Kandidatkinja sa nikabom mrzi Srbe, Jevreje i homoseksualce
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kandidatkinja sa nikabom mrzi Srbe, Jevreje i homoseksualce
Meni su se te marame jako sviđale.Eva wrote:Pa halal su odjevene. Kosa je pokrivena, a noge ionak nisu u Kuranu navedene, pa mogu bit gole.max123 wrote:
cure se integrirale..
Nekad je to ovdje bila moda.
Imam sliku od mame kad je imala oko 20-tak godina i na glavi ima maramu.
Ovako nešto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
.....jednom negdje pocetkom 5 mjeseca 1992...bas smo za vrijeme predaha od borbi...vodili neku raspravu sa muslimanima u postrojbi koji su iz dervente i bos.broda...jedan pajdo im kaze 'vi muslimani..'...a oni njemu..'da mi smo muslimani a prije svega bosanci...ima ih i hrvata....mi se prvo tako zelimo deklarirati...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Maramu je nosila i moja baka.
Je i moja,ali pričam o modernim maramama iz 60-tih i s početka 70-tih kakve su nosile mlađe žene.Regoč wrote:Maramu je nosila i moja baka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
moja je nosila maramu ko traku oko glave kad je bila cura.. i šarene torbe i cvijeće u kosi , poslije i ja tako isto, poslije moji tako isto..jastreb wrote:Je i moja,ali pričam o modernim maramama iz 60-tih i s početka 70-tih kakve su nosile mlađe žene.Regoč wrote:Maramu je nosila i moja baka.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa tamo do kraja sedamdesetih je van grada sve staro nosilo marame, a gospoda šešire. Danas se bake farbaju metalik u komorama, još tu i tamo koja baka na misi nosi maramu, poslije ispadne da ni to nije bila baka, nego moj kolega undercover.Regoč wrote:Maramu je nosila i moja baka.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
je bake imaju onu tirkizno plavu kosu sad..ko i moja starijaudba wrote:Pa tamo do kraja sedamdesetih je van grada sve staro nosilo marame, a gospoda šešire. Danas se bake farbaju metalik u komorama, još tu i tamo koja baka na misi nosi maramu, poslije ispadne da ni to nije bila baka, nego moj kolega undercover.Regoč wrote:Maramu je nosila i moja baka.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nekada davno, generacija naših mama, neudane žene/cure su mogle biti bez marama, s udajom obavezno ide marama na glavu. I nije se baš lijepo gledalo na onu koja bi malo izbacila koji čuperak izvan marame.
Trinity-
2014-04-17
Po svabiji bake over 70 uvale guzice u tajice...udba wrote:Pa tamo do kraja sedamdesetih je van grada sve staro nosilo marame, a gospoda šešire. Danas se bake farbaju metalik u komorama, još tu i tamo koja baka na misi nosi maramu, poslije ispadne da ni to nije bila baka, nego moj kolega undercover.Regoč wrote:Maramu je nosila i moja baka.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» Pali travu, a mrzi srbe
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Italija: Žena s nikabom kažnjena sa 30.000 eura jer je odbila pokazati lice
» Pali travu, a mrzi srbe
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Italija: Žena s nikabom kažnjena sa 30.000 eura jer je odbila pokazati lice
Page 5 of 5