UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
da ces se udati za nekog seika i da ces postati muslimanka...
Guest- Guest
E još ga nisam pročitala, došla do pola... :)
dan svima
dan svima
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ja bih rade za tebeRad'iša Trajković wrote:da ces se udati za nekog seika i da ces postati muslimanka...
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Lejduša wrote:Ja bih rade za tebeRad'iša Trajković wrote:da ces se udati za nekog seika i da ces postati muslimanka...
ko zna, lejdice. cudni su putevi gospodnji...
Guest- Guest
Našla 3 mrtva miša u vrtu i na terasi...
2014-04-14
medication wrote:Našla 3 mrtva miša u vrtu i na terasi...
Eufemizam za ? Nda ^^
ma neće, postat će mi snaha...Rad'iša Trajković wrote:da ces se udati za nekog seika i da ces postati muslimanka...
2014-12-30
Lejdi..sorry.
Ova dva tjedna su mi blago receno uzas,a kao slag na tortu evo mi i mala bolesna.
Sad njoj ispunjavam zelje pa sam se uhvatila svojih recepata.
Evo ti recept!
Krema od vanilije:
1 litra mlijeka,240 grama secera, 2 vanilin secera,2 pudinga od vanilije,2 zlice gustina,5 zumanjaka,1.5 zelatina+ 200 ml slatkog vrhnja.
Mlijeko zagrlijati sa secerom.puding,gustin i zumanjke promijesati sa malo mlijeka(od one 1 l) i ukuhati. Dodati nabubrenu zelatinu i dobro pomijesati. U hladno dodati izrađeno slatko vrhnje.
E to ti je moja bazicna krema od vanilije..punim rolice od lisnatog,uvijek mi je jedna od krema u torti(druga bude ili cokoladna ili voćna)..a i kao sama krema je fina. Mozes dodati malo orasastih itd.
Jako je fina
Ova dva tjedna su mi blago receno uzas,a kao slag na tortu evo mi i mala bolesna.
Evo ti recept!
Krema od vanilije:
1 litra mlijeka,240 grama secera, 2 vanilin secera,2 pudinga od vanilije,2 zlice gustina,5 zumanjaka,1.5 zelatina+ 200 ml slatkog vrhnja.
Mlijeko zagrlijati sa secerom.puding,gustin i zumanjke promijesati sa malo mlijeka(od one 1 l) i ukuhati. Dodati nabubrenu zelatinu i dobro pomijesati. U hladno dodati izrađeno slatko vrhnje.
E to ti je moja bazicna krema od vanilije..punim rolice od lisnatog,uvijek mi je jedna od krema u torti(druga bude ili cokoladna ili voćna)..a i kao sama krema je fina. Mozes dodati malo orasastih itd.
Jako je fina
Arwen-
2014-04-22
kod nas baš baš puno negativnih stvari ove godine.
evo, prije koji mjesec se sestričninom tati vratio tumor u ustima (nakon što se 12god mučio bez trećine lica i jeo samo kašasto i taman se naviknuo na takav život), i sad se više ne smije operirat jer bi ga to uništilo.. tako da je odlučio s konopljom i sl.
ali očito nije dobro
napravili smo grupu na viberu, bratići, sestrična i tete.. pa nas tamo sestrična izvještava.. neki dan došao iz bolnice jer mu je krvarilo iz usta, i sad je kod kuće i muči se i teško diše, naravno ni ne jede... katastrofa
mogu mislit šta mu/im prolazi kroz glavu sad
muka mi je od svega više... al fakat
teško mi padaju promjene u životu uopće, naročito gubitak dragih ljudi.. al ono, kome ne?!
evo, prije koji mjesec se sestričninom tati vratio tumor u ustima (nakon što se 12god mučio bez trećine lica i jeo samo kašasto i taman se naviknuo na takav život), i sad se više ne smije operirat jer bi ga to uništilo.. tako da je odlučio s konopljom i sl.
ali očito nije dobro
napravili smo grupu na viberu, bratići, sestrična i tete.. pa nas tamo sestrična izvještava.. neki dan došao iz bolnice jer mu je krvarilo iz usta, i sad je kod kuće i muči se i teško diše, naravno ni ne jede... katastrofa
mogu mislit šta mu/im prolazi kroz glavu sad
muka mi je od svega više... al fakat
teško mi padaju promjene u životu uopće, naročito gubitak dragih ljudi.. al ono, kome ne?!
sad zadnji put je sestrična otkrila da i teta boluje od neke vrste leukemije
ko zna koliko dugo i ona boluje..
majka moja je i to nanjušila, ona je stalno govorila da se s njom nešto događa
njena predviđanja i predosjećaji me ponekad fasciniraju
modra wrote:sad zadnji put je sestrična otkrila da i teta boluje od neke vrste leukemije
daleko bilo vise...
Guest- Guest
samo se pitam tko je sljedeći i šta je sljedeće
točno kako sam rekla.. nakon tetine smrti će krenut
i evo
bakin pad
tetak
pa i ta tetina neka bolest..
točno kako sam rekla.. nakon tetine smrti će krenut
i evo
bakin pad
tetak
pa i ta tetina neka bolest..
Alcosynth ^^ nadam se da cu to dozivjeti ^^
Djeca definitivno mogu više podnijeti od mene. ...sinoc se vratili kući u 10,oni ko ping pong loptice,ja ko probušena lipta...
Probali su par sportova.....gimnastika i box su nam uži izbor.....
Na runtastic štandu su Marco i Noemi svladali par zadataka kod kojih su odrasli jedva izdržali,čak mi je i trenerica rekla kako sportsku djecu imam....
Marco je definitivno osoba koja treba i kojoj ću izabrati još jednu sportsku aktivnost.....
Probali su par sportova.....gimnastika i box su nam uži izbor.....
Na runtastic štandu su Marco i Noemi svladali par zadataka kod kojih su odrasli jedva izdržali,čak mi je i trenerica rekla kako sportsku djecu imam....
Marco je definitivno osoba koja treba i kojoj ću izabrati još jednu sportsku aktivnost.....
Guest- Guest
Ne brini. Sve kuzim, nisam ni htjela davit, bas zbog svega.shenell wrote:Lejdi..sorry.
Evo ti recept!
Krema od vanilije:
Jako je fina
Probat cu i ja i sa rolicama od lisnatog :)
Guest- Guest
Lijepo je vidjet da nisam sama, al radije bi da je bar vama bio super...
2014-04-14
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)