije bila osobito lijepa zena. Ono nemam pojma nekako vise nekakva vulgarna zenstvenost....sve na izvol'te. Ova zena ima bas profinjenu nekakvu ljepotu u sebi. Lijepo lice,oci,osmijeh.....jedino eto jebiga sto je ocito...homewrecker :D
2015-08-09
kaja_333 wrote:Traže nešto slično .kic wrote:ima nečeg u tome, da ljudi uvijek traže, ili nalete na kopiju partnera..
pa bilo je često, da se netko zaljubi, pa na kraju oženi sestru :^^
sad mi se igra Tomb Raider, igra moje mladosti-
kaja_333 wrote:Meni je lijepa, Angelina.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
Stos je sto ju je jako tesko promatrati striktno kroz prizmu samoga izgleda. Podsvjest skoro ne dopusta jebiga. Svi znaju previse informacija o njoj i jednostavno je skoro pa nemoguce kriterije usmjeriti samo na jedno poglavlje osobe. Ono gledas sve....realno je zena nevjerojatno zajebana,zahtjevna,zlobna....zlopamtilo tesko. Uvjetuje sve i svasta....bozesacuvaj.
Guest- Guest
Bas je zgodna.kic wrote:
2015-08-15
kic wrote:sad mi se igra Tomb Raider, igra moje mladosti-
Glavni lik u ovoj novoj igri je napravljen po drugoj glumici
Ozbiljno? pravo je pitanje koliko su ti hollywoodski brakovi doista iskreni, a koliko tek marketing. S druge strane, Brad i Angelina bili su dobar par, dapače, lijep. Dugo su i trajali. U stvari, ono što je Angelinu privuklo Bradu prije toliko godina najvjerojatnije je ono što ju je na kraju i odbilo od njega. On se nije promijenio - ona jest.MaximusDecimusMiridije wrote:melkior wrote:Pa i Angelina je svojedobno bila na zlu glasu kao razbijačica brakova ilitiga žderačica muškaraca?MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .MaximusDecimusMiridije wrote:
Mislim da je to trejdmark svih u tom svijetu :)) . Tako da tesko da je samo ona "kuja" koja takve stvari radi. Muski se jos gore ponasaju realno.
2015-08-09
dawson wrote:Glavni lik u ovoj novoj igri je napravljen po drugoj glumicikic wrote:sad mi se igra Tomb Raider, igra moje mladosti-
joj kad smo to igrali na 98'ici, ženska u kratkim hlačama s pištoljima, špilje, arheologija, boriš se s nekim zvijerima, igra ima SVE
Izgleda kao Kanađanka a ne kao AmerikankaMaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:došo čovjek jednom u Hrvatsku, i odmah problemi-
2015-08-09
melkior wrote:Ozbiljno? pravo je pitanje koliko su ti hollywoodski brakovi doista iskreni, a koliko tek marketing. S druge strane, Brad i Angelina bili su dobar par, dapače, lijep. Dugo su i trajali. U stvari, ono što je Angelinu privuklo Bradu prije toliko godina najvjerojatnije je ono što ju je na kraju i odbilo od njega. On se nije promijenio - ona jest.MaximusDecimusMiridije wrote:melkior wrote:Pa i Angelina je svojedobno bila na zlu glasu kao razbijačica brakova ilitiga žderačica muškaraca?MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:
Pa znas da i malo sliče. Ili muskarci varaju s nekom koja slici na njihovu ženu ili se te ljubavnice trude sličiti na ženu jer znaju da ovi kad tad dotrče ženi ipak. Pa mozda neke komplekse imaju .
Interesantno je da su svi ti ajmo rec stabilniji brakovi muskih zvijezda poceli propadati u trenutcima kad je svima postalo jasno da je to manje vise "zadnji vlak" za spandjati se s nekom mladjom siroticom...da su kao jos mladi bla bla bla....u zadnjih par godina...Johnny Depp,Ben Affleck,Brad Pitt...sve popropadalo,svi redom imali po nekoliko djece s dotadasnjim suprugama, svima redom prakticki supruge zapostavile svoje karijere, a oni svi redom nastavili se ponasati kao uvijek :D
Guest- Guest
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Kolinda dala nogu ministrici inozemnih(inostranih ili kako već) poslova regiona zapadnog balkana
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Puštajte bradu da ne budete gayevi
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
Page 2 of 23