Stvarno...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Stvarno...
operw wrote:bracala još uvijek nije prihvatio da je duboko u sebi simpatizer Juventusa, kluba koji je oličenje onome čemu bracala najviše teži, statusu broja 1. barijera koju će jednog dana prelomit u sebi.
Makes sense ^^
Stari sam navijac juvea i n1shotta sam ^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Spavati u 8 ujutro? Valjda si se sad probudiooperw wrote:idem spavat. kakav dobar dan.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
probudio sam se u 06:00h. legao kad sam napisao taj post, i upravo sad probudio. ne sjećam se kad sam se zadnji put tako naspavao. sad istuširat se, obrijat, sklekovi, nešto jesti i gledat utakmice, ako nisam nešto preskočio?
zobenu kašu još nisam uveo u prehranu demo
Guest- Guest
preskočio si zgiboveoperw wrote:probudio sam se u 06:00h. legao kad sam napisao taj post, i upravo sad probudio. ne sjećam se kad sam se zadnji put tako naspavao. sad istuširat se, obrijat, sklekovi, nešto jesti i gledat utakmice, ako nisam nešto preskočio?
i tuš ide na kraju
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
potratio 10 godina uzalud. ništa radio ničim se bavio, nimalo napredovao. upisao višu školu, nisam završio, danas bi to 100% dotjerao do kraja, ali nema svrhe sad niti smisla nešto započinjati. plan je nešto drugo napravit, bitan je redovit priljev novca a to sam omogućio.
Guest- Guest
sve u svoje vrijeme. kakva uzrečica. meni jedna od najdražih. vrijeme je gospodin i sve u svoje vrijeme. nema pritiska e, kakav pritisak, samo polako. e kad bi to slijedili ljudi, rad bi bio milina. ovak, samo te živciraju. jebiga. sve ima svoje prednosti i mane, dok sam besposličario bio sam puno bolji nego danas, što više s ljudima to si gluplji, valjda i godine nose svoje. zato, osamostalit se u poslu, imati svoj mir, detoksitirat se od okoline, gluposti, panike, i blesavih priča. zamisli biti privatnik, nema gore stvari. u radu je spas, i strgana kičma. treba naći sredinu.
Guest- Guest
ljudi su kreteni. i ja sam kreten. šta da radiš. ali ljudi su kreteni. uvijek nešto hoće, nešto traže od tebe, nedaju ti mira, uvijek žure, i sebe postavljaju na prvo mjesto. neide to tako. samo polako.
Guest- Guest
Operw,smanji drogiranje
Kic zasto si banirao majmuna?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ovo je stvarno....
» TI SI ŽENA? STVARNO?
» Krecite, ali stvarno!
» Užas, ali stvarno... :D
» Paraga je stvarno otišo u k