Inicijatori REVOLUCIJE na Filozofskom pozivaju na klanje dekana i rektora!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Inicijatori REVOLUCIJE na Filozofskom pozivaju na klanje dekana i rektora!
ili su sebe trebali obredno zapaliti dok u pozadini svira internacionala, mislim da bi to bilo bolje rješenje za sve-
Trebalo bi njih k'o i Samila.
Prijetnja javnoj sigurnosti.
;-)
;-)
2014-04-12
privukli su paznju kakve ostarjele drugarice:)kic wrote:dijagram wrote:naravno, a nije ni bilo vrijedjanja, tek uobicajeno zafrkavamkic wrote:epi je opet inteligentan, tako da nisam uvrijeđen-
nsk
e al ono, talk is cheap, trebali su smaknut te profesore i onda bi to dalo odjeka, ali vjerojatno će se branit da su htjeli samo smjene istih postić..
dijagram-
2015-08-09
Ne Samil je opasan,a ovo je tek performans:)maggie13 wrote:Trebalo bi njih k'o i Samila.
;-)
dijagram-
2015-08-09
joj,da,naravno..bas sam blesava..ovi su urbani, liberalni intelektualci..;-)dijagram wrote:Ne Samil je opasan,a ovo je tek performans:)maggie13 wrote:Trebalo bi njih k'o i Samila.
;-)
2014-04-12
petokraka sve govori, gotivi je cak i lignjunmaggie13 wrote:joj,da,naravno..bas sam blesava..ovi su urbani, liberalni intelektualci..;-)dijagram wrote:Ne Samil je opasan,a ovo je tek performans:)maggie13 wrote:Trebalo bi njih k'o i Samila.
;-)
nije to nesto,...bezveze
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:joj,da,naravno..bas sam blesava..ovi su urbani, liberalni intelektualci..;-)dijagram wrote:Ne Samil je opasan,a ovo je tek performans:)maggie13 wrote:Trebalo bi njih k'o i Samila.
;-)
ovima opomena pred isključenje, prva..
Studentima mlađim od 35 (svoj trojici) nek bude olakotna okolnost mladost-ludost, al ostali na višemjesečno preispitivanje stavova...
darth_vader-
2014-04-17
mladi na faksu, mladi sa ruskim topom na zamračenom parkiralištu... a jebote sve mlado i neobuzdano.... i zajapureno....jasambrend wrote:Studentima mlađim od 35 (svoj trojici) nek bude olakotna okolnost mladost-ludost, al ostali na višemjesečno preispitivanje stavova...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a i ti faksevi postali zakurac..
jedino što trebaju dica, da barataju engl jezikom, danas na internetu kupiš tečaj čega očeš(pored hrpe besplatnih).. i to za 20$ hhh
jedino što trebaju dica, da barataju engl jezikom, danas na internetu kupiš tečaj čega očeš(pored hrpe besplatnih).. i to za 20$ hhh
Guest- Guest
Srusiti zatim spaliti i na zgaristu izgeaditi pfekrasan shopping centar.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Novi Dinamov stadion!gargamel0101 wrote:Srusiti zatim spaliti i na zgaristu izgeaditi pfekrasan shopping centar.
2014-04-15
Revolucije i ostale pizdarije uvijek na filozofskom, nikad na tehničkom.
dawson wrote:Revolucije i ostale pizdarije uvijek na filozofskom, nikad na tehničkom.
Nemaju vremena jer moraju učiti recimo...
darth_vader-
2014-04-17
Kod mene u plesnoj školi je bila pobuna. Instruktor nas je učio onaj neki tango, izgleda ko strojev korak u JNA, to smo tukli po 20 minuta bez pauze, samo sam čeko kad ćemo propast kat niže. Reko, daj jebote, treba mi dvokorak za odradit na svadbi ples s mladom, neću sudjelovat na vojnoj paradi za dan pobjede na Crvenom Trgu.
http://sprdex.net.hr/2016-09/studenti-filozofskog-bijesni-na-dekana-sramota-je-da-se-tako-ponasa-prema-nama-nema-postovanja-prema-starijima/
Nastavlja se sukob na Filozofskom fakultetu između dekana Previšića i studenata koji su iskazali zgražanje nad njim i svom ostalaom današnjom mlađarijom.
