'' Insajderski izvještaj otkriva kako Cipras ima ogroman problem u Sirizi (i da sporazum s EU uopće nije siguran) ''
Page 1 of 1
'' Insajderski izvještaj otkriva kako Cipras ima ogroman problem u Sirizi (i da sporazum s EU uopće nije siguran) ''
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/insajderski-izvjestaj-otkriva-kako-cipras-ima-ogroman-problem-u-sirizi-i-da-sporazum-s-eu-uopce-nije-siguran/
Kad krene ljevičar na ljevičara...
Guest- Guest
Re: '' Insajderski izvještaj otkriva kako Cipras ima ogroman problem u Sirizi (i da sporazum s EU uopće nije siguran) ''
TRANSKRIPTI RASKRINKALI TAJNU Varoufakis je s hakerima imao plan B za munjeviti bijeg iz eurozone: 'Tsipras se uplašio pa sam dao ostavku'
http://www.jutarnji.hr/transkripti-raskrinkali-nevjerojatnu-tajnu-varoufakis-je-s-hakerima-imao-plan-b-za-munjeviti-bijeg-iz-eurozone/1389437/
Prema Varoufakisovoim riječima, njemački ministar financija Schäuble rekao mu je da će ga Grexit opremiti s dovoljno terorizirajuće moći da nametne Francuskoj ono čemu se Pariz dugo opire: prebacivanje odlučivanja o budžetu iz Pariza u Bruxelles.
------------------------------------------------------
EU je -ibdustrijsko-špijunsko-vojno-obavještajna- klika
kojojje cilj porobiti i opljačkati, uništiti manje narode .
http://www.jutarnji.hr/transkripti-raskrinkali-nevjerojatnu-tajnu-varoufakis-je-s-hakerima-imao-plan-b-za-munjeviti-bijeg-iz-eurozone/1389437/
Prema Varoufakisovoim riječima, njemački ministar financija Schäuble rekao mu je da će ga Grexit opremiti s dovoljno terorizirajuće moći da nametne Francuskoj ono čemu se Pariz dugo opire: prebacivanje odlučivanja o budžetu iz Pariza u Bruxelles.
------------------------------------------------------
EU je -ibdustrijsko-špijunsko-vojno-obavještajna- klika
kojojje cilj porobiti i opljačkati, uništiti manje narode .
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: '' Insajderski izvještaj otkriva kako Cipras ima ogroman problem u Sirizi (i da sporazum s EU uopće nije siguran) ''
OTKRIVENO ŠTO JE NA SAMRTI REKAO SMAKNUTI BIVŠI ŠPIJUN LITVINENKO
-Zadnje riječi glase : Mama pojeo sam govno.
Obama mi je ubacio otrov u čaj. Njegovi su me
agenti ubili.
Javi slobodnom Svijetu da me je otrovao
-ubama-isis.
agenti ubili.
-ubama-isis.
2014-04-20
ovo zadnje je interesantno..na kraju krajeva,jel Nigga Nigga..jeste,jel Khozoep Khozoep-jeste..cemu se onda cuditi sranjima po svijetu...Yehudi wrote:OTKRIVENO ŠTO JE NA SAMRTI REKAO SMAKNUTI BIVŠI ŠPIJUN LITVINENKO
agenti ubili.
-ubama-isis.
Guest- Guest
Najgori ""predsjednik" Amerike ikada.
Kad njime nije zadovoljan - Glavni Rabinat-
jasno da nisam niti ja zadovoljan.
Kad njime nije zadovoljan - Glavni Rabinat-
jasno da nisam niti ja zadovoljan.
2014-04-20
Similar topics
» Šutnja MORH-a je ogroman problem
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Njemačka ima ogroman problem s gradnjom stanova
» Austrija ima ogroman problem s nedostatkom radne snage
» Merkel : Mađarska vizija Europe je ogroman problem
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Njemačka ima ogroman problem s gradnjom stanova
» Austrija ima ogroman problem s nedostatkom radne snage
» Merkel : Mađarska vizija Europe je ogroman problem
Page 1 of 1