Beljak ja sam bog u stranci i kod mene se mora šutjeti
Page 1 of 1
Beljak ja sam bog u stranci i kod mene se mora šutjeti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zestok-sukob-u-otvorenom-izravno-se-obracunali-kreso-beljak-i-jedan-od-suspendiranih-hssovaca/919545.aspx
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Beljak ja sam bog u stranci i kod mene se mora šutjeti
...gledao sam..tip nije bas svoj...i sa dzamislite da takav dođe na celo drzave..pa prema njemu su zoki i franjo nulerice..pazi malo on kaze kad glavni odbor(valjda on i jambo) nesto odluci nema prigovora,razmjenne misljenja svi moraju sutjeti...ala staljin ili kim jung..
2015-09-08
pazite beljaka..'kad ja nesto odlucim svi moraju sutjeti'...dam se kladiti da ce lika negdje u mraku iscipelariti
2015-09-08
Beljkove rieči imaju smisla, ako je stranka dogovorila politiku ili je se drži, ili se iščlani. Ako je zbor odlučio pjevati Ustani bane, ne možeš ti Vilu velebita. Druga je stvar što Beljak zapravo želi suzbiti raspravu o vlastitoj odgovornosti i eliminirati konkurenciju.
da...ali ne moze reci svi moraju sutjeti kad ja donesem odluku..pa to ni tuđman nije radio cak ni milanovic..vjerojatno samo staljin i kim jung..o tome se radi..a nije ni preuzeo nimalo odgovornosti za promasenu startegiju na izborima narocito stupanjem u koaliciju sa sdp-om..vec je isao na horuk naivno vjerujuci da ce narodna koalicija putuc hdz uvjerljivoRegoč wrote:Beljkove rieči imaju smisla, ako je stranka dogovorila politiku ili je se drži, ili se iščlani. Ako je zbor odlučio pjevati Ustani bane, ne možeš ti Vilu velebita. Druga je stvar što Beljak zapravo želi suzbiti raspravu o vlastitoj odgovornosti i eliminirati konkurenciju.
2015-09-08
Regoč wrote:Beljkove rieči imaju smisla, ako je stranka dogovorila politiku ili je se drži, ili se iščlani. Ako je zbor odlučio pjevati Ustani bane, ne možeš ti Vilu velebita. Druga je stvar što Beljak zapravo želi suzbiti raspravu o vlastitoj odgovornosti i eliminirati konkurenciju.
nema baš pravo, seljaci su dio pučke stranke, on vodi drukčiju politiku, on je sitni urbani lopovčić i o selu ne zna ništa, ni o tome kako diše. Marijana Petir je u kampanji šutjela, što je pošteno, jer se nije slagala s novim smjerom politike, ali nije htjela sabotirati stranku s druge strane, znači nije bila nelojalna ni stranci ni sebi.
A tko ne sluša maznut ce mu kazic iz auta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..ili ga iscipelarit..on i pajtosi iz grupe..'gle autokazic'kaja_333 wrote:A tko ne sluša maznut ce mu kazic iz auta.
2015-09-08
Članovi stranke moraju se držati dogovorene politike, a preduvjet dogovora je slobodna i otvorena rasprava u svim stranačkim ograncima i svim stranačkim tielima. Ukoliko odluke donosi mala skupina (politbiro ili kakogod) bez mogućnosti da se članstvo izjasni o budućim potezima, s vremenom će doći do raskola. Beljak nije omogućio članstvu izjasniti se o promjeni koalicijskoga partnera (idealno bi bilo da je članstvo referendumom odlučilo s kim želi), a nakon poraza (iako sam HSS nije loše prošao, prošao je izvrsno) odbija barem dati mandat na raspolaganje pa nek članstvo odluči je li zadovoljno postignutim (više mandatah nego u prethodnom sazivu, ali nesudjelovanje u vladi). Osobno bih Petirku za predsjednicu.
Da, oko ovoga se možemo složiti, kao dio EPS-a HSS je trebao ići s HDZ-om, sjećam se da je bilo prigovora HDZ-u zbog stavljanja Ruže Tomašić na listu jer nije u EPS-u, već u euroskepticima (s Farageom i Le Penicom). No, kad već nije, Beljak treba reći "napravio sam što sam napravio, ljudi izjasnite se želite li me i dalje ili ne". Petirka je bila lojalna, nije sabotirala stranku, a sad je vrieme da se stvari raščiste. Konkretno: Beljkova suspenzija nema nikakve veze s možebitnim frakcionaštvom, radi se isključivo o eliminiranju konkurencije.marcellus wrote:Regoč wrote:Beljkove rieči imaju smisla, ako je stranka dogovorila politiku ili je se drži, ili se iščlani. Ako je zbor odlučio pjevati Ustani bane, ne možeš ti Vilu velebita. Druga je stvar što Beljak zapravo želi suzbiti raspravu o vlastitoj odgovornosti i eliminirati konkurenciju.
nema baš pravo, seljaci su dio pučke stranke, on vodi drukčiju politiku, on je sitni urbani lopovčić i o selu ne zna ništa, ni o tome kako diše. Marijana Petir je u kampanji šutjela, što je pošteno, jer se nije slagala s novim smjerom politike, ali nije htjela sabotirati stranku s druge strane, znači nije bila nelojalna ni stranci ni sebi.
Similar topics
» Glupi Grčić: Agrokor mora opstati a novinari moraju šutjeti o velikim problemima
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» NEKAD JE BOLJE ŠUTJETI: Josip Šimunić konačno progovorio o svom incidentu
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» NEKAD JE BOLJE ŠUTJETI: Josip Šimunić konačno progovorio o svom incidentu
Page 1 of 1