“U moje vrijeme se znalo što je red” govori nam Marko, student druge godine indijske književnosti. “Ovo je najgori dekan dosad, a ja znam što govorim, ovo mi je devetnaesti.”
“Što da vam kažem. Ovo mi je dovelo u pitanje upis parcijale treće povijesti i avarskog jezika”, priča zabrinuti Petar dok sa poda vuče dugu bradu. Petar je inače na hodnicima fakulteta poznat kao autor portreta Isusa Krista iz KSFF-a.
“Isus Krist, kako ne. Pa tu mi je čovjek sjedio, sjećam ga se. Uvijek je govorio kako kava iz KSFF-a diže iz mrtvih, na oca se kunio. Hm, kako ste se njega sjetili. Na drugoj godini smo se odvojili. Ja sam počeo posjećivati plenume i postao komunist, ne znam što je s njim bilo. Nikad kasnije nisam čuo za njega”, sjeća se Petar.
Kristina, pak, kaže da joj osim otežanih ispitnih rokova i hodanja jer je južina ovaj prekid u pitanje dovodi neke ispite iz Austro-Ugarske.
“Ispiti vrijede samo sto godina od raspada države, a Previšić glumi mangupa”, očajna je Kristina.
Fizičko izbacivanje s fakulteta je bio posebno težak trenutak za mnoge studente. Mnogi otad pate od bolova u leđima dok je njih sedmero slomilo kuk. “Jeste li vidjeli ono” ogorčena je jedna studentica. “Izbacili su nas kao zadnje smeće. Kako ću ja sad na oči djeci? O kasnijem zaposlenju s ovakvim dosjeom da i ne govorimo. Sva sreća pa ću na ljeto kad diplomiram napokon moći u starosnu mirovinu.”
“U moje vrijeme se znalo što je red” govori nam Marko, student druge godine indijske književnosti. “Ovo je najgori dekan dosad, a ja znam što govorim, ovo mi je devetnaesti.”
“Što da vam kažem. Ovo mi je dovelo u pitanje upis parcijale treće povijesti i avarskog jezika”, priča zabrinuti Petar dok sa poda vuče dugu bradu. Petar je inače na hodnicima fakulteta poznat kao autor portreta Isusa Krista iz KSFF-a.
“Isus Krist, kako ne. Pa tu mi je čovjek sjedio, sjećam ga se. Uvijek je govorio kako kava iz KSFF-a diže iz mrtvih, na oca se kunio. Hm, kako ste se njega sjetili. Na drugoj godini smo se odvojili. Ja sam počeo posjećivati plenume i postao komunist, ne znam što je s njim bilo. Nikad kasnije nisam čuo za njega”, sjeća se Petar.
Kristina, pak, kaže da joj osim otežanih ispitnih rokova i hodanja jer je južina ovaj prekid u pitanje dovodi neke ispite iz Austro-Ugarske.
“Ispiti vrijede samo sto godina od raspada države, a Previšić glumi mangupa”, očajna je Kristina.
Fizičko izbacivanje s fakulteta je bio posebno težak trenutak za mnoge studente. Mnogi otad pate od bolova u leđima dok je njih sedmero slomilo kuk. “Jeste li vidjeli ono” ogorčena je jedna studentica. “Izbacili su nas kao zadnje smeće. Kako ću ja sad na oči djeci? O kasnijem zaposlenju s ovakvim dosjeom da i ne govorimo. Sva sreća pa ću na ljeto kad diplomiram napokon moći u starosnu mirovinu.”
Similar topics
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» Tajnovita udruga na Filozofskom ugošćuje Pavunu
» Evo vođe pobunjenika na Filozofskom...ne znas je' vanzemaljac ili netko iz obitelji Adams
» Propada pokušaj puča na Filozofskom fakultetu od Kapovićevih plenumista i aktivista.
» Kapović predvodi socijalističku revoluciju na Filozofskom.. protiv nacionalizma, kapitalizma, i konzervativizma
» Tajnovita udruga na Filozofskom ugošćuje Pavunu
» Evo vođe pobunjenika na Filozofskom...ne znas je' vanzemaljac ili netko iz obitelji Adams
» Propada pokušaj puča na Filozofskom fakultetu od Kapovićevih plenumista i aktivista.
» Kapović predvodi socijalističku revoluciju na Filozofskom.. protiv nacionalizma, kapitalizma, i konzervativizma
Page 2 of 2