HRT: smanjenje pretplate na 65 kn bi bila strašna katastrofa
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HRT: smanjenje pretplate na 65 kn bi bila strašna katastrofa
Doprinosi su porez a plaćaš ih u iznosu od 40% od bruto plaće to nema nigdje, osim toga kod nas je nezaposlenost 30% a u Švedskoj somalci ne rade, osim toga u tamo nema paraporeza i kazni od carine, uprave, inspekcije, policije, sudstvo i uprava funkcioniraju i t d svi koji rade zarade i ostane im viška da si mogu priuštiti jedno putovanje u Barbados kod nas jedva da odu babi na grob plus da su svi dužni.Regoč wrote:Poreze plaćaš prema postotku, a s obzirom na ciene upitno je koliki je realni standard. HRT obavlja poslove kojima se čuva i razvija nacionalna kultura, čini ono što komercijalnim televizijama ne pada napamet. Racionalizacija je trajni proces, a promatranje javnih i državnih službih kao parazita odraz je vlastitih životnih neuspjehah.asilovski wrote:U biti su manji s obzirom na visinu primanja i stanadrd, a HRT-e nije nikakva "nacionalna institucija" već grotlo uhljebaRegoč wrote:U Skandinaviji su porezi veći pa mnogi idu tamo. Što bi zamienilo ulogu HRT-a kao nacionalne institucije?
Hrte je postao metilj kada su zaposlili 3000 više ljudi nego što treba i kada su postali hanžekovićeva kasa za pranje novca, a ja sa privatnik (za razliku od tebe) te mi smeta svaki parazit, a osobno vrijeđanje u biti govori da si ti kao tutmuz i mulac u biti ljubomoran što osim stavljanja žigova u Brodsko-posavskoj žuapniji nisi sa sobom ništa više uspio te se suosjećaš sa istim takvim tutmuzima i pantličarama na Prisavlju, a što je sasvim logično i prirodno jer osjećate da pripadate istoj prirodnoj niši (παράσιτος ) te svaku prijetnju prema bilo kome osjećate osobno...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
kada bombardujemo Prisavlje, bi'će obavjest da se napusti položaj, ako netka osjeća potrebu da zgradu duha brani neće biti pošteđen
2014-04-15
Ajde, Aso, pokazao si kako radiš svoj posao argumentom "što ja imam dokazivati, valjda je jasno da sam u pravu". Nije ni čudo da je nastala osječka kletva "dabogda te Asila branio". Što se HRT-a tiče, jasno sam rekao da racionalizaciju treba provesti, ali njegovo uništenje ne dolazi u obzir jer je on nacionalna institucija koja čuva i promiče nacionalnu kulturu. A ti dalje gleda Anno umjesto Treće poviesti.
n_razbojnik wrote:kada bombardujemo Prisavlje, bi'će obavjest da se napusti položaj, ako netka osjeća potrebu da zgradu duha brani neće biti pošteđen
Poštedi HTV3 nema boljeg programa navečer do StarTreka i Zona sumraka
Last edited by dawson on 21/9/2016, 09:34; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Na referendum
Pitanje treba li uopce nacionalna tv posto ionak NIJE nacionalna .
Nego politizirana i ovosna o vlasti.
I Kaptolu .
Zbljuv
Pitanje treba li uopce nacionalna tv posto ionak NIJE nacionalna .
Nego politizirana i ovosna o vlasti.
I Kaptolu .
Zbljuv
Kojem crnom Kaptolu? Bar da je!
Istina, imaju i Jazza i čudne filmove, a onog Togonala i zvijezde se rastežu posuti iperitomdawson wrote:n_razbojnik wrote:kada bombardujemo Prisavlje, bi'će obavjest da se napusti položaj, ako netka osjeća potrebu da zgradu duha brani neće biti pošteđen
Poštedi HTV3 nema boljeg programa navečer do StarTreka i Zona sumraka
Kermit-
2014-04-17
treći je dobar, picard rules
Togonal ti smeta, a Alfiera bi ostavio? Sve jasno, jugoslavski!
skinuti će vam Antifašistička liga sve sezone na HDu, bombradiranje je u pripremi
2014-04-15
Zvjezdane su mi passe, mada je jutros bila dobra zastavnica, inženjerka, što li.
Marcele, oš opet u Studio 4, nikako da te vidim.
Mi smo govorili o pravilima dokazivanja i o praesumptio juris et de jure samo što si ti sve pobrkao po običaju iz čiste neukosti, ali kako god opet ostaje činjenica da si sve promašio i da se isključivo služiš defamacijom u nedostatku suvislosti, a da je Hrt-e leglo parazitaRegoč wrote:Ajde, Aso, pokazao si kako radiš svoj posao argumentom "što ja imam dokazivati, valjda je jasno da sam u pravu".
Kermit-
2014-04-17
Togonal je smeće zato ti se i sviđa sasvim razumljivo, isto je i sa parazitima u Hrt-u i osjećajem pripadnostiRegoč wrote:Togonal ti smeta, a Alfiera bi ostavio? Sve jasno, jugoslavski!
Kermit-
2014-04-17
Jebo te, Aso, koja argumentacija! Jel tako razvaljuješ i na sudu?
marcellus wrote:treći je dobar, picard rules
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biden se navodno odlučio za Obaminu vanjskopolitičku savjetnicu Susan Rice za koju i New York Times piše kako je bila katastrofa
» Švicarci odbacili ukidanje TV pretplate i javnog servisa
» MMF diktira Hrvatskoj smanjenje plaća
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
» Strašna sudbina hrvatskog branitelja:'Živ obješen da pi poslužio kao mamac.'
» Švicarci odbacili ukidanje TV pretplate i javnog servisa
» MMF diktira Hrvatskoj smanjenje plaća
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
» Strašna sudbina hrvatskog branitelja:'Živ obješen da pi poslužio kao mamac.'
Page 3 of 3